2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kadus sagol cnm
ama bılırsın tecrubelısın

ılk olunca ınsan bılmeden yasamadan endıselenıyor tabı....
rabbım sanada kolaylık versın....
allah yardımcın olsun.hayırlı haberlerle don ınş.bebegının ısmı ne olacak...

Asya koymayı düşündük bakalım kısmetse.senin oğlan olacaktı değil mi?siz ne koymayı düşünüyorsunuz ismini?

evet 36 kisi dogum yapmis, maasallah

bakalim subat basi kac kisi olucaz.

Günaydin kizlar
Uyumaya gidicem bi bakim dedim ne var ne yok kimsecikler yok. Bende gidip uyuyayim bari. Artik cok yoruluyorum.Sabah oglani okula götürdüm bi kadinla konustum.Bende senin gibi son dakikaya kadar dolasiyordum hastaneye gittigimde 7 cm acilma vardi hemen dogum yaptim cok kolay oldu dedi.Insallah benimkide öyle kolay olur.

Askitom
Nasilsin? Gelip gitmisin sakin olmaya bak nasil olsa bu hafta icinde gelecek bebisin hayirlisi ile.

Günaydin kizlar
bi kadinla konustum.Bende senin gibi son dakikaya kadar dolasiyordum hastaneye gittigimde 7 cm acilma vardi hemen dogum yaptim cok kolay oldu dedi.Insallah benimkide öyle kolay olur.

Ins, hepimizinki kolay gecer :Saruboceq:

iyi uykular size...:1closedeyes::1closedeyes:

Bu gün dogum yapan varsa simdiden tebrik ederim.

Bebisi olanlarda bizi unuttular (( Nasil tatliymis dimi hadi benim icinde koklayin

Kizlar dün aksam 2. el araba koltugu aldik simdi kilifini cikardim yikiyorum.

Bebege bisey alinca o kadar seviniyorum ki, :sm_cool:

Kizlar dün aksam 2. el araba koltugu aldik simdi kilifini cikardim yikiyorum.

Bebege bisey alinca o kadar seviniyorum ki, :sm_cool:

Sağlıkla kullanın...alkisalkisalkis..Aynen..ben dedün beşiğimize kıyafetlerini yerleştirdim de...İnanamıyorum hala...Bebeğimi kucağıma alıp da sevip ,koklayacağıma...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…