2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr...2 gündür kafaya bir konu taktım..kurup duruyorum..nasıl anlatsam ..şey...bilmem ki...:kedi:...Eşim yaklaşık 15 gündür rüyalanma yaşıyor.Ama 2 günde bir nerdeyse..önceden de olurdu ama haftada 1 falandı....kendimi kötü hissediyorum yaaa....ne olur gülmeyin bu konuda bana...bilmiyorumkismile..internete baktım..cinsel hayatın bozulması gibi nedenleri sıralamış durmuş....moralim bozuldu yaa...söylemesi ayıp nerdeyse 5 aydır bizde iş yok...içten içe kıskançlık duygularım kabarıp duruyor...kafamçokkarıştı..

neşe doğurmadınmı kız ha gayret doğurucan niye dr eve yolladıki seni canım bebeyin hareketleri iyimi

gıttım tabı dr a a1 parmak kadar acılma olmus dr cumaya kadar beklıycez dedı beklıyoz

neşe çok heyecanlı olmalısın inşallah çok kolay bir doğum yaparsın bende ayın 11 de sezeryan olacağım beklemek çok zor gerçekten.heyecandan evde vakit geçiremez oldum.

sevcancım hoşgeldin günaydın nasılsın
dr işini hallettin mi

günaydın canım sanada.
evet istediğim olduzemuszemus
sonunda istediğim dr.geçebildim.
bakalım yavruşu bekliyoz artık..
senden tık yok daha herhaldekaydirigubbakcemile3
ayy sorma bende şimdiden strese girdimeyvahedigeldismile

canım niye canını sıkıyorsun çok normal ama bu.bizde yaklaşık 1 senedir tık yok.tüp bebek tedavisi sırasından beri.sonuçta bu olay metabolizmasının sağlıklı olduğunu göstermezmi zaten de az kaldı canım bende senin gibi düşünüyordum hep kıskanıyordum ama bir çocuk dünyaya getirmek için bazı fedakarlıklarda bulunmak lazım.sen sadece bebeğini düşün .

oferta sezeryan için erken bi tarih deyilmi 11 i ben senden öndeyim ama dr 10 ocak istedik biz 20 si olur ancak dedi 10 erken olur çocukta sarılık olur dedi

haklısın...:kedi:..sık sık olmaya başlaması beni düşündürdü sadece..CADIARZU...yoksa tabiki normal bişey...Teşekkür ederim canım ....boshayallersmile.

neşe doğurmadınmı kız ha gayret doğurucan niye dr eve yolladıki seni canım bebeyin hareketleri iyimi

bebegın hareketlerı cok ıyı cok sukur sancı beklıyoz anam ne zamn dogurcam bende merak edıyorum bıd eevde tek basımayım esım cok yogun annemde yoguın tekkaldımm ya evde bısey olcak dıye esımde tedırgın habıre arayıp duruyor

neşe çok heyecanlı olmalısın inşallah çok kolay bir doğum yaparsın bende ayın 11 de sezeryan olacağım beklemek çok zor gerçekten.heyecandan evde vakit geçiremez oldum.

heyecanlıyım fakatt bı yandan da korkmaya baslıyorum sancıdan korkuyorum normal dogum olucak ınsallah bı aksılık olmazsa

gözün aydın canım sevindim senin adına dr gerçekten çok önemli
valla bende tık yok 13 ocağa kadar bekleyeceğiz yani haftaya çarşambaya kadar ozamana kadar gelmezse suni sancı verilecek oda olmazsa mecburen sezeryan olacak hakkımızıda hayırlısı bakalım herkes arıyo doğurdun mu diye stres oldum ya

nese
Burdamisin? KK da dogum yapan ilk bizim hamisimiz olacak ha gayret :))))
Askitomdan ne haber gece burdaymis daha bebek yok sanirim.
Baska dogran var mi? Gecmise bakmadan sorayim.
Ben sabahtan beri bebegin esyalarini yerlestirdim dolabina artik eksik hic bisi kalmadi.Haftaya sacimi boyayacagim ondan sonra ne zaman dogar Allah bilir.Foto cekemiyorum camerada bi sorun var biraz ugrastim midem cok yaniyor kk ya bakim dedim.

canım belki haklısın ama sezeryanlar 10-12 gün önce yapılıyormuş internettede öyle okudum.doktor 11 ocak diyince bende itiraz etmedim o yüzden.aslında ne kadar çok kalsa o kadar iyi ama benim bebeğim tüp bebek o yüzden risklibir durum oluşmaması isteniyor yani normal doğum şansım çok az belki o tarihe kadar sancım filan olur diye endişelenmişlerdir.çünkü en son nst yapıldığında 2 tane sancı çıkmıştı.bakalım hakkımzda hayırlısı artık.

hayırlısı ile inşallah..sağlıcakla kucağına alırsın...:Saruboceq:

canım nıye kafanı takıyosun bızde de nerdeyse 6 aydır tık yok ıc kıskanılacakbır durum degıl ruyalanmaz ıse suphelen eyvahedigeldismile hıc dert etme normalbu durumlar

hadi bakalım hayırlısı canım
13 ocakta 40 haftan doluyormu?

algor
Az kaldi sabret moralini niye bozuyorsunki.40 günde lohusalik var sonra düzene girersiniz gene. Bizde de nerdeyse esim bacim dicek bana :)))Oglumda bayagi sinir yapmisti ama ikincide tecrübeli baba oldu daha sabirli oda.Kendini tv deki belgesellere verdi adam :))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…