2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kaan kocatepe süt veren anneler için her gün duş alın süt arttırırmış kızlar aklınızda olsun

özge nerdeydin kız merak ettim seni

kızlar kaan kocatepe süt veren anneler için her gün duş alın süt arttırırmış kızlar aklınızda olsun

özge nerdeydin kız merak ettim seni

Canım buraya iyi olduğumu yazdım ama geçmişte kaldı görmedin galiba. İyiyim ağrım hala var ama kasıklarda falan bi problem olmayınca yarınki kontrolü bekleyim dedim. Düşündüğün için teşekkür ederim canım opuyorumnanaktana.s.

Kizlar
Ben normal dogum yaptim bi kac dikis vardi altta doktor her gün ilik suyla yika daha cabuk iyilesir demisti 1 haftada filan iyilestim ama komple banyo yap demedi bana.

kızlar bebişleri bol bol yıkayın ki büyüsünler annem gece yıkardı bide gözlerini hacışakir sabunuyla ovar gözleri yansınki sabaha kadar uyusun der

meltem ya biz de oyle sunger vs kullanmıyoruz suya sokup sampuanlıyoruz.son durulama suyunda bebe yagi dokuyoruz.

hakoperi ılık dus sutun kanallardan daha rahat bosalmasını sagliyormus.gercekten rahatlatiyor.bana hastanede dus aldirdilar hatta

juli tatliş kızının resmini çekte koy bakalım yeni resimler istiyorum taze annişler hepinizden

özge kıyamıyosunda canım ama sabaha kadar uyanmıyolar biliyomusun unutma bunu denersin işallah ben yapmasamda annem kesin yapar canım

özge kıyamıyosunda canım ama sabaha kadar uyanmıyolar biliyomusun unutma bunu denersin işallah ben yapmasamda annem kesin yapar canım

Yaparsa biri benden habersiz yapsın. Doğru aslında belki o zaman uyusun diye deneyebilir insan ama şimdi düşününce zor benim için...

ankara0606
Canim su an dogurmadim daha 6 yasinda oglum var onu normal dogum yaptim canim almanyada sezeryan cok acil durumda yapiyorlar ama bence normal en iyisi hemen ayaga kalkiyorsun sanki hicbisey olmamis gibi.41. haftada dogum yapmistim canim ben

ben bi gün banyo yapmasam aylardır banyo yapmıyomuşum gibi geliyo bide saçlarım yağlı doğumda napıcam diye düşünüyodum ki kaan kocatepe banyonun çok iyi geldiğini söyleyene kadar süt kanallarını açıyomuç ve sütü arttırıyomuş

kibele neden sezeryan olmuş bilen var mı kızlar

suyu geldi diye mi sezeryana aldılar acaba...
bu doktorlar ne kadar meraklı hemen kesmeye yaa kafayı yiycem

benim ablamın suyu gelmişti, hastanede suni sancı verdiler... normal doğum yaptı...
şimdi hemen sezeryan yapıyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…