2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meltem abla
sızın orada doguma kendı drunuz mu gırecek ebe mı yaptıracak
nasıl olacak

cadaloz
Sende mi? Hadi grup iyice dogum havasina girdi gercek ocak bebisleride geliyor .Hayirli dogumlar.

kızlar sabah 8de hastane yolcusuyum nasipse murat çağan yarın dünyaya gelicek dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar banda tabii:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım rabbim kolay doğum nasip etsin sorunsuz kavuşun murat çağanla inşallah.

canım öyle ama eşimle ben varız ama çok sessiz evimiz bazen bebiş gelsede hareketlense diyorum..
bizim de öyle canım ya çok sessiz ev hesapta 2kişiyiz ama tık yookkk
kızlar sabah 8de hastane yolcusuyum nasipse murat çağan yarın dünyaya gelicek dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar banda tabii:Saruboceq:

hadi canım hayırlı doğumlar güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun murat çağanımız hayırlısıyla kucağına konsunn

demetcim
Saka bi yana yarin sabah trafik filan olabilir taksiyle gidin biraz erken filan cikin evden.

kaydirigubbakcemile3hastane yürüyerek 10 dkka.arabayla 2 dkka.evim çok yakında hastaneye zaten arabaylada gitcez.malum eşyalar var.
istanbulda olsam endişe ederdimde bolu çok sakin o konuda allahtan

demet ,cadsaloz Rabbim kolay doğumlar nasib etsin,bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alın inş.

Askitom
Burda hastane ile anlasiyorsun ama normal jinekologun hastanede calismiyor.Türkiye gibi diil burda doktorlar ya muaynehanedeler ya hastanede ikisi birden yok. Bide sigorta üstünden para aliyorlar elden para almak yok ya onlar icinde farketmiyor.Hastane eve cok yakin kayidimi yaptirdim artik dogum olunca ambulansa tel acicam gelip götürecek o sirada doktor ebe kim nöbetteyse onlar dogurtacaklar.Sanirim bi ben olurum dogumda bu tarafta günde bi dogum olsa adamlar göbek atarlar is cikti diye :)))

rabbim ikimizede kolaylık versin.hayırlısıyla alalım bebişleri.ya sadece ben mi bu kadar panik yaptım acaba sanırım.bütün gün yalnız oldugumda kafamdaki tek düşünce yarın

demetcim
Bi an Istanbul dasin sandim ben ya :))))))))))

Mehlikasu
Seninde günün azalmis canim ya bu hafta sendende aliriz iyi haberler.

evet ilk yağmur ve karın düştüğü yerlerden biri bizim burası oferta şansımıza bebikler baya soğukta gelecekler

evet öyle ama şöyle az büyüdüklerinde bahar ardından yaz tam böyle sevilmelik zamanları süper olacak zaten çok küçükken dışarıda çıkarılmazlar.yaza 6 aylık olacaklar çok güzel heyecanlandım şimdi düşününce

saolun hepiniz kızlar oğlanın uykusu geldi ben çıkmak zorundayım evde kalabalık zaten annem kaynanam dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar evegelince yazarın inşallah hayırlı haberlerimizi

demet ,cadsaloz Rabbim kolay doğumlar nasib etsin,bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alın inş.

amin inş.

kızlar kocam gelince çıkarım size şimdiden iyi geceler. bol bol dua edin nolur,bende size edicem aynı şekilde.allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar ben kaçtım şarjı bitiyor bilgisayarın şarjda içerde kaynanamların odada kaldı.demet cadoloz ecrin hepinize dua edeceğim inşallah çok güzel haberler verirsiniz yarın akşama bizlere iyi geceler

oferta
Burda kar adam boyu genede yeni dogmusu cikariyorlar ben cikartmicam ya nolur nolmaz ortalik virüs kayniyor.

evet evet tam zamanları oluyo haziran ayı falan biz şimdiden yazı getirdik yahu hayaller aleminde kuzularımızla

kızlar ben kaçtım şarjı bitiyor bilgisayarın şarjda içerde kaynanamların odada kaldı.demet cadoloz ecrin hepinize dua edeceğim inşallah çok güzel haberler verirsiniz yarın akşama bizlere iyi geceler

amin saol oferta.ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…