2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım doguramadım gıttı nısanım geldı sancım yok o yuzden beklıyoz cumaya kadar stres yapmaya basladımmm artık normal dogum yaparsam kkda ılk olucam

evet sevcan 13 ocakta 40 hafta doluyo ama demirin gelmeye hiç niyeti yok gibi son zamanlar yer daraldığı için hareketler azalırmış ama maşallah benimki dahada bi hareketlendi dışarıdan göbğim öyle komik şekiller alıyo ki bakalım ne olcak bekliyoruz

Nesecim
Aslinda rahat ol cünki 40 la 41 . hafta arasinda dogmasi bence daha iyi cünki bebek bi sekilde gelisecek ama disardayken gelismesi anneyi daha cok yoruyor. Göbüsünde gelissin birak hem 9 aydir bildigi yerde ortam degisincede bebek icin uyum saglamak zor oluyor.Hem büyüyecek hem uyum saglicak seni hirpalar.Dursun karninda 41. haftayi gecmez nasil olsa.Benimde 13 günüm var ama 3-4 gün daha koyuyorum üstüne.Cabuk gecse keske zaman ama .

oferta hayırlısıyla alırsın işallah kucağına canım bende sezeryanlarda 10 gün önceden alır diye biliyodum ama bizim dr tam doğum gününde alıcakmış dursun diyo 20 sine gün verdi tabi o tariiher kadar dayanabilirsem

Esra
Göbek bi otarafa bi butarafami gidiyor :)))

Oglumda annemde oturuyordum komsu gelmisti konusamadan oturuyorduk.Kadin dediki senin bebegin cok hareketsiz doktora gitsene :Ben sasirdim cünki icerden hissediyorum hareketleri ama disardan görünmüyordu.Simdi disardanda görünüyor bazen yemekteyken biri görünce aaa göbek oynuyor diyor oglumda utangacmi olacak ne ondan sonra tik yok uzun süre.

Benim doktorum da 10 gün önceden alacak...Bana kalsa daha dursun derim..ama işine karışmak da istemiyorum doktorumun...:ecrin_bebek:

meltemmm burdasin:)) kolun nasıl oldu??

yeni bir teknik icin gaz bolumundeydim bende mesajini gordum.orda kremden bahsetmişsin.nedir o?iyi mi geliyor mus?

aynen ya göbeğin girdiği şekillere eşim inanamıyo ne yapıyo bu çocuk içerdede bu şekiller çıkyo diyo ama biri elini koydumu yada aaa herket ediyor dedi mi hemen kesiliyo hareketler valla bazen inanamıyorum ya gerçekten anlıyordamı yapıyor yoksa hep denk mi geliyo bilmiyorum ama bu müthiş bi duygu ya doğurunca onu içimde çok özleyeceğim

ya benimki niye almıyo ya normal doğum tarihinde alıcam diyo adam ya 15 ine gene gün verdi konturole dr a inat doğuracam 10 ocakta görsün o

maşallah demir e esracığım
benimki sadece geriliyo,arada bir minik ayaklarını çıkartıyo o kadar
bide bol bol hıçkıyo miniğimopuyorumnanaktan

sevcan ne zaman ş.yere gitsem aklıma hemen sen geliyorsun karşılaşır mıyız acaba diye:))

Ögretmenim
Oglumda kullanmistim doktor vermisti bi kez bile gazdan agladini bilmedik.Burda yazinca Hoya istedi ama adini hatirlayamamistim ancak buldum.Kimyon yagi varmis icinde sadece.Ordaki ecz bi sorsaniz burdaki eczacida cok iyi diyor.

Kolum dün gecede cok uyustu uykudan kaldirdi beni .Sabah esime doktora telle soralim dedim oda aman nasil olsa normal dicek bosver ptesi gidiyorsun dedi.Oda hakli ne sorsak normal diyor. Netten baktim rahimde sinirlere baski yapinca bebek parmaklarda uyusma olurmus.Soguk su altina tutunca bi süre geciyor.

öğretmenim sen sezeryan la doğurmuştun dimi canım göbek ne alemde korse kullandınmı kullandıysan ne kadar süre sonra kullandın canım ya

Esracim
Disari cikip 1-2 aylik oluncada koltukta uzanir dizlerini kirarsin bebisi oraya oturtursun onunla konusursun varya göbekteki hali aklina gelmez.Benim en sevdigim seydi oglumu koltukta yatip dizime oturtmak.Tam göz göze geliyosun ne anlatsan sana bakiyo masum masum.

Esracim
Dogduktan sonrada hickirik tutuyo cok komik oluyolar.Emzirince geciyor hickirigi.Büyüyor bebek derler ama bilemiyorum artik nedeni ne hava yutuyor belki ondan.

sevcan ne zaman ş.yere gitsem aklıma hemen sen geliyorsun karşılaşır mıyız acaba diye:))

ahh canım
belki inanmazsın ama dr.haricinde dışarı çıkmıyorum hiç:umursamaz:
kocam tarafından yasak varlmaz:
forbeste dolaşmayı bile özledim artık
ama bahar bi gelsin oğluşumla acısını çıkartçazzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…