nese
Burdamisin? KK da dogum yapan ilk bizim hamisimiz olacak ha gayret :))))
Askitomdan ne haber gece burdaymis daha bebek yok sanirim.
Baska dogran var mi? Gecmise bakmadan sorayim.
Ben sabahtan beri bebegin esyalarini yerlestirdim dolabina artik eksik hic bisi kalmadi.Haftaya sacimi boyayacagim ondan sonra ne zaman dogar Allah bilir.Foto cekemiyorum camerada bi sorun var biraz ugrastim midem cok yaniyor kk ya bakim dedim.
:kedi::kedi:..canım nıye kafanı takıyosun bızde de nerdeyse 6 aydır tık yok ıc kıskanılacakbır durum degıl ruyalanmaz ıse suphelen eyvahedigeldismile hıc dert etme normalbu durumlar
oferta hayırlısıyla alırsın işallah kucağına canım bende sezeryanlarda 10 gün önceden alır diye biliyodum ama bizim dr tam doğum gününde alıcakmış dursun diyo 20 sine gün verdi tabi o tariiher kadar dayanabilirsem
Esra
Göbek bi otarafa bi butarafami gidiyor :)))
Oglumda annemde oturuyordum komsu gelmisti konusamadan oturuyorduk.Kadin dediki senin bebegin cok hareketsiz doktora gitsene :Ben sasirdim cünki icerden hissediyorum hareketleri ama disardan görünmüyordu.Simdi disardanda görünüyor bazen yemekteyken biri görünce aaa göbek oynuyor diyor oglumda utangacmi olacak ne ondan sonra tik yok uzun süre.
evet sevcan 13 ocakta 40 hafta doluyo ama demirin gelmeye hiç niyeti yok gibi son zamanlar yer daraldığı için hareketler azalırmış ama maşallah benimki dahada bi hareketlendi dışarıdan göbğim öyle komik şekiller alıyo ki bakalım ne olcak bekliyoruz
sevcan ne zaman ş.yere gitsem aklıma hemen sen geliyorsun karşılaşır mıyız acaba diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?