hemen arkasında seçkinler sitesindeyim ben biliyormusun buraları
ben 2010 mayıs annesiyim:CüvCüv: genelde sizi çogumuz takip ediyoruz:kedi:. her kk ya girdiğimde siin topiginize bakmadan çıkmıyoruma.s birbşrimize diyoruz ocak annelerinden şu dogurmuş bu dogurmamışkaydirigubbakcemile3 haberiniz yok arkanızdan dua ediyoruz:) iyi dileklerimizi gönderiyoruz:Saruboceq:. erken dogum olayı biraz kokruttu bizikafamçokkarıştı.Yabizde erkn dogurusak diye ödümüzü kopardınız hanımlarakannehir:) ama saglıkla alın kucaklarınıza melekelrinizi inşAllaha.s.
ben 2010 mayıs annesiyim:CüvCüv: genelde sizi çogumuz takip ediyoruz:kedi:. her kk ya girdiğimde siin topiginize bakmadan çıkmıyoruma.s birbşrimize diyoruz ocak annelerinden şu dogurmuş bu dogurmamışkaydirigubbakcemile3 haberiniz yok arkanızdan dua ediyoruz:) iyi dileklerimizi gönderiyoruz:Saruboceq:. erken dogum olayı biraz kokruttu bizikafamçokkarıştı.Yabizde erkn dogurusak diye ödümüzü kopardınız hanımlarakannehir:) ama saglıkla alın kucaklarınıza melekelrinizi inşAllaha.s.biri sizi gözetliyor haberiniz olsunyerimseniben
ben 2010 mayıs annesiyim:CüvCüv: genelde sizi çogumuz takip ediyoruz:kedi:. her kk ya girdiğimde siin topiginize bakmadan çıkmıyoruma.s birbşrimize diyoruz ocak annelerinden şu dogurmuş bu dogurmamışkaydirigubbakcemile3 haberiniz yok arkanızdan dua ediyoruz:) iyi dileklerimizi gönderiyoruz:Saruboceq:. erken dogum olayı biraz kokruttu bizikafamçokkarıştı.Yabizde erkn dogurusak diye ödümüzü kopardınız hanımlarakannehir:) ama saglıkla alın kucaklarınıza melekelrinizi inşAllaha.s.biri sizi gözetliyor haberiniz olsunyerimseniben
zafer marketi alışveriş yaptığımız için biliyorum ben yeşilpınar belediye parkı varya minibüs duraklarının orda oturuyorum canım baya yakınız
hala basım agrıyor kızlar
3 saattır
ama agrı kesıcı ıctım va hala gecmedı
ne zor yaa
Poseidon
O durum bende de var bu gün aynaya bakmak istemedim hicÜstelik hava cok soguk giyecek bisi bulamiyorum bu saatten sonra hamile kiyafeti alinmazki Ben dün hastan.eden cikista giymek icin alisveris yaptim
benımde-tatlicadiarzu-
sen benden bırgun ondesın canım senın doğum nasıl sezeryanmı normalmı?
evet yakınmışız ne güzel görüşmek kısmet olur belki doğumlardan sonra
ya kızlar benim bişi yapmam gerekiyormu acaba.dogum yapan arkadaşlar öle boş boş dolanıyorum valla ya.
ya kızlar benim bişi yapmam gerekiyormu acaba.dogum yapan arkadaşlar öle boş boş dolanıyorum valla ya.
oferta pamuk
Ne güzel ya komsu ciktiniz görüsürsünüz bebisleri alir parka filan gidersiniz hava isininca :))
oferta pamuk
Ne güzel ya komsu ciktiniz görüsürsünüz bebisleri alir parka filan gidersiniz hava isininca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?