valla pamuk benımde bacagım ağrıyordu içtim valla bi parol yoksa yürüyemiyorum inan..
ay sorma burdada ne parka gidilir ya sorma pek sevmiyorum açıkçası ben burayı ama başka yerlere gidebiliriz tabi bebiklerle
ya kızlar benim bişi yapmam gerekiyormu acaba.dogum yapan arkadaşlar öle boş boş dolanıyorum valla ya.
canım çantanı filan kontrol et. son kez hamile halinin fotosunu çek..evinin iki kişilik sessizliğinin tadını çıkar..
bak o konuda haklısın bizde atlar arabaya alışveriş merkezi gezeriz bacım havalarda soğuk nasılsa ben sıcakları beklersen çıkmak için çatlarım aynen evde.tabi bide benim kayınvalideleri yollamam lazım doğumdan sonra şimdibile hasta olacağım diye nebeni evden çıkarıyor nede kendileri evden çıkıyor olmuyor böyle olmuyorrr sıkılıyorumm
pamukum cnm
dayanamadım 1 tane parol ıctım
sankı bıraz hafıfledı
drum vermıstı zaten
ıns bısey olmaz
walla eşime diyorum arkadaş sabah 8de hastaneye yatıcak doğum yapıcak diye burda muhabbet ediyor diyorum gülüyor
kar yağışı hızlanmış arabaların üstü azıcık tutmuş sabah heryer de karla uyanırmıyız bide.
süper ya iki kişilik sessizlik tuttum ben bu lafııı:roflol::roflol::roflol:
demetcim
Sakin olup dinlenmeye bak anestezi gecince insan kafasina balyoz yemis gibi oluyor.Dogum yapmadim sezeryanla ama baska ameliyatlar oldum.
canım çantanı filan kontrol et. son kez hamile halinin fotosunu çek..evinin iki kişilik sessizliğinin tadını çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?