erıcam
o sezeryan acısını
kac yıl usutunce cekıceksın bılıomusun
herseyın normalı ıyıdır
benım ılk dogum
kısmetse normal olacak
ımkan varsa normalden sasma derım ben[/QUOTE
doğru sölüyosun da etrafımdakiler hiç cesaretlendirmiyo bweni en baştada eşim, nolcak bilmiyorum, üç hafta kaldı herşeyimiz belirisiz
juli gerçek ocak anneleri olarak sıramızıı bekliyoruz şekerim:)zemuszemus
yalel valla pazartesi yatış yapcam sunisancıyla dogurcam niş..sona geldik artık...sata göre 40+4 deyim ben ama geç sayıyordu drum.şimdide erken sayıyor deli ediyo bu kadın beni..:))
bakalım baenimki ne olcak.benim kaynanamda altın takcakmış ,kıyafet büyüdükçe alır dururuz diyordu eşimin abisi aldı çogu minik kıyafetini eşimde onun çocuguna yapmış çünkü.bazen kızıyorum çok fazlada bazende şükrediyorum valla.yinede düşünmüşler yapmak zorunda degiller çünkü. gene ii benim kaynana.geçen aile ve evlilikte kaynanalardan inciler diye bişilr okudum ondan sonra bu kanaate vardım.ayy ben bi yandan temizlik yapıyorum bi yandan size bakıyorum
dün bi arkadaşımla görüştük.bebiş kaç kilo diye sordu 3 kilo olmuş dedim.kızın agzı açık kaldı.kısa boylu ve çok zayıftım benden beklemiyodu hiç kimse bu kadarını sanırsam.allahıma şükürki bebişim beslenebiliyo.ericam pekmez iç canım.nese ben gene temizlik yapmaya gidiyorum.bu arada yeni perdeler geldi.kendim taksam zararlı olur mu sizce kızlar?
dün bi arkadaşımla görüştük.bebiş kaç kilo diye sordu 3 kilo olmuş dedim.kızın agzı açık kaldı.kısa boylu ve çok zayıftım benden beklemiyodu hiç kimse bu kadarını sanırsam.allahıma şükürki bebişim beslenebiliyo.ericam pekmez iç canım.nese ben gene temizlik yapmaya gidiyorum.bu arada yeni perdeler geldi.kendim taksam zararlı olur mu sizce kızlar?
demet sakın takma sen uzanma öyle tehlikeli öyle şeyler...
ericam muzun bebeğin gelişimine iyi geldiğini duymuştum bende
üç aydır hergün düzenli olarak elevit alıyorum aslında, nerdeyse her sabah 1 yumurta yiyorum, ama kilo işine takıyo bizim doktor diye karbonhidrat ve şekerli yememeye çalışıyorum bi tek, 36 haftada işte 11-12 kilo aldım, dr bi de çok almışsın dedi, bak işte yavaş gelişiyo çocuk onun yüzünden
günaydın kızlar
varmı gece doğuran acep
:dilcikar: :dilcikar:
iyi bende aralık analarına didiyom :umursamaz:
v
günaydıınnn.... naber?
:) bekliyoz valla... ecrin doğurcak şimdi en yakında nasipse...
sonra işte sırayla inşallah.. patır patır çıkartçaz... :)
ecrin hep öle kalcak
doğurca benzemiyo baksana :roflol:
valla ben eleviti bıraktım birara.. sonra bebeğimin kilo alışı da yavaşladı, benim de.
ben şimdi 35+4 oldum, 12 kilo aldım henüz. elevitle devam etseydim başından beri 20 kilo olurdum eminim... bebeğim de obez olurdu.
bize öyle yaradı yani elevit.
bende zaten şeker rahatsızlığı çktı, yediklerim hep kısıtlı. ama diyetle alakası yok yani bebeğin kilo alımının.
bebeğin genleri de önemli.. çocuk belki ufak tefektir annesi... üzme kendini sen.
günaydıınnn.... naber?
:) bekliyoz valla... ecrin doğurcak şimdi en yakında nasipse...
sonra işte sırayla inşallah.. patır patır çıkartçaz... :)
tdemetcım perdelerı takma ısını sen yapma temızlıkte de kendını cok yprmadan yap
anam anam.. bu pazartesi... haydi hayırlısı olsun ecrin. Ben heyecanlandım valla...
merakla beklioruz haberlerini...
benim eşim, 39 yaşında. geçen sene evlendik işte. bu yaşına kadar hep kardeşlerinin çocuklarına yapmış her şeyi. 4 yeğeni var, hepsinin oda takımlarını eşim almış. bisürü oyuncaklari kıyafetler, her özel günde paralar maralar....
Şimdi sıra bizde. Ama henüz eşimin tarafından bir tık yok. ışte demin dediğim gibi görümcem bi beşik masalı attı ortaya, o da yalan oldu. Düğünümüzde de pek bişey takmadılar zaten, hatta kendimiz aldık kuyumcudan, eşim aldı kayınvalidemin takacağı seti falan.. kardeşinin takacağı bilezikleri flan... eşim kendisi aldı, onlara verdi, taktılar hamdolsun :)
Şimdi de bebek için bişey beklemiyorum ama, kendi annemleri gördükçe de sinir oluyorum.
Ben gidip alıp bakamadım hiçbişeye hastahanedeyken. Bi geldim eve, annem her şeyimizi halletmiş. Bebek arabamız bile, en iyisinden alınmış, koyulmuş oraya. Odamız mükemmel hazırlanmış, dolaplarımızı doldurmuşlar...
Kendi yaptığımız harcama 1 ise, annemler 3 harcamışlardır muhakkak...
Karşı taraf sıfırÜZülüyorum, ama napıyımki..
keçi boynuzu pekmezi, sabahları açkarnına 1 kaşık, içiyorum valla her gün, banamısın demiyo.. bence perde takma arkadaşım, biliyosun uzanmak ii demiyolar
tamam takmıyorum kızlar koçiş gelince ona taktırcam
inşallah dediğin gibidir teyzesi, ben de diyet yapıyorum diye büyümüyo sanıyodum ama dr da "seni açlık kampına da soksak bebiş büüyüceği kadar büyür" deyince alakası olmadığını anladımd a yine de içim rahat etmiyo. ben yine de yiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?