2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim aslında dun alttan muyenem vardı ama bakmadı sanırım nst de bişi çıkmadı diye..bide ultrson bakıp bebegin 3 de 2 si kanala oturmuş dedi ondanmı gerek duymadı acepp bakmaya..

Hamileliği bahane ediyoruz,loğusalığı da bi süre bahane edicez,bakalım tüm bunlar geçtikten sonra ne halt yicez kaydirigubbakcemile3

ben biliyom özge dayak yiyecez

Hoya
Alemsiniz siz valla :)) Ben artik catacagim zaman maddi tazminata cevirdim alisveriste aliyorum hirsimi :)))))) Kavga edicem laf edicem dahada sinir olucam.Yok anacim acimam bir alicagama iki alirim akli basina gelir :))))

iyi fikirmiş meltem abla

Özgecim
Dün telde arkadasima söylüyorum o buraya geldi geleli alisamadi doktorlarin her muaynede alttan muayne etmesine kavga cikariyordu :))) Türkiye de yok öyle bisi ama bence gerekli yada ben alistim ellene ellene :)))

benim ilk kez bakacak ya tırsıyorum biraz. Bir de bir arkadaşım canım çok yandı demişti belki de ondan tedirgin oluyorum...

MERHABA KIZLAR ocak anneleri doğurun hadi salın kendinizi

ecrin sıcak suyla duş al bol bol doğumu hızlandırıyomuş canım bide ekşin ikisinden birini dene doğum kanallarını açıyomuş ciddi olarak söylüyorum bunları

benim aslında dun alttan muyenem vardı ama bakmadı sanırım nst de bişi çıkmadı diye..bide ultrson bakıp bebegin 3 de 2 si kanala oturmuş dedi ondanmı gerek duymadı acepp bakmaya..

kızlar benim doktorum alttan bakmıcam dedi sancı gelince bakacam dedi anlamadım ya bu arada 38+1 deyim

bazı doktorlara göre sancı gelince bakmak doğru
ama yine de bakılmalı bence çatı müsait mi değil mi

benim ilk kez bakacak ya tırsıyorum biraz. Bir de bir arkadaşım canım çok yandı demişti belki de ondan tedirgin oluyorum...

o da benim gibi kasmıştır

sagol hako duş alıyorum.kız ne ekşını bu saatten sonra en son temmuzda olmuştu kociş uzak duruyor kızına bişi olur diyeee hele şimdi desem oyar beniiii alimaallhahh:))

biz son 4 ay hiç ekşın yapmadık
bol yürüyüş e iyisi dedi doktor ben de deli danalar gibi yürüdüm hep

hakoperi doktorun kim hangi astaneye gidiyorsun canım merak ettim
farabi hast. açılmış nasıl hiç gittin mi

alttan bikere bakmıştı açılma vaRmı diye hiç acımadı özge rahat ol anlamadım bile 1 dk sürdü..

Özgecim
Gecen sene bebegi kaybettigimdede alttan bakiyordu doktor eve dönünce sakir sakir kanama geciriyordum birda doktora hadii.Normal diyordu varya sinirlerim dönmüs kadini öldüresim geliyordu.Sonra bi süre kadindan bildim bebegi kaybetmemi icin icin ama bu hamileligimde bir sorun yasatmadi öyle alttan bakinca .Sanirim sorun varsa agri sizi yada baska bisi oluyor o zaman doktoruna söyle bunu.

topigin en kıdemli anası ben danasıda ayris kızlar..40+4 deyiz artık:))))))

Teşekkürler.bakalım bazen yaşayıp görmek lazım bazı şeyleri. Umarım bir sorun yaşamam...

biz geldik güzel anniş be bebişler. dün doktora gittik ama bidaha giremedim. oğluşum 3000 gr olmuş boyumuzda 49 cm olmuş bundan sonra gelcem derse dur demeyiz dedi. herşey yolunda bende oğlumda gayet iyi. bu arada bundan sonra yırttık kalanların hepsi gerçekten 2010 ocak annesi olcak kaydirigubbakcemile5

ecrin ekşın korkutuyo insanı ama kaan kocatepeden duymuştum açıklık olmayınca tavsiye ediyolarmış canım ama yinede insan korkar ya

hoya gitmedim canım özel selçukluya gidiyorum şimdi doğumada ordayım işallah çok iyi bi dr um var canım

Ecrin
Burda bi hamileyle tanismistim daha önce kadin 4. bebegine hamileydi.40 haftasi dolmustu her gün küveti sicak su doldurup oturuyorum diyordu.Daha öncekilere de öyle yaptim dogumum cok kolay oldu demisti. Doktoruna bir sorsaydin.Cunki burda hastanelerde suda dogumda cok yaygin. Bende 40 haftaya girersem sürekli küvette giricem bakalim ise yaricakmi?

Maşallah canım bebişine Hadi bakalım bundan sonra gelicek bebişlerin yolu açık, inşallah sağ salim alırız kucağımıza...

blueness
Gecmis olsun icin rahat olur artik bundan sonra güzel haberini bekliyoruz her an demekki.

Algor
Seninde yeni yilin kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…