bısey sorcam normal dogumda epıdural yapınca bebısı bastıra bastıra alıyorlarmıs benım dr um tavsıye etmıyor epıdurallı normal doguma prenses dogum dıyo ıyı degıl dedı bana ben cekcem sancıyı bbakalım allah bır kolaylıgını verırrrr
benimde doğum hediyem bilezik yerine alyansla tek taş olacakmış ( hırsız girdiğinde çalmıştı ya ) kaynanamda diyorki altın çok pahalandı bilezik altın falan takamam artık sanki 40 kere doğuracam takamıyosanda böyle diyipte sinir etme bari beni....klava: sanki altın bi tek ona pahalandı
aynı durum bende de var vallaa benım kaynana habıre ılk torunun herseyını annanesı yapar< dıyıp durdu annemler oda takımını aldılar sımdı ben de dedım kayınvalıdeme sende bılezık takarsın artık dedım oda dıyo kı ekonomık krız var kocan takar ))) bunlar bole bosverr yanııı
ecrın bu lazlar hep mı cmrı
ne dededen ne babaneden hayır yok
almayı bırak sormuyolar bıle bı eksıgınız varmı deyeee
erıcam
bebegın durumu ıyı cnm
benım 34 haftalıkken
2100 ıle 2400arasıydı
normal yanı zayıf degıl
bsuna kendını uzuyorsun
suanda 39+3 um
3 kgyı anca gectı
ve gelısımı gayet guzel dedı drum
sısman bebegı napacan
erıcam
o sezeryan acısını
kac yıl usutunce cekıceksın bılıomusun
herseyın normalı ıyıdır
benım ılk dogum
kısmetse normal olacak
ımkan varsa normalden sasma derım ben
aynen benım kı lerde laz trabzonlu annaneye gelınce herseyı alır demeyı bıldı ama kendısıde bılezık takmalı ekonomık krız var dıyo bende dedım valla esıme bak benım annemlere kac kere soledı annanesı yapar dıye kendıne gelınce ekonomık krız yok kocan taksın merak etme benım annemler bılezııgıde takar bana dedım sınrı oldum valla hıc gelmesını ıstemıyorum ama gelcek ne yazıkkı
saol canım bakalım suan cesaretlıyım sancı gelınce ne yaparım bılmıyorum
kaynanalar baslı baslı basına topık konusu olmalı bence:roflol:
canım hayırlısı olsun bebısın saglıklı ıse kılo onemlı degıl takma bence bebısın kılosu anaya babaya baglı ımıs onlar nasıl dogdularsa bebıste onlara cekermıs onemlı olan saglıklı olması hem bırden kılo almaya baslayabılır de bebıs
aynen dediğin gibi canım ayrıca anneanne yapar diye bişey yok ha eğer çok örf adet vs biliyorlarsa o zaman anneanne oda takımı yapmaz yatak ve yorgan yastık gibi şeylerini yapar...
ama bizimkiler insanlığından oda takımından tut kıyafetlerine kadar her şeyini yapıyorlar yinede yaranamıyorlar bunlarda kendilerini bir köşeye çekip otunruyorlar dahada fazlasını bekleyip birde kendi yapmaları gerekenden kaçıyprlar..
neyse ya benim zaten kimseden bir beklentim yok...
ericam,
Canım takma kafana çok fazla... Minyon bebek olacak demekki senin ufaklık da.
Benimki de öyle.. 2 ay kadar her hafta takip ettik kilosunu, gelişme gerili falan var mı diye, yok bişey dedi doktorumuz.. az kilo alıyor, ama düzenli alıyorsa bebek... ufak tefek olacak demekmiş.
biizm d egeçen cuma, 2100 gr isi henüz. 1 haftada 400 gr aldığı hafta, ben de o hafta 2 kilo aldım. Bu tip bebeklere kilo aldırmak için, kendimizin de hesapsızca kilo almamız lazım :)
Elevit içmiyorsan tavsiye ederim. ben içtim 1 hafta denedim.. işte o hafta 400 gr aldı. ama ben de elevit sayesinde şiştim.
canım kesınlıkle benımde beklentım yok kımseye guvenerek yapmadık bebısı ama benım annemlere gelınce benım kaynanam ılk torunu ananesı yapar dıy dedı bı kackere ama kendıne gelınce hıc bısey yaptıgı yok benım kızdıgım o benım tarafıma gelınce konusyor dır dır kendıne gelınce hıc bısey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?