2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neşecim hiç deneyimi yok farklı bir sektördeydi işten çıkarıldı şimdi karı koca evde işsiziz yani o yüzden biğr daha aynı sektöre dönmektense mali müşavirlik staj işini düşündük ama sanırım çok kolay değilmiş sınav filan zormuş yani..

ahh cnm ozge
heyecan dorukta

nesecım yalnızım demıssın
bende buaksam yalnızım
eşim işe gıttı

buradayım yanı kısmetse
hakoperı den haberı olan var mı?
dogurdumu acaba..

oferta cnm
iş konusunda hakkınızda hayırlısı olsun
inş bebısın nasıbıyle gelır
baksana benımkı ne kısmetlı cıktı
ehtıyarları barıstırdı
annesının yukunu azalttı
ha bıde babanesı yardım edecek oglusumun bakımınaaa

aşkitom inşallah canım dediğin gibi kısmetiyle gelir sizinkilerin barışmasıda süper olmuş doğum öncesi cidden.sana çok yardımı olur şimdi kayınvalidenin.

hııı o zaman bıraz zor tabı esın kac yasında ? sınav zor degıl bence yeterli calısılırsa ustesınden gelınıcek bır sınav.ben normal unıv mezunuyum sınav ıcın kursa gıttım 3 aylık bır kurstu bırazda kendım calıstım kazandım.esınde kazanır bence.deneyıme gelınce sabretmek lazım ama emınım bebısınız kısmetıyle gelcek olmadı esın suan bostayı muhasebe burosuna parttıme eleman olarak basvursun ınan cok yararı olur ısı ogrenır bence super olur ustune sınavı kazanırsa en azından sızı gecındırecek bır maase olmasada yıne de kımse muhtac olmazsınız azcık deneyım yapsın muhasebe burosunda sonrasında sınavı kazanırsa ıs basvurusu yaptıgında kendıne guvenı olur

çok haklısın canım şu bebik gelsinde bakalım artık oturup düşüneceğiz şimdi tek düşüncemiz bebik.eşim 33 yaşında bu arada yeni bir iş için geçmiki dersin

Askıto senın esın gece mı calısıyor?benım kı sabahın korunde cıkıyor aksam 9 bucuk gıbı ancakgelıyor kendı ısı benım esımın ondan gec gelıyyyy napcaz ekmek parası :):):):):):

beni unuttunuz gelibakaydirigubbakcemile3 selamımı alan olmadı

çok haklısın canım şu bebik gelsinde bakalım artık oturup düşüneceğiz şimdi tek düşüncemiz bebik.eşim 33 yaşında bu arada yeni bir iş için geçmiki dersin

bırazcık gec gıbın ama hırsına baglı hırs yaparsa olmayacak sey yok her ıste bır hayır vardır umutlu olmak lazım sen kac yasındasın?

yok nesecım
fabrıka
2 gece evde 3 gece gececı oluyor
yanı dun aksam geldı ısten
bu aksam gıttı

sabay gelecek ertesı sabah gıdecek
yanı bol vaktımız oluyor aslında

yok nesecım
fabrıka
2 gece evde 3 gece gececı oluyor
yanı dun aksam geldı ısten
bu aksam gıttı

sabay gelecek ertesı sabah gıdecek
yanı bol vaktımız oluyor aslında

heee anladım benım kı de sımdı aradı gelıyrum dıyooo.ancak30 dk ya gelır bu gece uykum kacarsa bende gelıcem gece kk ya sız gec yatıyorsuınuz sanırım bende nasıl uyuyamıyorum gecelerı dogru durusttt

ıyi akşamlar arkadaşlar

demet, ecrin demek sizin için büyük gün yarın!!! Allah yardımcınız olsun inşallah.... arkadaşlar demişti ya Meryem suresini okuyabiliyorsanız okuyun ya da muallim.biz diye site var ordan on-line dinleyin kolay doğum için....

kadus seninde arkasından geliyor seninde Allah yardımcın olsun inşallah....

Meltemcim aklına kötü şeylermi getiriyorsun neden sıkılıyorsun? benimde yatmam kalkmam hep sorun bu da mortal bozukluğu yapıyor... benim oğlan yer bulsa sanki ağzımdan çıkacak gibi yukarı zorluyor bu yüzdende midemden çok çekiyorum bunların hepsi ruh halimizi zorluyor diye düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun...

hoşgeldin incittin mi acaba.benim sadece 1 hafta agrıdı oda kontrolsüz agır aldıgım içindi topallıyordum.seninde böle mi oldu ki yoksa dogum yaklaştıgı için mi acaba.benim şuan sadece karnım agrıyo,allahtan belimde bişi yok
kızlar huhuuuu merhaba nasılsınz
hoşgeldin feyza

yani çıkcak acıyı düşünmüyorumda ben nasıl olcak diye heyecanlıyım.acırsa bi hafta acır ömür boyu sürecek degil ya demi
oferta inş. bian önce ya düşündügünüz mali müşavirlik olur yada başka bi iş.bebiş nasibiyle gelir inş.bi yerde birikmişiniz falan mı var çok özel olcak ama nasıl geçindiginizi merak ettimde.ayıp olmazsa

bana sormadın ama genede cvp vermek istedim.bi iş olur yıllarca çalışırsın ama benimsemezsin .ölede bi iş olurki hemen kanın kaynar sahipler benimsersin yani hiç bişi için geç kalındı diye bişi yok şu hayatta

nesecım
sen msnı mı ekledın mı
cıkmadı bendee

rapuzel hosgeldın
ecrınden sonra bendımm
acep ne zaman gelecek bızımkı

Ben de çözemiyorum ki neden ağrıdığını. Druma söyledim kuyruk sokumu mu ağrıyor dedi,hayır tam belimin ortası dedim hiçbişey söylemedi başka... Hergün geçmiştir ümidiyle kalkıyorum yataktan ama hiçbir değişiklik yok maalesef,bu 4. gün bakalım ne kadar sürecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…