2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özge
Normalde kilon nasildi boy kilo oranin az sa normalde 17 kilo alman normaldir eger normal kilodaysan 11-15 arasi kilo alman normal

bir de herkes uyku konusunda "bu günlerin kıymetini bilin bebek gelince uyku nedir bilmiyceksiniz" diyor. bundan daha kötüsü ne olabilir acaba 15 er dk lık komando uykusumu acaba

özge
Ogluma hamileyken bu tarihlerimde Almanya ya gelmek icin bekliyordum anidan dogum olur da kalirim diye hic kipirdamiyordum yerimden :))) Bilmiyorum simdi ev büyük cocuk okula gidiyor mecburen sabahtan aksama isyapiyorum disari cikip geliyorum eger dogumum kolay olmazsa o tezde bende cürümüs olacak.

evet yaaa zaman nekadar cabuk gectı gecmıyor sanıyoruz ama 9 ay olmuss nerdeyse seneye neler olacak hayatta bılmıyoruzz

Özge
Ben bebegin yaptigi uykusuzlugu tercih ederim canim ya bu wc molali gece uykusu berbat .Bebisi emzirince yoruluyorsun hemen uykuya daliyosun ama wc ye gidince gece soguk uykun bi kaciyo hadi tavan seyret

benim de kayınvalidem geliyor çarşambaya evin işlerini biraz boşladım. yani dip köşe olayı sarktı. annem de gelicek yakında birlikte yaparız diyor. ama ben kayınvalideden çekiniyorum iyice salmışsın kendini falan der diye. kendileri hem hamile hem koca hem çocuk her işin üstesinden gelmişlerdir kesin beni beğenmiycek laf edecek falan diyorum sıkıntı ediyorum.

ooo ilk defa bu saatlerde giriyorum,topic ne kadar da kalabalıkmışkaydirigubbakcemile3 geçmişe atlaya atlaya göz attım ecrin de doğurmuş sonunda,allah analı babalı büyütsün,darısı biz sıradakilerin başına...

Valla ben de dip köşe yapmayalı çok oldu,ama annem ve kaynanam gelmeden temizlikçi tutcam,sonra laf falan olur da hiç çekemem valla...

özgee06
Hosgeldin canim nasilsiniz?

2 özge arasinda dilek tutayim :)) Insallah bebisim eli ayagi sagsalim sorunsuz dogumla dogar.

özgee06
Ne güzel ya bende oglumda yoktu ama busefer böbrek sorunu yasadim ya gündüz damla damla geliyor ((

özgee06
Hosgeldin canim nasilsiniz?

2 özge arasinda dilek tutayim :)) Insallah bebisim eli ayagi sagsalim sorunsuz dogumla dogar.

Aminn ablacım :))) Biz iyiyiz bugün oğluşum pek bi hareketliydi,farklı bişey de yemedim ama bi o yana bi bu yana tekme geliyor galiba dedim kendi kendime de şimdi uyudu galiba tık yok kendisinden opuyorumnanaktan Siz nasılsınız bebikle?

özge cidden şanslıymışsın hele ben çalışırken öğretmenler wc si 3. kattaydı ben zeminde yarım saatte bir 3 kat in çık yapıyodum gelende 2 damla. işkence gibiydi. şimdide banyoda yatıp kalksam diyorum.

[aman kızlarr bosverın gıtsın anlar onlar halınızden benımde annem gelıyorr yapıyor ısımı sen bırseye dokunma dıyorr halden anlıyor valla kayınvalıdem olmadıgı ıcın bılemıycem o durumları ama yınede bosverın son zamanlarda pek fazla ıs yapmayın bence dınlenerek gecırın doktor tavsıyesıkaydirigubbakcemile3

meltem abla şimdi farkettim seninle günlerimiz aynıymış,bakalım hangimizinki daha erkenci davranacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…