heycanlı ve panigim.çok saol valla meltem abla tek ihtiyacım dua.bende size edicem ameliyathaneye giderkenopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz kızlar biz iiyiz siz nasılsınız
iyilik canım yaw dışarı baktım kar yağmaya başlamış benimde midem bulanıyo bi tuhafım ya
hb aşkitomkızlar hosgeldınız
bocuk sudembebıs
nasılsınız
pamuk tekrar hosgeldın
Pamukcum
Sen ne taraftasin Istanbul da.Haberlerde diyordu sabaha karla kalkacak Istanbul gözünüz aydin :))))
Pamukcum
Sen ne taraftasin Istanbul da.Haberlerde diyordu sabaha karla kalkacak Istanbul gözünüz aydin :))))
Pamuk
Canim ben cok severim Eyüp ü.Benim babamin babasi annesi falan cok eskilerden aslen Fener kilisesi var ya onun ordaymis evleri bizim kütükte fener yazar.Bende bildim bileli severim oralari ama otumak kismet olmadi hic.Ama ne derdim olsa hemen Eyüp Sultana giderdim Istanbul da otururken.
evet bocuk bende inş bebişimi kucagıma alcam.çok saolun kızlarcanımmmm sendemi yarın doguma gidiyorsun hadi hayırlısı dualarımız seninle
genel anestezi evet.bile bile gitmek çok zormuş ya.pat diye olsaydı keşke ama nasip böyleymiş.inş. ii haberler alırsındemet
Genel anestezi mi olacaksin? Buda degisik bi duygu ya bilerek gidiyosun.Ben haftaya ptesiyi bekliyorum doktor kontrolüm var ne dicek doktor
benimde çok bulanıyo ya.iyilik canım yaw dışarı baktım kar yağmaya başlamış benimde midem bulanıyo bi tuhafım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?