2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaprak sarma cnm
guzel dıleklerınız ve dualarınız ıcın tesekkur ederım
valla topık dsındakı en guzel yazıydı...
cok sagoll

ay sorma burdada ne parka gidilir ya sorma pek sevmiyorum açıkçası ben burayı ama başka yerlere gidebiliriz tabi bebiklerle

bak o konuda haklısın bizde atlar arabaya alışveriş merkezi gezeriz bacım havalarda soğuk nasılsa ben sıcakları beklersen çıkmak için çatlarım aynen evde.tabi bide benim kayınvalideleri yollamam lazım doğumdan sonra şimdibile hasta olacağım diye nebeni evden çıkarıyor nede kendileri evden çıkıyor olmuyor böyle olmuyorrr sıkılıyorumm

ya kızlar benim bişi yapmam gerekiyormu acaba.dogum yapan arkadaşlar öle boş boş dolanıyorum valla ya.

canım çantanı filan kontrol et. son kez hamile halinin fotosunu çek..evinin iki kişilik sessizliğinin tadını çıkar..

pamukum cnm
dayanamadım 1 tane parol ıctım
sankı bıraz hafıfledı
drum vermıstı zaten
ıns bısey olmaz

demetcim
Sakin olup dinlenmeye bak anestezi gecince insan kafasina balyoz yemis gibi oluyor.Dogum yapmadim sezeryanla ama baska ameliyatlar oldum.

evet olabilir bende aslında senin tam tersinim ya evde oturmayı severim eşim çık gez biyerlere git arkadaşlarınla der ama yok ben ev kuşu bebikimde bana benzerse analı oğullu ev kuşu oluruz ama tabi gezmelere gideriz azcık büyüsünlerde

ya kızlar
çirkinbetyden haberı olan varmı
ne yaptı dogurdumu acaba...

kar yağışı hızlanmış arabaların üstü azıcık tutmuş sabah heryer de karla uyanırmıyız bide.

oferta cnm
eşim ist tarafta calısıyor
sımdı aradı
orda cok yagıyormus
sordu burda varmı dıye
ama yok burda yagmıyor

demetcim
Sakin olup dinlenmeye bak anestezi gecince insan kafasina balyoz yemis gibi oluyor.Dogum yapmadim sezeryanla ama baska ameliyatlar oldum.

canım çantanı filan kontrol et. son kez hamile halinin fotosunu çek..evinin iki kişilik sessizliğinin tadını çıkar..

çantamı kontrol ettim.şimdilik bi eksik yok.kendi temizligimi yaptım.sadece koçişi bekliyorum.o gelsin rahatlarım inş.

kızlar sabah 8de hastane yolcusuyum nasipse murat çağan yarın dünyaya gelicek dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar banda tabii:Saruboceq:

demetcim
Saka bi yana yarin sabah trafik filan olabilir taksiyle gidin biraz erken filan cikin evden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…