2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarr nasılsınızz doguramayanlarr kaldık sanırım burdda dogum yapanlar bebıslerıyle mesguller sanırımm ohh ohhh ne güzelll

evet sudembebiş onların oyuncakları var bizim yok burda takılıyoruz napalım az kaldı bizede

Hosgeldiniz ne cok kisi gelmis, benim esim ise gitti ben de buraya erken geldim :)

benim bacak aralarimdaki kemikler aksamlari cok kötü agriyor artik bebek gelsin de normal hayatima devam edebilsem diyorum, böyle hicbirsey yapamiyorum.

pamukcum
Göbüsler kaldik :)) Bende bi oyuncak var 6 yasinda ama beni cok yoruyor.2 gündürde oyuncak köpegini konusturuyor benle.Bebek gelmesi yakin ya sanirim endise basti oglani .Sürekli onu telkinle gecirdim bu günü.Yarin okulu aciliyor etkilensin istemiyorum ama kücük anlayamiyor ne oluyor.Bende uykusuz kalinca sinirli oluyorum bi kac gündür .Aksamüstü uyudum iyi geldi.

merhaba bocuk
Nasilsin?

demetcim
Nasilsin? Yarin sen 8 de hastanede olacaksin dimi? Bende o saatte esimi ise yolluyorum sana dua ederim.Sabah dualari iyidir.

kızlar hosgeldınız

bocuk sudembebıs
nasılsınız

pamuk tekrar hosgeldın

Askitom
Senin neyin var? 40 hafta muhabbeti olmus ben oglumu 41.haftada dogurmustum normal ya hatta dahami kolay oluyor ne.

demetcim
Nasilsin? Yarin sen 8 de hastanede olacaksin dimi? Bende o saatte esimi ise yolluyorum sana dua ederim.Sabah dualari iyidir.

heycanlı ve panigim.çok saol valla meltem abla tek ihtiyacım dua.bende size edicem ameliyathaneye giderkenopuyorumnanaktan

hoş bulduk kızlar iyiyim sizer nasılsınız havadisleri verin bakalım

evet sudembebiş onların oyuncakları var bizim yok burda takılıyoruz napalım az kaldı bizede
evett yaa gelsin artık bizim oyuncaklarımızda bizde oynayalım vakit gecmek bılmıyor artıkkkaydirigubbakcemile3az kaldııı
hoşgeldiniz kızlar biz iiyiz siz nasılsınız
bizde ıyıyız canım tesekkurlerropuyorumnanaktan
kızlar hosgeldınız

bocuk sudembebıs
nasılsınız

hosbulduk canım sendaha duruyomusunn :bbo:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…