bende face yok artık bırılerı kk ya yazar ınanın kızlar namaz kılarken kendıme dua ederken sızlerede dua edıyorum allah hepmıze kolay dogumlar versın bebıslerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alalım ınsallah
muhasebyi kazandım gidemedim bu sene,açıktan okuyorum ama kayıtları kaçırdım bu sene okul konusunda çok şanssız bi sene geeçirdim.ama sürekli ders çalışıyorum.bebişim dogsun tekrar kpss ye çalışmaya başlıcam.geçen sene 85 aldım atanamadım.bu sene hedefim 95 umarım bebişim uslu olurda çok rahat çalışabilirimdemet öğrenci yazıyor senin için 22 yaşındayımda dedin ne öğrenimi görüyon bacım sen
bende face yok artık bırılerı kk ya yazar ınanın kızlar namaz kılarken kendıme dua ederken sızlerede dua edıyorum allah hepmıze kolay dogumlar versın bebıslerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alalım ınsallah
demet sen eşini bekle banyo için şimdi yanlızsan yapma heycanlısın ne olur ne olmaz canım bol bol dua et bitki çayı iç iyi gelir bizde burdayız sıkılırsan gel muhabbet ederiz bişeylerden
oferta sen ne muhendısısın ?ıstanbulda nerde oturuyon?
çevre mühendisiyim canım.gaziosmanpaşa yeşilpınarda oturuyorum.
hayırlısı canım.böle randevulu dogum çok zor oluyormuş vakit geçmiyor bi türlü.benimde yarın inş.elim ayagım titriyor valla
demetcim inşallah uslu uslu bir bebiş olurda sende rahat ders çalışırsın benimde yüksek lisans tezim var bitirmem gereken bakalım bebekle nasıl olacak bende diyorum uslu bir bebek olsada rahatça ders çalışsam diye işide bıraktım şimdilik çünkü.hem iş hem bebek hemde ders çok zor olurdu.bakalım kaça bölünmemiz gerekecek bundan böyle
çok saol canım dua bekliyorum.ellerim falan şimdiden titriyor benim ya
tesekkur ederım oferta
valla daha bıseycık yok
39+5 bıttı bugun
eşim az once işe gıttı
hep korkardım yalnız olunca ne olacak
kaynana kayınpeder barıstı
eltımde kalacaklar ust katımdaaa
arabada var kayınpederın
allah yardıom ettı varya
cok uzuluyodum yoruluyordum bılıyorsun
bende kalmaları da zor olurdu
allah gonlumuze gore verdı
hem kaynanam cok tıtızdır
ve bebek bakımında az da olsa yardımı dokunur
özgecım sen nasılsın
gecmıs olsun cnm
napalım son zamanlar bıraz daha sabredecegız
2 gundur saat gecenın 4unde yataga gırıyorum
artık korku heyecan gergın bekleyıs
ınan hepsı bır arada
ve bende hemen yoruluyorum artık
eskısı gıbı degıl
ve son 1 gunum zamanımın dolmasına
ay ne bılım yaaa
allahım hepımıze hayırlısını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?