2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin hepimizin allah yardımcısı olsun inş.kuran okuyum dedim okuyamadım birbirine karıştırdım bütün harfleri.valla yalnız olunca daha bi heycan yaptım kocam gelse bi yada ben mi gitsem yanına 10 dakikalık yol.
karıştırınca dinleyim bari dedim bende gül yarası diye bi yer ordan dinliyorum genelde ben ama o siteyede bakım bi.,

kızlar buarada ısım konusunda ben hala kararsızım ya
ecrın ısmı kuranda gecıyor buarada yasın suresınde

kız ısmı olan var mı aklındaaaaa solesın banaaa

ben ceylın hıra ve ecrın var aklımda ama karar veremıyozzzz

inş geçer bende topal kalıcam diye çok üzülüyodum ama geçti seninde geçer inş.bol bol yat dinlen bi kaç gün.belkide bebiş o tarafa dogru yerleşmiştir

nesecım
sen msnı mı ekledın mı
cıkmadı bendee

rapuzel hosgeldın
ecrınden sonra bendımm
acep ne zaman gelecek bızımkı

hoşbulduk canım,

baksana sırayla değilmiş meğerse bu işler :))

normal doğum olacağı için senin 2 hafta daha opsiyonun var hastanede 40 ı geçen bir kaç hamile görm üştüm nsty delerdi hep kalp atışı ve sancı kontrolü yapılıyordu
rahat ol ne demişler "geç olsun güç olmassın" diimi amaa ?:))))

inş geçer bende topal kalıcam diye çok üzülüyodum ama geçti seninde geçer inş.bol bol yat dinlen bi kaç gün.belkide bebiş o tarafa dogru yerleşmiştir

Sanırım ben de zorladım,aynen senin gibi topal mı kalıcam acaba diye düşünmeye başladım. İnşallah geçer...

rapunzel
haklısın cnm
hayırlısı artık

nese ceylın,
yabancı dılde jaylin demek

ecrinin anlamına baksana net ten
bıde zeynep nisa nasıl cnm

Hira benim çok hoşuma gidiyor,kızım olsa ilk düşüneceğim isimler arasındaydı...

iyi teyzeleri gün geçtikçe düzeliyor baktım kimse yazmdı dedim unuttular ebni

iyi teyzeleri gün geçtikçe düzeliyor baktım kimse yazmdı dedim unuttular ebni

yok unuturmuyuz hiç.sarılıktı en son degilmi.nasıl gidiyo hayat.bakması zormu ,ameliyathaneden çıktıktan sonra neler yaşadın sen
ordan burdan sordum ama olsunkafamçokkarıştı

demetcim sormuşsun ya nasıl geçiniyorsunuz diye ben işsizlik maaşı alıyorum 5 aydır eşimde işten çıkalı 1 ay oldu oda alacak şimdi işsizlik maaşı bide bizim primlerimiz hep yüksek ödendiği için işsizlik maaşını tavandan alıyoruz yani 550 ben 550 eşim alıyor birazda kenarda vardı paramız eee şimdide kaynanamlar bizde doğum için bize hiç masraf yaptırmıyorlar valla allah kolayını veriyor bir şekilde ama bakalım sonrası zor olacak bizim için

allah kolaylıgını verir inş. ayy sevindim yinede onlarda olmasa.allah bi an önce güzel bi iş nasip eder inş.
aaa demet gitmişkiii

burdayım burda

Merhaba kizlar ben bu sefer daha erken geldim :)

yarin sabah sezeryana gideceklere Allah yardimcilari olsun.

kızlar gene moralım bozuldu ya

hıc daımı sevınemeyecek mıyım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…