neşecim hiç deneyimi yok farklı bir sektördeydi işten çıkarıldı şimdi karı koca evde işsiziz yani o yüzden biğr daha aynı sektöre dönmektense mali müşavirlik staj işini düşündük ama sanırım çok kolay değilmiş sınav filan zormuş yani..
çok haklısın canım şu bebik gelsinde bakalım artık oturup düşüneceğiz şimdi tek düşüncemiz bebik.eşim 33 yaşında bu arada yeni bir iş için geçmiki dersin
yok nesecım
fabrıka
2 gece evde 3 gece gececı oluyor
yanı dun aksam geldı ısten
bu aksam gıttı
sabay gelecek ertesı sabah gıdecek
yanı bol vaktımız oluyor aslında
hoşgeldin incittin mi acaba.benim sadece 1 hafta agrıdı oda kontrolsüz agır aldıgım içindi topallıyordum.seninde böle mi oldu ki yoksa dogum yaklaştıgı için mi acaba.benim şuan sadece karnım agrıyo,allahtan belimde bişi yokSlm kızlar biz geldik oğluşla ve dayanılmaz bel ağrılarımla :))) Çok kötüyüm yaaa yürüyemiyorum artık,bikaç gündür evde çok sıkıldım bugün forum istanbula gidelim dedim eşime,sağolsun götürdü ama ben hiçbişey anlamadım. Çünkü her adımımı atışımda belim yerinden oynadı resmen. Sadece oturmak iyi geliyor artık. Ben artık doğurmak istiyorummmmm....
hoşgeldin feyzakızlar huhuuuu merhaba nasılsınz
38+2yken mi sezeryan olacaksın?Benim de cuma günü sezeryanım kısmet olursa.İkinci olmasına rağmen ben de korkuyorum Ama hastahaneye girene kadar düşünmek istemiyorum.Şimdiiden düşünüp yorulmak istemiyorum.İnşallah bir aksilik olmaz.
Napalım apandistimiz acilen patlamış gibi düşünelim.Sonuçta bi organımızı filan almayacaklar.Bebeklerimize kavuşacağız.Normal de olsa o acı çekilcek,sezeryan da olsa.Dünyada her dakka bir sürü kaıdn doğuruyor.Hatta ben geçen Zekai Tahir Burak doğum evine bir arkadaşımı ziyarete gittim.Misafirhaneye kurmuşlar lc tvyi doğuma girneler,çıkanlar sırayla akıp gidiyor.Nerdeysse her 4 dkkda bir doğum oluyor.
Bir şekild eçıkacak yani bu çocuklar.Öyle düşününce sakinleşiyorum
oferta inş. bian önce ya düşündügünüz mali müşavirlik olur yada başka bi iş.bebiş nasibiyle gelir inş.bi yerde birikmişiniz falan mı var çok özel olcak ama nasıl geçindiginizi merak ettimde.ayıp olmazsaneşecim hiç deneyimi yok farklı bir sektördeydi işten çıkarıldı şimdi karı koca evde işsiziz yani o yüzden biğr daha aynı sektöre dönmektense mali müşavirlik staj işini düşündük ama sanırım çok kolay değilmiş sınav filan zormuş yani..
çok haklısın canım şu bebik gelsinde bakalım artık oturup düşüneceğiz şimdi tek düşüncemiz bebik.eşim 33 yaşında bu arada yeni bir iş için geçmiki dersin
hoşgeldin incittin mi acaba.benim sadece 1 hafta agrıdı oda kontrolsüz agır aldıgım içindi topallıyordum.seninde böle mi oldu ki yoksa dogum yaklaştıgı için mi acaba.benim şuan sadece karnım agrıyo,allahtan belimde bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?