- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
amin. 3-4 saate gelmezsem bilinki doğuma girdim. dünden beri belimde ağrı var bakalım ne çıkacak.
benim cumartesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktor
kızlar bende kaçtım biraz anneme gideyim evde otur otur sıkıldım ya...
Ankara0606 dogunca da lohusaliktanm dolayi iyice bitkin düsücez, dogumda kanama felan olucak, o zaman iyilesmeye hic gücümüz kalmicak.
Bir de doguran arkadaslar su su gelmesi dediginiz farketmeden olmaz digil mi?
selam kızlar a.s.
herkese iyi yıllar diliyorum a.s.
sezeyan mı olacak doğumun selda
hoşgeldin culii
hosbulduk hoya
napıyonuz bakem
nur hanım nasıl
ben nananeye sepetledim sıpayı
kk da takılayım biraz
bu arada emzik veriyon mu sen
nur hanım emiyo
ben de burdayım
almıyo emziği hanım
netçez bilmem
emzik diye beni kullanıyo
senin dikişleer nasıl oldfu
bu yenı yıl hepimize yepyenı umutlar ve heyecanlar yasatacak allahın ıznıyle...kendımı ılk defa bu kadar şanslı bır ınsan oldugumu hıssedıyorum ve kalbımın en ıcınden gelerek sukredıyorum.. nasıl buyuk bır mucızedır bu yarabbım bınlerce kere sukurler olsun. aslında cok kısa bır sure degıl nerdeyse 8-9 aydır bu mucızeyle yasıyoruz ve ufak tefek sıkıntılarımız dısında hersey yolunda kı bebişlerimizin kalbi gürül gürül atıyor. ne kadar buyuk bı nimetmiş bu yasamadan anlamamıştım. su an bunları yazarken bıle gözlerım doluyor..
şimdi kızlar yenı yılımızı kutlamıssınız da aklıma geldı , bu yılbası benım ıcın oglumdan baska hıc bırsey ıfade etmıyor emınım bır cogumuz ıcın öyledır, en mutlu , en heycanlı , en telaşlı bır yıla gırıyoruz ve bu yıl artı bundan sonra kı yıllarda hıc bırsey eskısı gıbı olmayacak. bambaska bır hayat ve hayata yuklenen bambaska bır anlam...ne mutlu bızlere... neyse cenem dustu uzatmayayyım.. herkese saglıklı ve evlatlarıyla koyun koyuna bır yıl dılıyorummm.....
Sıka sıka diş kalmadı kiii:))) Ya ben bazen çok bunalıyorum,dün de tam bunalım günümdeydim. Eşim geldi olmadık bi sabepten bağırdı bana,zaten hazır olan ben,başladım ağlamaya... Niye böylesin diyor,Allaha şirk koşar gibi herşey yolundayken niye ağlıyorsun diyor. Anlatamıyorum kiii ben hamileyim,istemeden gelişiyorrrr... O yüzden artık doğurmak istiyorum bennn....
slm kızlar dua edin bebişime ve bana doktora gidiyoruz şimdi. güzel haberlerle gelirim inşallah
hosbulduk hoya
napıyonuz bakem
nur hanım nasıl
ben nananeye sepetledim sıpayı
kk da takılayım biraz
bu arada emzik veriyon mu sen
çocuğu evden mi sepetledin, yoksa ananeye mi devrettin annamadım ben??
bence ecrin ve aşkitom doğurdu kızlar, bu saat oldu ses yok çünkü...doğurmadılarsa ve hastanedelerse umarım 12 geçince gelir bebişler....
benim sıpada emzik almıyo
hep memede
doyduğunu anlamıyo
sonra şaaaarrrrr kusuyo
emzik vermeye calsıyom herhalde süt gelmiyo diye beğenmiyo :roflol:
dikişler kanakam devam su sızıntısı gbi sızıyo
bende pansuman yapıyom
yine yatağımı topladım bugün
sırtımı yatağa koymucam :umursamaz:
sen toparlandın mı
bizimki de musluk gibi şaaar diye ağzından burnnrnundan kusuyo ikidir
emziği alınca öğürmeye başlıyo heralda büyük geliyo
doktora gittin mi kanama için
ben iyiyim çok şükür
dikişlerimin sızısı da geçti
hiç doğurmamış gibi hissediyom bazen
geceleri emzirirken sızlıyo azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?