2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yalel valla pazartesi yatış yapcam sunisancıyla dogurcam niş..sona geldik artık...sata göre 40+4 deyim ben ama geç sayıyordu drum.şimdide erken sayıyor deli ediyo bu kadın beni..:))

anam anam.. bu pazartesi... haydi hayırlısı olsun ecrin. Ben heyecanlandım valla...
merakla beklioruz haberlerini...

benim eşim, 39 yaşında. geçen sene evlendik işte. bu yaşına kadar hep kardeşlerinin çocuklarına yapmış her şeyi. 4 yeğeni var, hepsinin oda takımlarını eşim almış. bisürü oyuncaklari kıyafetler, her özel günde paralar maralar....
Şimdi sıra bizde. Ama henüz eşimin tarafından bir tık yok. İşte demin dediğim gibi görümcem bi beşik masalı attı ortaya, o da yalan oldu. Düğünümüzde de pek bişey takmadılar zaten, hatta kendimiz aldık kuyumcudan, eşim aldı kayınvalidemin takacağı seti falan.. kardeşinin takacağı bilezikleri flan... eşim kendisi aldı, onlara verdi, taktılar hamdolsun :)
Şimdi de bebek için bişey beklemiyorum ama, kendi annemleri gördükçe de sinir oluyorum.
Ben gidip alıp bakamadım hiçbişeye hastahanedeyken. Bi geldim eve, annem her şeyimizi halletmiş. Bebek arabamız bile, en iyisinden alınmış, koyulmuş oraya. Odamız mükemmel hazırlanmış, dolaplarımızı doldurmuşlar...
Kendi yaptığımız harcama 1 ise, annemler 3 harcamışlardır muhakkak...
Karşı taraf sıfır ÜZülüyorum, ama napıyımki..

Sakın sakın.... deli misin sen demet? emziği çıkar bebeğinin... allah korusun.. plesenta sorunları, böyle işlerle oluşuyor.

keçi boynuzu pekmezi, sabahları açkarnına 1 kaşık, içiyorum valla her gün, banamısın demiyo.. bence perde takma arkadaşım, biliyosun uzanmak ii demiyolar

demet sakın takma sen uzanma öyle tehlikeli öyle şeyler...

dimi takmayım yüzdük yüzdük kuyruguna geldik allah korusun ama sabırsızlandım işte.bugünde kendimi o kadar ii hissediyorum ki maşallah diyim kendime sanki hamiş degilim fırsat bu fırsat temizlik yapım dedim.hava çok güzel ondan heralde

valla ben eleviti bıraktım birara.. sonra bebeğimin kilo alışı da yavaşladı, benim de.
ben şimdi 35+4 oldum, 12 kilo aldım henüz. elevitle devam etseydim başından beri 20 kilo olurdum eminim... bebeğim de obez olurdu.
bize öyle yaradı yani elevit.
bende zaten şeker rahatsızlığı çktı, yediklerim hep kısıtlı. ama diyetle alakası yok yani bebeğin kilo alımının.
bebeğin genleri de önemli.. çocuk belki ufak tefektir annesi... üzme kendini sen.

günaydın kızlar

varmı gece doğuran acep

günaydıınnn.... naber?

:dilcikar: :dilcikar:

iyi bende aralık analarına didiyom :umursamaz:

:) bekliyoz valla... ecrin doğurcak şimdi en yakında nasipse...
sonra işte sırayla inşallah.. patır patır çıkartçaz... :)

akşama yemek yapıyım bari şöle bol proteinli de büyüsün yavrum, öptüm annişler, göyüşüyüz şimdilik

v

günaydıınnn.... naber?

:) bekliyoz valla... ecrin doğurcak şimdi en yakında nasipse...
sonra işte sırayla inşallah.. patır patır çıkartçaz... :)

ecrin hep öle kalcak
doğurca benzemiyo baksana :roflol:

inşallah dediğin gibidir teyzesi, ben de diyet yapıyorum diye büyümüyo sanıyodum ama dr da "seni açlık kampına da soksak bebiş büüyüceği kadar büyür" deyince alakası olmadığını anladımd a yine de içim rahat etmiyo. ben yine de yiyim:)

demetcım perdelerı takma ısını sen yapma temızlıkte de kendını cok yprmadan yap
t

Son düzenleme:

valla ben aylardır az yemeğe alışmışım. belli bi programla yiyorum hep...
dün gece kaçırdım ipin ucunu, şekerim kimbilir kaçlara dayandı....
gece de hiç uyuyamadım midemin rahatsızlığından...

protein ve karbonhidrat kilo aldırıyormuş bebeklere daha çok. ben karbonhidrat pek almıyorum diyetimden ötürü... protein alıyorum bol bol.. ama bu kadar alıyor kızım kilo.
yapacak bişey yok.

bizde çamaşır ascaz görüşürüz kızlar

Kizlar
Ne var ne yok? Bu 2010 pek tembel geldi bana hic bisi yapmiyorum sabahtan beri yan gel Osman :)))))

doguran yok meltem merak etme yat boşver bende yatıyorum:))
juli dogurcam kız sana inat:)))eşimede diyorum bak kızdırma beni dogurmam içimde kalır diyorum gülüyor:))

Yalel
Esinin tarafini hic takma kafana.Esin yaparkende karsilik beklememistir mutlaka. Kiymet bilinen bi yer cikar nasil olsa takma kafana .Üzülüyorum demisin bende sana üzüldüm Ben bu yasima kadar kendi tarafimdanda hic bisi görmedim senin bak pirlanta gibi annen var.Insallah bu bebek eli ayagi saglam dogar abisine benzer bende onlara baktikca parai pulu unuturum.Cocuklar saglikli akilli olsunlar yoksa dünyanin parasini kim dökerse döksün alinamicak tek sey cocuk ve sagligi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…