2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım. pek fırsatım olmuyor. 40+1 im ben de. çarşamba günü gidicem doktora. fakat sezeryan mı normal mi olucak belirsiz.topic teki tüm hamile arkadaşlara Allah kolaylıklar versin diyorum.

özge006
Hatirliyomusun ilk hareketleri hissettin hissetmedim diye yazisiyorduk simdi tepikleri yiyip duruyoruz :)))) Bizde iyiz canim oglanin kafasi tam önümde bu napiyo bilemiyorumki dogum gününe kadar itttire ittire cikip gitse beni üzmese.

İyigeceler,geç de olsa hoşgeldin aramızavereliniortak Ooooo günün gelmiş senin de,allah sana da kolaylıklar versin...

Özge006
Aaa ayniymisiz ama ben 3-4 gün gecer günüm diye düsünüyorum ne bilim oglumda öyleydi ya buda abisine cekerse diye Allah yardimcimiz olsun

Evet ya bu niye hareket etmiyor,hissetmiyorum deyip ağlanıp sızlanıyorduk,hele biz tecrübesizler ne kadar da evham yapıyorduk kaydirigubbakcemile3 Şimdi hıçkırıkları bile hissediliyor,uyuyup uyandıkları bile... İnşallah üzmez annesi,bazen onlara da acıyorum daracık yerde iki büklümler yerim ben onlarııııopuyorumnanaktan

teşekkür ederim.aranızda hafif çatı darlığı gibi bi sorunu olan var mı? bana doktorum çatımın hafif dar olduğunu söyledi.o yüzden önce normal doğum denicez olmazsa sezeryan olacak. benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba aranızda?

Özge006
Aaa ayniymisiz ama ben 3-4 gün gecer günüm diye düsünüyorum ne bilim oglumda öyleydi ya buda abisine cekerse diye Allah yardimcimiz olsun

Bana da herkes gününü geçer erkek bebeği diyor ama bakalım,hayırlısı olsun...

ocak ayında patlama olcak diyoduk zaten. baksanıza hep haberler geliyor hergün birer 2 şer doğuruyor hanımlar.
yalnız normal doğum ne kadar az değilmi. ben aralıktakiler hadi erkendi oyüzden dedim ama vaktinde gelenler de sezeryan hep .

sudembebis
Oglumda esim burdaydi ben Istanbul daydim .Ohhh keyif benim keyfimmis istedigim kadar uyurdum cikar gezerdim hic bi sorunum olmamisti ama simdi öyle diil ya evin isi cocugun isi derken istersen evde is yapma.Bu gün yaptim ya temizligimi helal olsun dedim kendime.2 hafta daha yapabilsem dogum olunca ortalik cok fazla batmaz .

Özgecim
Dogsunlarda yiyelim insallah dogumdan sonrada sorun yasamayiz Allah yardimcimiz olsun.

özgeak
Ecrin kac saat sanci cekmis acaba ? merak ettim sezeryan icin kac saat bekliyor doktorlar.

piyaz
Bilemiyorumki bu son yillarda Türkiye deki kadinlarin catisi dar oldu.Eskiden yok muydu yenimi oldu yada burdakilerde cati aile boyumu kafam karisti .

ben daha çatı muayenesi olmadım daha yarın kontrolüm var sanırım yarın bakar doktor.biraz da tırsıyorum açıkçası. nasıl birşey diye çok yazıldı çizildi forumda ama yine de tırsıyorum:ecrin_bebek:

Yaa ben o kadar sancı çektikten sonra sezeryan olmak istemiyorum. Sırf bu yüzden epidurali iyiden iyiye düşünmeye başladım...

Özgecim bence hiç kasma kendini,beni de korkuttular acıyor falan deyip drun nasıl kontrol ettiğini anlamadım bile. Sadece kendini kasma yeter. Bana cuma yine bakacak drum...

valla ben iki kez bu muayeneden geçtim. hiç açılma olmadığı için canını yakıyor insanın. tek tesellim açılma olduğunda bu kadar canın yanmaz şeklindeki teselliler

ecrin in haberini ben de facebooktan öğrendim bir arkadaş yazmış ama ismi yazıyodu nickini bilmiyorum unttum tel de konuşmuşlar bitkinmiş fazla yormak istememiş falan nasıl olmuş bilen yok benim bildiğim kadarıyla.

Özgecim bence hiç kasma kendini,beni de korkuttular acıyor falan deyip drun nasıl kontrol ettiğini anlamadım bile. Sadece kendini kasma yeter. Bana cuma yine bakacak drum...

valla ben iki kez bu muayeneden geçtim. hiç açılma olmadığı için canını yakıyor insanın. tek tesellim açılma olduğunda bu kadar canın yanmaz şeklindeki teselliler
demek herkes de farklı
ben kesin kasarım bana kasma desin yeterki birisi iğne olurken mdişçide muayene olurken kesin kasarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…