2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım allah razı olsun inşallah hepimiz kolayca doğururuz.

demet öğrenci yazıyor senin için 22 yaşındayımda dedin ne öğrenimi görüyon bacım sen
muhasebyi kazandım gidemedim bu sene,açıktan okuyorum ama kayıtları kaçırdım bu sene okul konusunda çok şanssız bi sene geeçirdim.ama sürekli ders çalışıyorum.bebişim dogsun tekrar kpss ye çalışmaya başlıcam.geçen sene 85 aldım atanamadım.bu sene hedefim 95 umarım bebişim uslu olurda çok rahat çalışabilirim

amin cümlemiz inş.

demetcim inşallah uslu uslu bir bebiş olurda sende rahat ders çalışırsın benimde yüksek lisans tezim var bitirmem gereken bakalım bebekle nasıl olacak bende diyorum uslu bir bebek olsada rahatça ders çalışsam diye işide bıraktım şimdilik çünkü.hem iş hem bebek hemde ders çok zor olurdu.bakalım kaça bölünmemiz gerekecek bundan böyle

çevre mühendisiyim canım.gaziosmanpaşa yeşilpınarda oturuyorum.

cok guzel canım bende yuksek lısansa bu yılbaslamak ıstıyorum evlenıyorum dıye yarım bırakmıstım zamanında hep ıcımde uhde kaldı bu sene ınsallah basvuru yapcam bakalım
8 ay once malı musavırlık sınavı nı kazandım bu sene de yuksek lısansı ınsallah halletcem bakalım bebıslerden fırsat kalırsa ders calısırızz:):):):

hayırlısı canım.böle randevulu dogum çok zor oluyormuş vakit geçmiyor bi türlü.benimde yarın inş.elim ayagım titriyor valla

demet kafana takmamaya çalış canım ben böyle stresli durumlarda allahım sana emanetim, biliyorum sen beni yanlız bırakmazsın ,sen ne dilersen o olur diye dua ederim hep beni sakinleştirir . motive et kendini .annenler filan yok mu yanında yada bi yakının destek olabilecek birisi..

[inş ya inşallah.bu 2009 okul konusunda şansız biyıldı inş bu sene iş konusunda şanslı olurda hem kazanır hemde atanırım.evet hepimizinkiler uslu olurlar inş. sende verirsin inş. tezini

neşe valla ben yüksek lisansı 2 yıldır bitiremiyorum bir türlü aynen dediğim gibi okuldan sonra içimde kalmıştı evlendik eşimle beraber başlayalım dedik ders kısmı çok zevkli geçti derken tez aşamsı başladı danışman hocam lanet kadının tekiydi 3-4 ayda bir ancak yüzünü görüyordum onun yüzünden 1 kere uzatma almak zorunda kaldım şimdi ise şubat sonu teslim etmem gerekiyor ama bebişle zor görünüyor sanırım bir kere daha uzatma alacağım yaza kadar artık.bu arada eşimde iktisat mezunu ve mali muşavirlik sınavlarına girmeyi düşünüyor çok zormuş galiba ama bide staj filan süresi uzun o arada ben çalışmalıyım çünkü staj boyunca çok para kazanılmıyormuş galiba.bakalım hayırlısıyla oğlum doğsun hayatımıza bir yön vermeye çalışacağız artık.

allah razı olsun canım ..:Saruboceq:

Slm kızlar biz geldik oğluşla ve dayanılmaz bel ağrılarımla :))) Çok kötüyüm yaaa yürüyemiyorum artık,bikaç gündür evde çok sıkıldım bugün forum istanbula gidelim dedim eşime,sağolsun götürdü ama ben hiçbişey anlamadım. Çünkü her adımımı atışımda belim yerinden oynadı resmen. Sadece oturmak iyi geliyor artık. Ben artık doğurmak istiyorummmmm....

tesekkur ederım oferta
valla daha bıseycık yok

39+5 bıttı bugun
eşim az once işe gıttı
hep korkardım yalnız olunca ne olacak
kaynana kayınpeder barıstı
eltımde kalacaklar ust katımdaaa
arabada var kayınpederın
allah yardıom ettı varya
cok uzuluyodum yoruluyordum bılıyorsun

bende kalmaları da zor olurdu
allah gonlumuze gore verdı
hem kaynanam cok tıtızdır
ve bebek bakımında az da olsa yardımı dokunur

özgecım sen nasılsın

çok sevindim aşkitom iyi artık yanlız değilsen panikte yapmazsın rabbim hayırlı doğum nasip etsin canım seni burada görmeyince acaba doğurdumu diyorum hep

çok saol canım dua bekliyorum.ellerim falan şimdiden titriyor benim ya

38+2yken mi sezeryan olacaksın?Benim de cuma günü sezeryanım kısmet olursa.İkinci olmasına rağmen ben de korkuyorum Ama hastahaneye girene kadar düşünmek istemiyorum.Şimdiiden düşünüp yorulmak istemiyorum.İnşallah bir aksilik olmaz.

Napalım apandistimiz acilen patlamış gibi düşünelim.Sonuçta bi organımızı filan almayacaklar.Bebeklerimize kavuşacağız.Normal de olsa o acı çekilcek,sezeryan da olsa.Dünyada her dakka bir sürü kaıdn doğuruyor.Hatta ben geçen Zekai Tahir Burak doğum evine bir arkadaşımı ziyarete gittim.Misafirhaneye kurmuşlar lc tvyi doğuma girneler,çıkanlar sırayla akıp gidiyor.Nerdeysse her 4 dkkda bir doğum oluyor.

Bir şekild eçıkacak yani bu çocuklar.Öyle düşününce sakinleşiyorum

Canım sevindim herşeyin yoluna girmesine, oğluşunun kısmeti desene kaydirigubbakcemile3 Ben de anlattığım gibiyim otururken hiçbir sıkıntım yok ama ayakta ya da yatarken dayanamıyorum artık. Oğlum beni baştan beri hiç üzmedi buna da katlanıcam artık bir süre...

gecmıs olsun cnm
napalım son zamanlar bıraz daha sabredecegız
2 gundur saat gecenın 4unde yataga gırıyorum
artık korku heyecan gergın bekleyıs
ınan hepsı bır arada
ve bende hemen yoruluyorum artık
eskısı gıbı degıl
ve son 1 gunum zamanımın dolmasına
ay ne bılım yaaa
allahım hepımıze hayırlısını versın

Evet senin zaman da doldu canım,allah hepimize kolaylık versin. Dra perşembe günü mü gidecektin sen?

kızlarrr hem kk ya bakıp hem yemek yaptım bı yandan askıtooo hos geldınnn

oferta bende staj yapıyorum henuz bıtmedı malı musavırlık stajım kım dedı sıze staj yaparken az para kazanılıyor dıye ben stajımı baslattım calsıtıgım yerde sonucta bennım yaptıguım ısler aynı stajerım dıye az ıs yapmıyorum eger esının deneyımı varsa stajer olması onun alacagı ucretı degıstırmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…