2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meltem abla

belırsız dedıgım
dogumu beklemek
tabıkı herseyın zorlugu olacak
dogumdan cok korkuyorum
moralım herseye bozuluyor
hamılelık benı cok degıstırdı
hayırlısı bakalım

walla anlamadım arada bir tutuyor böyle sonra geçiyor

iyiyz kızlar

uykularımız düzensiz

bide bu gün bebeğimin bi gözünde çapaklanma oldu

acayip sarı su gibi akıyo

çay pansumanı yapıyorum
sıcak su ile siliyorum
ama hiç faydası olmadı

nette baktım antibiyotik damla kullanılmalı diyo

bende dr a götürmeyi hiç istemiyorum
hastaneler malum mikrop yuvası

olmazsa yarın bi yerlere telefon edicem

demetçim yarın gıdıyomussun doğuma... hayırlısı olsun dua ederız...
sen bu geceyı sabahlarsın artık

pamuk bende avrupa tem konutlarının karşısında mevlana mahallesi vardır biliyormusun burasıda yeşilpınar diye geçiyor orda oturuyorum yani bir taraf avrupa tem konutları bir taraf yeşilpınar bir tarafta gazi mahallesi tam ortada sayılır tem otoyoluna çok yakın işte biraz karışık anlattım ama

canım ya çok geçmiş olsun ama bilip bilmedende antibiyotik kullanımı bana tehlikeli geliyo sen daha tecrübelisin tabi ama ne bilim dikkat et canım

demet

Allah yardımcın olsun

ameliyathane psikolojisi çok kötü gerçekten

ama bayılana kadar bildiğin bütün duaları oku

biraz olsun için rahatlıyo

oturdugumda karnim bacaklarimin arasina kadar geliyor, kendimi cok igrenc hissedioyrum

burasıda yeşilpınar diye geçiyo kuzmda herkes bilmez ya ondan zafer marketin neresindesin sen yakınmısın:jeyyar:

oferta

dr gitmek en iyisi tabiki

pamuk

antibiyotik damla

ilk oğlumda da olmuştu
basit bi damlayla geçmişti
bakatım yarın netleştiricem

oooooooooooooooo benimki ağlıyo
emişmemiz lazım

demetçim yarın gıdıyomussun doğuma... hayırlısı olsun dua ederız...
sen bu geceyı sabahlarsın artık

edin valla çok ihtiyacım olacak.ben kendimi hiç böyle bilmezdim kalbim çıkıcak yerinden.kalp atışlarım dışarıdan duyuluyo sanki.

aslında uyuyabilsem en iyisi olcak ama nerde

oferta

dr gitmek en iyisi tabiki

pamuk

antibiyotik damla

ilk oğlumda da olmuştu
basit bi damlayla geçmişti
bakatım yarın netleştiricem

oooooooooooooooo benimki ağlıyo
emişmemiz lazım

basit ve zararsızsa sende bebişte sıkıntı çekmesin ya yavrum yazık.rahatsız olmuyomu ki bebişin

Poseidon
O durum bende de var bu gün aynaya bakmak istemedim hic Üstelik hava cok soguk giyecek bisi bulamiyorum bu saatten sonra hamile kiyafeti alinmazki Ben dün hastan.eden cikista giymek icin alisveris yaptim

ben 2010 mayıs annesiyim:CüvCüv: genelde sizi çogumuz takip ediyoruz:kedi:. her kk ya girdiğimde siin topiginize bakmadan çıkmıyoruma.s birbşrimize diyoruz ocak annelerinden şu dogurmuş bu dogurmamışkaydirigubbakcemile3 haberiniz yok arkanızdan dua ediyoruz:) iyi dileklerimizi gönderiyoruz:Saruboceq:. erken dogum olayı biraz kokruttu bizikafamçokkarıştı.Yabizde erkn dogurusak diye ödümüzü kopardınız hanımlarakannehir:) ama saglıkla alın kucaklarınıza melekelrinizi inşAllaha.s.biri sizi gözetliyor haberiniz olsunyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…