iyi geceler arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım. pek fırsatım olmuyor. 40+1 im ben de. çarşamba günü gidicem doktora. fakat sezeryan mı normal mi olucak belirsiz.topic teki tüm hamile arkadaşlara Allah kolaylıklar versin diyorum.
özge006
Hatirliyomusun ilk hareketleri hissettin hissetmedim diye yazisiyorduk simdi tepikleri yiyip duruyoruz :)))) Bizde iyiz canim oglanin kafasi tam önümde bu napiyo bilemiyorumki dogum gününe kadar itttire ittire cikip gitse beni üzmese.
Özge006
Aaa ayniymisiz ama ben 3-4 gün gecer günüm diye düsünüyorum ne bilim oglumda öyleydi ya buda abisine cekerse diye Allah yardimcimiz olsun
ben daha çatı muayenesi olmadım daha yarın kontrolüm var sanırım yarın bakar doktor.biraz da tırsıyorum açıkçası. nasıl birşey diye çok yazıldı çizildi forumda ama yine de tırsıyorum:ecrin_bebek:teşekkür ederim.aranızda hafif çatı darlığı gibi bi sorunu olan var mı? bana doktorum çatımın hafif dar olduğunu söyledi.o yüzden önce normal doğum denicez olmazsa sezeryan olacak. benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba aranızda?
ben daha çatı muayenesi olmadım daha yarın kontrolüm var sanırım yarın bakar doktor.biraz da tırsıyorum açıkçası. nasıl birşey diye çok yazıldı çizildi forumda ama yine de tırsıyorum:ecrin_bebek:
ben daha çatı muayenesi olmadım daha yarın kontrolüm var sanırım yarın bakar doktor.biraz da tırsıyorum açıkçası. nasıl birşey diye çok yazıldı çizildi forumda ama yine de tırsıyorum:ecrin_bebek:
Kizlar ben yatayim iyigeceler size esim bakacakmis nete
valla ben iki kez bu muayeneden geçtim. hiç açılma olmadığı için canını yakıyor insanın. tek tesellim açılma olduğunda bu kadar canın yanmaz şeklindeki teselliler
Özgecim bence hiç kasma kendini,beni de korkuttular acıyor falan deyip drun nasıl kontrol ettiğini anlamadım bile. Sadece kendini kasma yeter. Bana cuma yine bakacak drum...
demek herkes de farklıvalla ben iki kez bu muayeneden geçtim. hiç açılma olmadığı için canını yakıyor insanın. tek tesellim açılma olduğunda bu kadar canın yanmaz şeklindeki teselliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?