2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane ile ev arası ne kadar sürüyor canım? eğer çok da uzak değilse bence suyunun gelmesinden korkup da kendini strese sokma...

kızlar hani bazen bebek kendi kakasını yiyor ya anne karnında bunun neyden kaynaklandığını bilen var mı?

geçen kaynanam söyluyodu bi komşusunun öğle bişey olmuş
bebek beklenen zamanı geçirmiş doğmamış yani
sezeryanla almışlar kakasını yemiş bi kaç gün hastanede kalmış ama durumu
iyimiş öğle anlatıyo du

özge ben sezeryan olucam canım Hastane ile ev arası uzak deyil canım ama yinede korkuyorum panik olurum ben suyumun geldini görünce

bide ben sizden ayrılıcam diyede çok üzülüyorum evde pc yok işede gelemem

Herseyin hayirlisi fazla kötüde düsünmemek lazim.

Algor
Oglumda 2 yada kadar hic bir sorun görmedim ben.Hamileligimle beraber 3 yil hayatimin en güzel yaniydi ama 2. senede 2 yas sendromu öyle bi geldiki Allahimi sasirtti bana.Hala cins cins durumlari var. Bu gün yanima yaklastirmiyorum mesela dün gece dellendirdi beni.Oda bana inat bu saat oldu kahvalti etmedi daha.

benimde bi arkadaşımın bebişi kakasını yapmış içerde ,ama onun suyu gelmiş hemde yeşil renkte bekletmeden sezeryana almışlardı.suyu gelmese anlamazlardı demekki kaka yaptıgını çünkü kontrolden eve döndügünde gelmiş suyu

yyaaaaa öyle demeyin kızlar bende ondan korkuyorum ya kakasını yaparsa bişey olursa diyee offfff((((((((((((((

hakoperi
Suyun gelsin iste ne güzel demekki bebekde geliyor demek o zaman.Ben gecen sefer suyu beklemedim bu sefer beklicem ama benimde duam oglumu okula götürünce gelmemesi .Okulda ambulans filan cagrirlar bir sürü karisiklik olur.Gerci suyun geldigi görünmezse sesimi cikartmadan eve kadar yürüyebilirmiyim onuda düsünüyorum bu sefer yolda bebek gelse naparim 2 hafta sonrasi tam kabus bana oglani kim götürüp getirecek mecbur ben (

hako bende senin gibi düşünüyordum panik olurum korkarım diyordum ama suyum gelmeye başladığında inanılmaz sakindim

yyaaaaa öyle demeyin kızlar bende ondan korkuyorum ya kakasını yaparsa bişey olursa diyee offfff((((((((((((((

Yok be canım strese sokma kendini,hem sen 42. haftada değilsinki,öyle bir durum olsa drun uyarırdı zaten seni. Pzt kucağına alacaksın hayırlısıyla Ayris hanımı,belki de daha önce :)))

su gelince hemen dogmuyo bebişler.bi arkadaşımın suyu gelince evde kişisel bakımını yapmış.duşunu almış eşyaları kontrol edip öle gitmiş hastaneye ve kaç saatte sancı odasında geçirmiş

Ecrincim
Korkutmayalim seni ya benim oglanda 41. haftada geldi ama kakasini filan yememisti.Hatta üstündeki beyaz sivi gitmisti yumurta gibi tertemiz cikmisti .

meltem su gelince hemen bebek de mi geliyor?
ya o zaman benim suyum gelmesine rağmen neden beni kestiler?offfffffffffffffffff

Demetcim
Belli olmuyor ya benim kan gelmisti öyle gittik hastaneye kandan tam 11 saat sonra ebe aa senin suyun gelmemis ben yapacagim sakin ol demisti bana yapmasiylada oglan cikmisti.

Kızlar ayağa kalkıp bişey alayım dedim belim yerinden çıkacak gibi oldu. Otururken farketmedim ama çok fazlalaşmış ağrı,offff eşimi çağırsam da gitsek mi aceba dra yoksa yarını bekleyim mi?

demet benim de öyle oldu
doğuma daha 3 hafta vardı sabah kalktım suyum gelmeye başladı
ben de önce kişisel temizliğimi yaptım duşumu aldım çantalarımı kontrol ettim
sonra arkadaşıma uğradım sonra hastaneye gittim
ve daha bebek gelmez deyip beni sezeryana aldılar

scedcedu
Bende onu merak ediyordum gecende komsumun oglunun evine gittik 16 aylik bebegi var.Ama sorunlu Gelin anlatti suyu gelmis bebek 45 saat sonra gelmis burda sezeryan yasak ya doktorlar sürekli beklemisler bebegi ama bi ara bebek oksijensiz kalmis bayagi problem yasamislar.Üstelik üniv arastirma hastanesi cok cok güzel bi hastane doktorlarida öyle ama bizim doktorlar en ufak bi riski bile göze almiyor diye düsündüm o zaman hatta bizimkiler o kadar tecrübeliki risk nasil gelecek önceden biliyorlar.

su gelince hemen dogmuyo bebişler.bi arkadaşımın suyu gelince evde kişisel bakımını yapmış.duşunu almış eşyaları kontrol edip öle gitmiş hastaneye ve kaç saatte sancı odasında geçirmiş

geçen hafta kontorole gittiğimde suyun gelirse gel dedi
bende hemen mi gelmemiz gerekir dedim hayır
çok acele etmeyin sakin sakin gelin dedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…