Hamileliği bahane ediyoruz,loğusalığı da bi süre bahane edicez,bakalım tüm bunlar geçtikten sonra ne halt yicez kaydirigubbakcemile3
Hoya
Alemsiniz siz valla :)) Ben artik catacagim zaman maddi tazminata cevirdim alisveriste aliyorum hirsimi :)))))) Kavga edicem laf edicem dahada sinir olucam.Yok anacim acimam bir alicagama iki alirim akli basina gelir :))))
Özgecim
Dün telde arkadasima söylüyorum o buraya geldi geleli alisamadi doktorlarin her muaynede alttan muayne etmesine kavga cikariyordu :))) Türkiye de yok öyle bisi ama bence gerekli yada ben alistim ellene ellene :)))
kızlar benim doktorum alttan bakmıcam dedi sancı gelince bakacam dedi anlamadım ya bu arada 38+1 deyim
benim aslında dun alttan muyenem vardı ama bakmadı sanırım nst de bişi çıkmadı diye..bide ultrson bakıp bebegin 3 de 2 si kanala oturmuş dedi ondanmı gerek duymadı acepp bakmaya..
kızlar benim doktorum alttan bakmıcam dedi sancı gelince bakacam dedi anlamadım ya bu arada 38+1 deyim
benim ilk kez bakacak ya tırsıyorum biraz. Bir de bir arkadaşım canım çok yandı demişti belki de ondan tedirgin oluyorum...
MERHABA KIZLAR ocak anneleri doğurun hadi salın kendinizi
ecrin sıcak suyla duş al bol bol doğumu hızlandırıyomuş canım bide ekşin ikisinden birini dene doğum kanallarını açıyomuş ciddi olarak söylüyorum bunları
alttan bikere bakmıştı açılma vaRmı diye hiç acımadı özge rahat ol anlamadım bile 1 dk sürdü..
Özgecim
Gecen sene bebegi kaybettigimdede alttan bakiyordu doktor eve dönünce sakir sakir kanama geciriyordum birda doktora hadii.Normal diyordu varya sinirlerim dönmüs kadini öldüresim geliyordu.Sonra bi süre kadindan bildim bebegi kaybetmemi icin icin ama bu hamileligimde bir sorun yasatmadi öyle alttan bakinca .Sanirim sorun varsa agri sizi yada baska bisi oluyor o zaman doktoruna söyle bunu.
biz geldik güzel anniş be bebişler. dün doktora gittik ama bidaha giremedim. oğluşum 3000 gr olmuş boyumuzda 49 cm olmuşbundan sonra gelcem derse dur demeyiz dedi. herşey yolunda bende oğlumda gayet iyi. bu arada bundan sonra yırttık kalanların hepsi gerçekten 2010 ocak annesi olcak kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?