2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

artık işim allah a kaldı.4 cm lik açılmayı başabilirsek doktorum epidural normal doğumu denicek. ama bir yandan da sezeryan ihtimali ürkütüyor. iyice kafamı karıştırdı doktor.belirsizlik yoruyor insanı.

Yaa ben o kadar sancı çektikten sonra sezeryan olmak istemiyorum. Sırf bu yüzden epidurali iyiden iyiye düşünmeye başladım...
ya evet
ben de epidural düşünüyorum. bakalım dayanamıycak gibi olursak hemen anestezist gelip yapıyomuş. gece tutarsa sancıların tel açıyolarmış hastaneden geliyomuş hemen. iyice araştırdım nedir nasıldır diye falan ama. bakalım dayanmaya çalışcam. umarım sezeryan olmam.

Aynen belirsizlik beni de bunaltıyor. bebeğim tersken drum epidural sezeryana sıcak bakmamıştı,döndükten sonra ise normal yapabilirsin dedi ama epidurali hiç konuşmadık,düşün düşün çıkamıyorum ki işin içinden. Sanırım o anda herşey kendiliğinden gelişecek fisfisfis

kızlarr bende kactım uykumuz geldı gorusuruzzz
iyi geceler

evet sezeryanında bu iyi tarafı var herşey belli günü saati duşunu al valizini hazırla git en geç 2 saatte bebeğin kucağında. ama işte dert bundan sonra başlıyor sezeryanda o ayrı tabii

benim doktorum epidurali öneriyor. ihtiyacımız olan tek şey 4 cm lik açıklık dedi. anestezi uzmanının güvenilir olduğunu söyledi. daha önce de uygulamışlar normal doğumda. başarılı geçmiş. o yüzden ben de epidurale çok sıcak bakıyorum.

ya benim doktorum hiçbirşey önermiyor bu kadar nötr bir insan görmedim. herşeyi bana soruyor. sen nasıl istersen diyor. ben de biraz cesaretlendirilmek istiyorum ama bişi demiyor herşey bana kalmış durumda.

gunaydın kızlar

kaduscum 1gunun kaldı
heyecanlı mısın?

allah yardımcın olsun....

gunaydın kızlar

kaduscum 1gunun kaldı
heyecanlı mısın?

allah yardımcın olsun....
aşkitom dün dr dan geldikten sonra epey heyecanlıydım ama şimdi geçti heyecanım.hatta gece uyuyamam zannettim ama çok güzel uyudum.sen nasılsın?ağrın sancın yok daha değil mi?

sagol kaduscum
agrım oluyor arada...
bugun gunum doldu
ve benım ılk ya cok korkuyorum acıkcası...
nasıl ollacak nasıl gelecek dıyeee...
gecelerı uyuyamıyorum artık...

sagol kaduscum
agrım oluyor arada...
bugun gunum doldu
ve benım ılk ya cok korkuyorum acıkcası...
nasıl ollacak nasıl gelecek dıyeee...
gecelerı uyuyamıyorum artık...
korkma korkma bak ne çok doğuran oldu topiğimizde.herkes de çok iyi.önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucaklayabilmemiz.ağrı ,sancı ,doğum herşey unutuluyor bebeklerin yüzünü görünce.dünyanın kanunu bu.geliyo geçiyo zaman.bi bakmışsın bebekler kocaman oluyor valla.Allah sağlıklı sıhhatli özürsüz kusursuz bebekler versin..bizlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…