2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım bebişine Hadi bakalım bundan sonra gelicek bebişlerin yolu açık, inşallah sağ salim alırız kucağımıza...

blueness
Gecmis olsun icin rahat olur artik bundan sonra güzel haberini bekliyoruz her an demekki.

sağolun kızlar. valla neden bilmem 3 kilo olduğunu duyduğumdan beri bi huzur sardı içimi. bundan sonra giren sancılarda çok fazla paniklemem heralde. inşallah sırnaşık şey

kızlar hani bazen bebek kendi kakasını yiyor ya anne karnında bunun neyden kaynaklandığını bilen var mı?

sağolun kızlar. valla neden bilmem 3 kilo olduğunu duyduğumdan beri bi huzur sardı içimi. bundan sonra giren sancılarda çok fazla paniklemem heralde. inşallah sırnaşık şey

ben de öyle 3 kiloyu geçtiğini duydumdan beri içim daha rahat sanki. Eşime de diyorum artık istediği zaman gelebilir diye. Ama o hala kabullenemiyor gelişimini tamamladığını...

kızlar biz de 36+2 yiz.Ama gece hafiften sancım oldu gibi...başlıyor mu ne?..tırstım -tatlicadiarzu-.Doktorum ocak 18 de alalım diyor..sezaryen olacak..İlk doğumum da sezaryendi çünkü..Ama son ana kadar ne sancı bildim ne başka bişey...Bu sefer biraz daha ağır geçiyor sanki...:gitme:

özgecim
42 haftaninda dolmasi normal ama sonra kakasini yiyebilir diye okudum nette gercek hayatta kimsede duymadim kakasini yemis bebek.

Algor
Benimde ikinci ilkine göre berbat ötei geciyor (( Bari dogum ve sonrasi rahat olsa oglumda hic sorun yasamamistim.

bilmiyorum canım ama her şeyin bi sebebi vardır biliyosan bizede anlat

Yok canım bilmiyorum ben de aranızda bilen var mı diye sormuştum. Dün annemle konuşurken sen doğduğunda aldılar götürdüler yanımdan kakasını yemiş dediler diye anlattı da ben de merak ettim neyden kaynaklandığını..

Algor
Benimde ikinci ilkine göre berbat ötei geciyor (( Bari dogum ve sonrasi rahat olsa oglumda hic sorun yasamamistim.

aynen...Hamilelik nedir bilmedim ilkinde...Ama sonrası ağır olmuştu o zamanda..İnşallah bu sefer tam tersi olur.....:Saruboceq:

özgecim
42 haftaninda dolmasi normal ama sonra kakasini yiyebilir diye okudum nette gercek hayatta kimsede duymadim kakasini yemis bebek.

Ben varmışım meltem abla kaydirigubbakcemile3 Ama anneme zamanını doldurdu falan dememiş doktorlar. Şimdi şükür ki çoğu şeyden haberimiz var. Belki de daha da bekletselerdi yaşamıyor bile olabilirdim...

ben 40. haftadan itibaren kakasını yeme tehlikesi başlıyor diye biliyorum
görümcemin kızı kakasını yapmıştı Allahtan hastanedeydi de hemen müdahale edip aldılar
(suni sancıyla normal doğum için beliyordu kakasını yapınca hemen sezeryana alındı)

benimde çok sancım oluyo kızlar sıklaştı bide ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum omuzlarımdan kalçalarıma kadar inen ağrılarım var korkmayada başladım artık gece yatarken dedim ilk ocak annesi olucam galiba ama geçti sonra ben suyumun gelmesinden korkuyorum doğumdan deyil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…