Kizlar dün aksam 2. el araba koltugu aldik simdi kilifini cikardim yikiyorum.
Bebege bisey alinca o kadar seviniyorum ki, :sm_cool:
günaydın kızlar bizde dr dan geldik her şey yolunda bi aksilik yok deedi dr umuz hala ters duruyoruz düzelme olanağı yok dedi sezeryan günümüz 10 ocaktı ama değişti istersen hemen alırım dedi ama ben durması taraftarıyım dedi dr bizde gününü beklicez işallah zamanında gelir sağlıklı bi şekilde
çok korkuyodum nasıl doğurucam diye ama dr 10 ocak olmaz daha ileri bi tarihte alıcaz deyince yüzüm düştü hemen meyer ne kadar hazırmışım doğyumaya:roflol:
algor moralim bozuldu ama 5 gün kalmıştı doğuma şimdi uzadı alışmıştım herşeyimi hazırladım temizliğimi bile yaptım doğuma alır diye çok hazırlamışım kendimi çok özledim bebeyimi dr dediki bebeyin hareketlerini takip et dedi yavaşlama olucak dedi sizede dedimi dr unuz
olabilir neşe kırmızı olmazmış genellikle sen dr git canım
hante sebebini bende bilmiyorum canım am sana bi fikir verim şekerin yoksa tatlı bişeyler ye canım kaç haftalıksın sen canım
kızlarrrr acıl durummmm bu sabah benden bı akıntı geldı sumuk gıbı sankı ama sarı renk nısan sandım ama sancım mancım yok dr a gıtcem oglen acaba nısan mıdır?
kızlarrrr acıl durummmm bu sabah benden bı akıntı geldı sumuk gıbı sankı ama sarı renk nısan sandım ama sancım mancım yok dr a gıtcem oglen acaba nısan mıdır?
günaydın kızlar...
neşe nişanmı geldi canım..hadi hayırlısı..
hante artık büyüdüler hareketleri yavaşlıyor ondan az hissediyor olabilirsin..
hante canım tatlı ye yat ve dinle kendini yada biraz yorul canım sonra otur ve dinlen belki hareket eder canım normaldir belki ama dr gitme olanağın varsa git canım ama nornaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?