İyi akşamlar arkadaşlar
demet, ecrin demek sizin için büyük gün yarın!!! Allah yardımcınız olsun inşallah.... arkadaşlar demişti ya Meryem suresini okuyabiliyorsanız okuyun ya da muallim.biz diye site var ordan on-line dinleyin kolay doğum için....
kadus seninde arkasından geliyor seninde Allah yardımcın olsun inşallah....
Meltemcim aklına kötü şeylermi getiriyorsun neden sıkılıyorsun? benimde yatmam kalkmam hep sorun bu da mortal bozukluğu yapıyor... benim oğlan yer bulsa sanki ağzımdan çıkacak gibi yukarı zorluyor bu yüzdende midemden çok çekiyorum bunların hepsi ruh halimizi zorluyor diye düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben de çözemiyorum ki neden ağrıdığını. Druma söyledim kuyruk sokumu mu ağrıyor dedi,hayır tam belimin ortası dedim hiçbişey söylemedi başka... Hergün geçmiştir ümidiyle kalkıyorum yataktan ama hiçbir değişiklik yok maalesef,bu 4. gün bakalım ne kadar sürecek...
nesecım
sen msnı mı ekledın mı
cıkmadı bendee
rapuzel hosgeldın
ecrınden sonra bendımm
acep ne zaman gelecek bızımkı
inş geçer bende topal kalıcam diye çok üzülüyodum ama geçti seninde geçer inş.bol bol yat dinlen bi kaç gün.belkide bebiş o tarafa dogru yerleşmiştir
kızlar buarada ısım konusunda ben hala kararsızım ya
ecrın ısmı kuranda gecıyor buarada yasın suresınde
kız ısmı olan var mı aklındaaaaa solesın banaaa
ben ceylın hıra ve ecrın var aklımda ama karar veremıyozzzz
iyi teyzeleri gün geçtikçe düzeliyor baktım kimse yazmdı dedim unuttular ebni
demetcim sormuşsun ya nasıl geçiniyorsunuz diye ben işsizlik maaşı alıyorum 5 aydır eşimde işten çıkalı 1 ay oldu oda alacak şimdi işsizlik maaşı bide bizim primlerimiz hep yüksek ödendiği için işsizlik maaşını tavandan alıyoruz yani 550 ben 550 eşim alıyor birazda kenarda vardı paramız eee şimdide kaynanamlar bizde doğum için bize hiç masraf yaptırmıyorlar valla allah kolayını veriyor bir şekilde ama bakalım sonrası zor olacak bizim için
aaa demet gitmişkiii
Merhaba kizlar ben bu sefer daha erken geldim :)
yarin sabah sezeryana gideceklere Allah yardimcilari olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?