2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ahahah süper çok hoş :)
lisede bir üst sınıf olur ya onun gibi...:)))

hala basım agrıyor kızlar
3 saattır
ama agrı kesıcı ıctım va hala gecmedı
ne zor yaa

demetcim
Simdi gecmisi okudum sagol caniim gecen banyodan sonra kötü üsütmüsüm 2 gün hastanelik oldum ya sürekli banyo yapamiyorum artik oda daraltiyor.

kadus
Canim son ürologa gittim artik erken dogum riskin yok dogumdan sonra gel bakalim böbrek eski haline dönmüsmü dedi.Isi yemegi baskasina yaptirayimda hem benim icim rahat etmiyo kendim yapmazsam hemde daraliyorum bos bos durunca vakit gecmiyor canim.Sende yarin doktordaymisin hadi hayirlisi güzel haberle gel.

allah razı olsun yapraksarma korkmayın allah neyi nasip ederse o olsun siz dualarınızı eksik etmeyin bizlerde doğumlarımızda bütün hamişlere dua ediyoruz bende kısmet olursa herkese edicem dua doğumumda

saolun kızlar valla.kaydirigubbakcemile3 siz iyi düşünün iyi olsun inşallah.bugünlerinizin kıymetini bilin .ben tekrar başa dönmek istiyorum ya.hamişlik güzeldi.ama tabi kucagımıza almak çok daha güzel olacak.

Poseidon
O durum bende de var bu gün aynaya bakmak istemedim hic Üstelik hava cok soguk giyecek bisi bulamiyorum bu saatten sonra hamile kiyafeti alinmazki Ben dün hastan.eden cikista giymek icin alisveris yaptim

Iyi yaptin ben de dün bebise tulum almistim, Allah affetsin de; ciksa da kurtulsam diyorum, Allah saglik versin ama bazen kendimi psikolojik olarak cok kötü hissediyorum.

benımde-tatlicadiarzu-
sen benden bırgun ondesın canım senın doğum nasıl sezeryanmı normalmı?

Normal ins. karnim agirlastikca kötü hissediyorum kendimi bir de diyorum 42. haftaya kadar beklerse nasil sabredicem

Yaprak sarma
Burda baska topiklerden gelip yazan en güzel yaziyi gördüm cok tesekkpr ederim kendi adima.Bizde sizi takip ederiz mayis ayinda bebislerimiz hayirla dogarlarsa kolaylamis oluruz.Insallah sizlerde bu günlere kolaylikla gelirsiniz.

ya kızlar benim bişi yapmam gerekiyormu acaba.dogum yapan arkadaşlar öle boş boş dolanıyorum valla ya.

oferta pamuk
Ne güzel ya komsu ciktiniz görüsürsünüz bebisleri alir parka filan gidersiniz hava isininca :))

valla pamuk benımde bacagım ağrıyordu içtim valla bi parol yoksa yürüyemiyorum inan..

bende sıcaklıgınız ve nezaketiniz için sizlere teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan hergün ugruyorum buraya dogum yapan annelerin gözü aydın olsun. bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun:Saruboceq: saglıklı, bereketli, hayırlı ömürleri olsun.Evlatlarınız iki cihanda yüzünüzün akı olsunlar. Vatanını milletini seven, merhabetli, ahlaklı bireyler olsunlar inşAllah hayırlı geceler sizlere:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…