ohh ne güzel toparlanmıssın darısı bana
gecen gece gittik doktora pasuman yaptı
kendi doktoruna cık dedi ama cıkmadım
kanamas iyimiş toplansaydı daha kötü olurdu dedi doktor
sarı iltihapta akıyor
ama antibiyotik alamıyorum pazartesi topuk kanı alıncak
antibiyotiğin bittmesini bekliyorduk ne zamandır
saol esmerimbugün pek giremeyebilirim o yüzden herkese mutlu yıllar annişler.
hepimizle bebeklerimizle geçireceğimiz huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum 2010 için. günümüz hep dünden daha güzel olsun inşallah..a.s.
julii arada gördüm seni dikişlerinde sızıntı varsa mutlaka doktora görün, antibiyotik verir kurutmak için.
bu arada sen baticon'la kompres yapabilirsin hep ama sonrasında mutlaka kuru tut. Allah korusun açılır falan çok büyük zorluklar çekersin sonra.
oo ben yazana kadar sen üstte yazmışın zaten neyse editlemeyeyim yazdığımı kalsın böyle kaydirigubbakcemile3
oyy culim geçmiş olsun
doktoruna git bence ihmal etme
nur hanım kişniyo gazdan uçacak off netçem
seninki ne alemde
Ankara0606 dogunca da lohusaliktanm dolayi iyice bitkin düsücez, dogumda kanama felan olucak, o zaman iyilesmeye hic gücümüz kalmicak.
Bir de doguran arkadaslar su su gelmesi dediginiz farketmeden olmaz digil mi?
merhaba hanımlar bugun bu sıteye uye oldum ben 20 gunluk evlıyım sızlere bı sorum olacaktı dugun hazırlıgı yaparken hastaydım yanı adetlıydım ama dugunm olacagı gun hastalıgım 2 gun oncesınden bıtmıştı yanı temızdım dugunden sonra eşimle cınsel bırlıktelık yaşsdık dogal olarak benım dun adet olmam gerekırdı ama olmadım ama karnımda sancılar oluyor ara sıra karnımda sışkınlık var goguslerde hasasıyet bunun gbı seyler acaba ben hamıle kalmış olabılırmıyım ve test ne zaman yaptırmalıyım kesın sonuc almak ıcın aslında kendımı hıc hazır hısetmıyorum hamılelık ıcın artı bende adet duzensızlıgı var bana bilgilerınızı paylaşırsanız sevınırım herkese kolay gelsın tesekkurler.
merhaba hanımlar bugun bu sıteye uye oldum ben 20 gunluk evlıyım sızlere bı sorum olacaktı dugun hazırlıgı yaparken hastaydım yanı adetlıydım ama dugunm olacagı gun hastalıgım 2 gun oncesınden bıtmıştı yanı temızdım dugunden sonra eşimle cınsel bırlıktelık yaşsdık dogal olarak benım dun adet olmam gerekırdı ama olmadım ama karnımda sancılar oluyor ara sıra karnımda sışkınlık var goguslerde hasasıyet bunun gbı seyler acaba ben hamıle kalmış olabılırmıyım ve test ne zaman yaptırmalıyım kesın sonuc almak ıcın aslında kendımı hıc hazır hısetmıyorum hamılelık ıcın artı bende adet duzensızlıgı var bana bilgilerınızı paylaşırsanız sevınırım herkese kolay gelsın tesekkurler.
alovvvvvvvvvvvvvvvvvvv
bendeeeeeeeeeeee
varımmmmmmmmmmmm
bu gece doğuran olur mu acep?
ayy ne güzel olur kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
delfim naber
ege bey nasıl
canım iyiym şükür. ege ne yapsın şu an kudurmakla meşgul. o bacakları o kadar çok nasıl hareket ettirebiliyor inanamıyorum :))) melisam nasıl?
yok canım evden sepetlermiyim heç
yanımdalar annem ilgileniyo
selam kızlar:)
takip ediyorum sizi ara ara,herkesler doğurdu nerdeyse.pek keyfimis olmadğından sadece okumakla yetinios ,sıkıldık bi selam verelim dedik oğlumla.
merhaba hanımlar bugun bu sıteye uye oldum ben 20 gunluk evlıyım sızlere bı sorum olacaktı dugun hazırlıgı yaparken hastaydım yanı adetlıydım ama dugunm olacagı gun hastalıgım 2 gun oncesınden bıtmıştı yanı temızdım dugunden sonra
eşimle cınsel bırlıktelık yaşsdık dogal olarak benım dun adet olmam gerekırdı ama olmadım ama karnımda sancılar oluyor ara sıra karnımda sışkınlık var goguslerde hasasıyet bunun gbı seyler acaba ben hamıle kalmış olabılırmıyım ve test ne zaman yaptırmalıyım kesın sonuc almak ıcın aslında kendımı hıc hazır hısetmıyorum hamılelık ıcın artı bende adet duzensızlıgı var bana bilgilerınızı paylaşırsanız sevınırım herkese kolay gelsın tesekkurler.
bu gece doğuran olur mu acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?