2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hakoperi
Yapma canim ya minnacik bebegin gözüne sabun sürülür mü? Allah korusun onun gözdamarlari cok taze catlama filan yapar .Annen yapmis olabilir ama bence denemesin kimse.

ögretmenim
Ben burda geldigimden beri hep tekim canim.Biri olsa bile yanimda bana yardim etmek yerine ben onlara yardima kosturuyorum .Napalim kaderimiz buymus.

normal doğumlarda hassas bölgeyi çok iyi temizlenmesi gerekiyomuş sezeryanda o kadar önemli deyilmiş

benim de suyuum geldi sezaryen oldum.hic acilma yoktu rahmimde.suni sanci istemedim.<rkadslarim hep sanci cakip sezaryen oldu sonunda diye

meltemcim annemiz bizi şampuanlamı yıkıyomuş maşallah hiç bi sorun yok gözümde:1shok:

hakoperi
Burda doktorlar karismiyor onlara göre temizlik pislik degil tüyleri temizlemek.Normal dogumda sorun cikartirmi bilmiyorum hic öyle gitmedim .

Olsun canim ya ne olacagi belli olmaz ben cekinirim öyle sabun sürmem yeni dogmusun gözüne .

eşimde yıkatmaz aslında ama bi bildiği vardır heralde 40 landıktan sonra yıkattırırım ancak sabunla ne pislikleri olucakki sanki mis kokuluların

ögretmenim
Hastanede 4 gece tuttular beni kimsem yok ilk bebek diye sagolsunlar cok yardimci oldular cogu seyi onlardan ögrendim bi kac gün daha kalabilirdim ama tek kisi degildim odada.Eve döndük ertesi sabah esim uyandi ise gidecek kahvalti verdim yolladim bebegi aldim kucagima eyvah bi korku geldi bana ne yapicam simdi ben bunla nasil bakicam dedim sonra sildim aklimdan baktim ya ama cok yapistik birbirimize calisma hayati filan gelmedi aklima.Almanca ögrenem bile cok zor oldu. Esimde hic yardimci olmadi bana.

meltemcim seni aklima daha sık getirmeliyim:)))
ben annem bende kalmayınca cok korkuyorum(
esinin yardimci olmamasi cok kotuymus ama

ya ban napim kızlar adam sabah gidiyo gece geliyo annem gidince napıcam bakamazsam biyerine bişey yaparsam diye çok korkuyorum ablamın 2 çocuğuna abimin çocuğuna hep ben baktım banyolarını bile ben yaptırırdım daha 13 14 15 yaşlarındaydım kendiminkine bakamam diye düşünüyorum

bence melih
2010 ilk bebek haberini getirdim

kibelesr bugün suyu gelmiş genel anestesi sezaryan olmus
bebekte kibelede cok iyilermiş

kızımız 3800 52,5 boyunda
maşallah tosunumuza
analı baballı büyüsün insallah

maşalah ecrin sen hala bekle

oooo canim hic dusunmee sen daha bile guzell yaparsin
ben bebek tutmamiştim desem yeridir degil banyo yaptirmak.

anam aşkitom geziyodur gene o gezerken doğuracak o doğurduysada gezerken doğurmuştur :roflol: hangi hastaneye gidiyoki o acaba baklım arıyalım

ögretmenim
Bozma moralini ne zaman istersen facebooktanda yaz bana konusuruz.

Kizlar
Bozmayin moralinizi o kadarda zor degil bide sizin caninizdan can cikmis sevgiyle öyle güzel bakiliyorki.Hele 5-6 aylik olunca nasil tatli oluyorlar.Bak simdi oglum komsuda dünden beri küsüz bakalim nasil barisicaz Büyüdükce dertleride büyüyor.Yemekte esim cagirdi geldi yemegini gitti gene.

ögretmenim
Bende hic bebek görmedim ellemedim bile ogluma kadar ama annelik icgüdüsü oluyor canim ya.

oooo canim hic dusunmee sen daha bile guzell yaparsin
ben bebek tutmamiştim desem yeridir degil banyo yaptirmak.

işallah dediğin gibi olur canım ben bişey yaparken işime karıştılarmı sinir olurum canım anlamışındır sen karışacak kişiyide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…