2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

demet
Genel anestezi mi olacaksin? Buda degisik bi duygu ya bilerek gidiyosun.Ben haftaya ptesiyi bekliyorum doktor kontrolüm var ne dicek doktor

Pamukcum
Sen ne taraftasin Istanbul da.Haberlerde diyordu sabaha karla kalkacak Istanbul gözünüz aydin :))))

aman ya bu belırsız stres
fena yapıo
nwee bılım
moralım bır ıyı bır kotu

belırsız bebıs beklemek zor yaaa

allah hepımıze kolaylık versınn

hee meltem ablaaa
yenı evlılerı rahat bırakmak lazımm
bende sevındım sevın ne olacakkk

Pamuk
Canim ben cok severim Eyüp ü.Benim babamin babasi annesi falan cok eskilerden aslen Fener kilisesi var ya onun ordaymis evleri bizim kütükte fener yazar.Bende bildim bileli severim oralari ama otumak kismet olmadi hic.Ama ne derdim olsa hemen Eyüp Sultana giderdim Istanbul da otururken.

merhaba kızlar

kaç gündür doğan yok

niyeee..........?

tembel tenekeler

hadi haberlerinizi bekliyoruz

kızlar yaaaa
dogum yaklastıkca korkum artıyor
cok zor vallahhaa

Askitom
Neyin belirsiz? Artik alisman lazim bebek hele cocuk olunca robot diiler sen ne dersen yapmiyorlar maalesef ( Canlari ne isterse onu yapiyorlar.3 yasa kadar doga geregi ihtiyactan öyle sonrada egolari gelisiyor ondan.Ne zaman tamam olacak o zaman gelecek en iyiside o canim üzülecek bisi yokki bunda.Icerde kalan bebek yok dimi henüz :)))))
Bu ara bol bol uyu dinlen canim ya sonra dogum yorgunlugu bebege bakma yorgunlugu üst üste gelir zor olur.

dimple2
Nasilsin? Bebis nasil?
Bi sürü dogran var canim ya bize daha cokkkkkkkkk var yayilmisiz topige :))

Askitom
Doktor bana 1 ekim demisti oglumda ben esimi aldim 1 ekim diye hastaneye gittim :)) Aklima geldikce gülüyorum.Doktorda dalga gecti zaten öyle söylenen günde gelmesi sart diil diye eve yolladi bizi.Esimde bi bozulmustu hic sorma sonra gitmemiz lazim derken eminmisin bidaha rezil olmak istemiyorum diye söylene söylene götürmüstü beni :)))))

Pamukcum
Sen ne taraftasin Istanbul da.Haberlerde diyordu sabaha karla kalkacak Istanbul gözünüz aydin :))))

biliyorum orayı balatta meltem abla benim ailemde burda 50seneyi geçkindir bende burda doğup büyüdüm

orfeta bende yeşilpınardayım eyüp olarak geçiyo ya canım anlaşılsın diye didim eyüpten yeşilpınara geldim anlıcan evlenince neresindesin yeşilpınarın

canımmmm sendemi yarın doguma gidiyorsun hadi hayırlısı dualarımız seninle
evet bocuk bende inş bebişimi kucagıma alcam.çok saolun kızlar
demet
Genel anestezi mi olacaksin? Buda degisik bi duygu ya bilerek gidiyosun.Ben haftaya ptesiyi bekliyorum doktor kontrolüm var ne dicek doktor
genel anestezi evet.bile bile gitmek çok zormuş ya.pat diye olsaydı keşke ama nasip böyleymiş.inş. ii haberler alırsın
iyilik canım yaw dışarı baktım kar yağmaya başlamış benimde midem bulanıyo bi tuhafım ya
benimde çok bulanıyo ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…