2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sabah 8de hastane yolcusuyum nasipse murat çağan yarın dünyaya gelicek dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar banda tabii:Saruboceq:

hayırlı doğumlar arkadaşım..inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun.İyi haberlerini duyarız inşallah ..Bende salı sezeryana girecem..çok heyecanlıyım...

saolun hepiniz kızlar oğlanın uykusu geldi ben çıkmak zorundayım evde kalabalık zaten annem kaynanam dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar evegelince yazarın inşallah hayırlı haberlerimizi

amin inş.

kızlar kocam gelince çıkarım size şimdiden iyi geceler. bol bol dua edin nolur,bende size edicem aynı şekilde.allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar ben kaçtım şarjı bitiyor bilgisayarın şarjda içerde kaynanamların odada kaldı.demet cadoloz ecrin hepinize dua edeceğim inşallah çok güzel haberler verirsiniz yarın akşama bizlere iyi geceler

hadi bakalım hayırlı doğumlar arkadaşlarrr iyi geceler hepinizeee

demetcim
Bi an Istanbul dasin sandim ben ya :))))))))))

Mehlikasu
Seninde günün azalmis canim ya bu hafta sendende aliriz iyi haberler.

inş. meltemcim,Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasib etsin..

yarın doğuma gidecek bütün herkese allah kolaylık versin rabbim elinizi bırakmasın inşallah...hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

bende yatim midem bulanıyo geçmedi iyi gelir belki uyuyamazsam gelirim yine hoşçakalın kızlar öptük oğluşumla sizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aşkitom dikkat et kuzum kendine tamammı

ben de çamaşır atmıştım makinaya,bitmesini bekliyorum bitince serip yatacuum,uykum geldi,

kızlar bu gece erkencısınız yaaa

demetcım cnm
allahım sana kolaylık versınn

kızlar kibele doğummu yaptı?
rasgele bir sayfa açmıştım arkadaşın biri kibele doğum yapmış heralde falan yazmış,

ay yeni duyuyorum Rabbim analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inş.

Uyudum uyandım geld,m aşkitom.Artık böyle,3 parça uyanıyorum.Bir meyve yedim azıcık takılıyorum.Birazdan gidip 2.posta uykuma yatarım.Sen hiç mi uyumadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…