2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar:)
takip ediyorum sizi ara ara,herkesler doğurdu nerdeyse.pek keyfimis olmadğından sadece okumakla yetinios ,sıkıldık bi selam verelim dedik oğlumla.

bugün pek giremeyebilirim o yüzden herkese mutlu yıllar annişler.
hepimizle bebeklerimizle geçireceğimiz huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum 2010 için. günümüz hep dünden daha güzel olsun inşallah..a.s.

julii arada gördüm seni dikişlerinde sızıntı varsa mutlaka doktora görün, antibiyotik verir kurutmak için.
bu arada sen baticon'la kompres yapabilirsin hep ama sonrasında mutlaka kuru tut. Allah korusun açılır falan çok büyük zorluklar çekersin sonra.

oo ben yazana kadar sen üstte yazmışın zaten neyse editlemeyeyim yazdığımı kalsın böyle kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

oyy culim geçmiş olsun
doktoruna git bence ihmal etme
nur hanım kişniyo gazdan uçacak off netçem
seninki ne alemde

saol esmerim
pazartesi topuk kanı alıncak o yüzden alamıyom

ee ayazım nasıl
öp benim için opuyorumnanaktan

oyy culim geçmiş olsun
doktoruna git bence ihmal etme
nur hanım kişniyo gazdan uçacak off netçem
seninki ne alemde

uyudu şimcik
gaz cok zor yaa nasıl kıvranıyolar içim gidiyo
rezene iç iyi gelir belki
bide yediklerine dikkat et

merhaba hanımlar bugun bu sıteye uye oldum ben 20 gunluk evlıyım sızlere bı sorum olacaktı dugun hazırlıgı yaparken hastaydım yanı adetlıydım ama dugunm olacagı gun hastalıgım 2 gun oncesınden bıtmıştı yanı temızdım dugunden sonra eşimle cınsel bırlıktelık yaşsdık dogal olarak benım dun adet olmam gerekırdı ama olmadım ama karnımda sancılar oluyor ara sıra karnımda sışkınlık var goguslerde hasasıyet bunun gbı seyler acaba ben hamıle kalmış olabılırmıyım ve test ne zaman yaptırmalıyım kesın sonuc almak ıcın aslında kendımı hıc hazır hısetmıyorum hamılelık ıcın artı bende adet duzensızlıgı var bana bilgilerınızı paylaşırsanız sevınırım herkese kolay gelsın tesekkurler.

Ankara0606 dogunca da lohusaliktanm dolayi iyice bitkin düsücez, dogumda kanama felan olucak, o zaman iyilesmeye hic gücümüz kalmicak.

Bir de doguran arkadaslar su su gelmesi dediginiz farketmeden olmaz digil mi?

canım benim suyum geldi hatırlarsan. valla farketmeden olmuyor canım. bayağı aşağıdan şakır şukur boşalıyor farketmemene imkan ve olasılık yok

kızlar 15 gun önce 2609 gram dı bebısım , bugun 2809 gram olmus. sızce de son aydakı gebelık ıcın 15 gunde 200 gram alması az degıl mı?

]

canım hoşgeldin
gebelik bölümüne sorsan inan hiç bilmiyorum unutmuşum

merhaba. eger bir gebelikten şüpheleniyorsan en kesin sonuç kan testidir ki 1 saatte sonuç çıkar. hakkında hayırlısı canım

canım iyiym şükür. ege ne yapsın şu an kudurmakla meşgul. o bacakları o kadar çok nasıl hareket ettirebiliyor inanamıyorum :))) melisam nasıl?

kudursun bakalım kaydirigubbakcemile3

beim ki uyudu cok şükür :Saruboceq:

yok canım evden sepetlermiyim heç
yanımdalar annem ilgileniyo

ooh o zaman kebap canım...yalnız senin kız pek fettan olacak haberin olsun culi, o bakışlar bakış değil....

selam kızlar:)
takip ediyorum sizi ara ara,herkesler doğurdu nerdeyse.pek keyfimis olmadğından sadece okumakla yetinios ,sıkıldık bi selam verelim dedik oğlumla.

nasıl hissediyorsun hula??? bir başka dr. dan görüş alacaktın ne oldu???

bence hamile kalmış olma ihtimalin düşük, 20 günde belli olması çok zor zaten, beklemekten başka da yapabileceğin birşe de yok sanırsam, sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun, kesin istemiyorum deme, bana da böyle evliliğin başında Allah bi oklama çekti, ben de sen gibi yaptım sonra 2 sene nal toplattı bana...

bu gece doğuran olur mu acep?

bana ecrinle aşkitom doğurur gibi gelior, bence bizim topikten bu gece 12 de doğuran olursa, topikçe ona bi hediye yapalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…