2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar,yılın ilk gününde nasılsınız bakalım?:teytey: Benim 2 gündür aşırı derecede belim ağrıyor,özellikle sağ bacağımı atarken öyle kalakalıcam diye korkuyorum. Sırf bu yüzden eşimin gezme teklifini bile geri çevirdim.

hoşgeldin özge..özge bel agrısıda dogum belirtisidir geliyormu ne seninki..

Ecrin
3 günün var ama haftaya cuma dogum yapsan bence bebek tam olmus olur.Bide normal dogurman daha kolay olur 40 haftayi doldurunca bence daha kolay normal dogum.O zaman cok rahat edersin bi cok konuda bebek dogduktan sonra.Insallah kolay olur hepsi.Bende 19 ocak ama saymaya artik 23 ocak diye gün düsünüp sayiyorum.

Yaticam valla yeter bu kadar dolandigim.Dün esim kimle telde konussa herkese meltem 105 kilo oldu hertarafi bi tarafta diyip durdu sinirlenmiyim dedim ama bu gün greve girdim :)))) 73 kiloyum ya bide millet inanmis enayiler.

meltem sen bilirsin bacak aram çok agrıyor dunden beri çıkıcak gibi sanki normalmi yada dogumun yaklaştıgınımı gösteriyor.

meltem abla aslında benim sata göre 40+4 bugun drum o nedenle yatırcak beni pazartesi...

Özgecim
Nasil bir agri nefesini kesecek sekildemi yoksa sizlama seklindemi?Benim enfeksiyondanmis sizlama agrilari .Gece wc ye gidince geciyor arada dogum yapsam anlamicam bu agri sizidan.Bide dünden itibaren bende karin boslugumdan asagi seyime dogru bicaklar savruluyormus gibi ince ince sancilar geliyor.Ayaga kalkip dolasinca geciyor hepsi.

Ecrincim
Ptesi olur o zaman dogumun senin hadi hayirlisi ile. . Alttan kontrol yapmadimi doktorun? Ben gecen gittigimde ultrasona almadi bi eli ile alttan bi eli ile üstten göbek ve midemi dolanarak bakti.11 de gel daha o zamana kadar dogum olmaz o zaman bakalim dedi.Alttan raahtsiz ediyor ama en kesin yöntem bence o .Ptesi doktor yada ebe alttan bi baksa dogacagi saati bile söyler :))

Ayyyy doğuracak mıyım yoksaaa mafoldumben Çok korkuyorum yaa... Dün daha hafifti ağrım,bu sabah geçer diye kalktım ama yok daha da artmış. Yarın kontrolümüz var,akşama kadar girmezsem bilin ki doğuma aldılar beni...

benim kayınvalidem sağolsun bebeğin her şeyi için para yolladı
bebeğe de kocaman altın taktıopuyorumnanaktan
bana da iki üç tane şort getirmiş
başka da bişey yok
oğluna da yok
pabucunuz dama atıldı diyor
kızmalı mıyım?

Otururken sızlama şeklinde ama ayağa kalktığımda daha da şiddetleniyor meltem abla.

Offf ya benim de yarın alttan muayene var o yüzden bu sefer hiç gidesim yok ((

özge benim de öyleydi son hafta
yarın doktorun alttan bakacak ya o zaman sana şu tarihten itibaren gelir der

Özgecim
Dün telde arkadasima söylüyorum o buraya geldi geleli alisamadi doktorlarin her muaynede alttan muayne etmesine kavga cikariyordu :))) Türkiye de yok öyle bisi ama bence gerekli yada ben alistim ellene ellene :)))

hi hi hi loğusayım çatacak yer arıyorum
en iyisi koceme çatayım dün sürahiyi doldur demiştim doldurmamıştı:roflol:

Hamileliği bahane ediyoruz,loğusalığı da bi süre bahane edicez,bakalım tüm bunlar geçtikten sonra ne halt yicez kaydirigubbakcemile3

Hoya
Alemsiniz siz valla :)) Ben artik catacagim zaman maddi tazminata cevirdim alisveriste aliyorum hirsimi :)))))) Kavga edicem laf edicem dahada sinir olucam.Yok anacim acimam bir alicagama iki alirim akli basina gelir :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…