kızlar sabah 8de hastane yolcusuyum nasipse murat çağan yarın dünyaya gelicek dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar banda tabii:Saruboceq:
demet
Bebisin karlarla geliyor ne güzel.
bizim de öyle canım ya çok sessiz ev hesapta 2kişiyiz ama tık yookkkcanım öyle ama eşimle ben varız ama çok sessiz evimiz bazen bebiş gelsede hareketlense diyorum..
kızlar sabah 8de hastane yolcusuyum nasipse murat çağan yarın dünyaya gelicek dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar banda tabii:Saruboceq:
demetcim
Saka bi yana yarin sabah trafik filan olabilir taksiyle gidin biraz erken filan cikin evden.
evet bizim burada tutar hep öyle oluyor soğuk yer burası soğuk...
evet ilk yağmur ve karın düştüğü yerlerden biri bizim burası oferta şansımıza bebikler baya soğukta gelecekler
demet ,cadsaloz Rabbim kolay doğumlar nasib etsin,bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alın inş.
evet öyle ama şöyle az büyüdüklerinde bahar ardından yaz tam böyle sevilmelik zamanları süper olacak zaten çok küçükken dışarıda çıkarılmazlar.yaza 6 aylık olacaklar çok güzel heyecanlandım şimdi düşününce
kızlar ben kaçtım şarjı bitiyor bilgisayarın şarjda içerde kaynanamların odada kaldı.demet cadoloz ecrin hepinize dua edeceğim inşallah çok güzel haberler verirsiniz yarın akşama bizlere iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?