2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 15 gun önce 2609 gram dı bebısım , bugun 2809 gram olmus. sızce de son aydakı gebelık ıcın 15 gunde 200 gram alması az degıl mı?

ayrıca kızlar cok sınırım bozuldu, 15 gun önce 47,88 cm olan boyumuz 15 gun sonra 47,46 cm e dusmus, cektı mı bu cocuk yani?

cok moralım bozuldu arkadaslar ((mafoldumbenmafoldumben

ooh o zaman kebap canım...yalnız senin kız pek fettan olacak haberin olsun culi, o bakışlar bakış değil....

)
ayy sorma krizim işimiz var melisa hanımla :roflol:
iyiyim canım mikilim antremanda
senin fıstıkın nasıl biraz rahatsızmışsın üzüldüm gecmiş olsun

evde oglanın şifonyerini monte ediyor

yerim senin mikilini opuyorumnanaktan

muayeneye gitmedik ama usg kağıtlarımızı gösterdik.hiç canını sıkma sadece kısa boylu olur dedi annesi ve babası gibi.inşalah öledir.bakalım bir hafta sonra tekrar kontrolümüz var.hayırlı haberlerle döneriz inş.

ayrıca kızlar cok sınırım bozuldu, 15 gun önce 47,88 cm olan boyumuz 15 gun sonra 47,46 cm e dusmus, cektı mı bu cocuk yani?

canim orda söyledikleri degerler kesin digilki, sizden özendim ben de doktoruma sordum bebisin kilosunu felan, doktor kesin rakam söyleyemem ancak tahmini bir deger söyleyebelerim dedi. seninki de muhtemelen öyledir.

aynı ultrason mu canım
bence problem yoktur
bizimki doğduğunda 48di 1 haftalıkken 47 oldu
yıkamıştık çekti heral
ölçüler farklı olabilir sıkma canını

Canım net de de yazıyordu son zamanlardaki ölçümlerin doğruluk payı pek bi düşükmüş o nedenle üzme kendini kısalmış olması mümkün olabilirmi sence ??? tabiki olmaz

Kızlar bende dün doktordaydım 11 ocakta sezeryana alalım seni dedi haftaya çarşamba tekrar gidicem ve son kez doğum zamanını konuşucaz şimdi julliet senin dikiş olaylarını okudukça iyice tırsmaya başladım ben ((( tabi acil şifalarrr

Son düzenleme:

iyi bakın dikişlerinize, ciddi söylüyorum bunu.
çok zorlarsanız yanar yara yerleriniz ki bu da iyiye alamet değil.
antibiyotikle kurumuyan bir iltihap durumunda nasıl müdahele edildiğini anlatmayacağım ama ne yapın edin o duruma gelmeyin derim ben..

e bu iyi haber değil mi hula??? Zaten anne baba olarak uzun insanlar değilsiniz sanırım...üzme kendini, yoktur olumsuz birşey...

hayır canım artık doğuma hazırlandıkları için kanala giriyorlarmış ve ölçüleri küçük görünüyormuş, kendilerini topluyorlar doğabilmek için...

gercekten mı krızalıt? bu dogru bır bılgı mı yuregıme su serpmek ıcın demıyorsun degılmı? ee benımm salak doktorum nıy ebunu demıyo bana, o kadar orda gözlerım doldu kucuk cıktı dıye, ben esasen 38 haftalıgım sat'ıma göre ama bugunku olcumlere göre 35+ 5 haftalık cıktıgnı görunce basıma kaynar sular bosaldı.ama sımdı senın yorumun benı bıraz olsun rahatlattı teşk. ederm.a.s.

canim orda söyledikleri degerler kesin digilki, sizden özendim ben de doktoruma sordum bebisin kilosunu felan, doktor kesin rakam söyleyemem ancak tahmini bir deger söyleyebelerim dedi. seninki de muhtemelen öyledir.

aynı ultrason mu canım
bence problem yoktur
bizimki doğduğunda 48di 1 haftalıkken 47 oldu
yıkamıştık çekti heral
ölçüler farklı olabilir sıkma canını

Canım net de de yazıyordu son zamanlardaki ölçümlerin doğruluk payı pek bi düşükmüş o nedenle üzme kendini kısalmış olması mümkün olabilirmi sence ??? tabiki olmaz

cok sagolun kızlar ama ınsanın elınde degıl, sımdı ben 38haftalıgım ölcumler 35+5 ı gösterıyor. ve doktorum tahmını dogum tarıhımı 22 ocaga cektı, aslında sat'ıma göre 13 ocak olmalydı. oda bıraz kafamı bulandırdı. ve hıc bı ultrasona ınanmıycam gari, bu ne yaa, hıc cekmesınler ,herhangı bı deger sölemesın ler dah ıyı valla...
kafamçokkarıştı

kızlar bu akşam biz gideriz heralde doğuma aşırı sancım var çünkü dr aradık salıya randevu verdi işallah sabrederiz dua edinde biraz daha bekleyelim kızlarya çokkkkkkk korkuyorum

kızlar bu akşam biz gideriz heralde doğuma aşırı sancım var çünkü dr aradık salıya randevu verdi işallah sabrederiz dua edinde biraz daha bekleyelim kızlarya çokkkkkkk korkuyorum

dur bakalım sakin ol korkma. hem bugün de doğursan ne güzel işte en güzel yılbaşı hediyesini alırsın.

hante sıkıntı yapma canım sen kendi satını hesapla bizim dr a kalsa benim şimdi 40 çıkmıştı sen ye iç dua et herşey yoluna gire işallah

esmer çok korkmaya başladım canım ya anlatamam

sonradan dikişleri çıkartıyosun dimi hastaneden

allah yardımcı olsun canm. inşallah en saglıklı seklınde ve zamnında gelır...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…