2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cok saol hemen sorim su ilaci..demek rahim parmagi bile etkiliyor.gecmiş olsun canim ya.dogurunca cok rahatlayacaksin insallah

:Saruboceq::Saruboceq::lepi:
Esracim
Tamany Windsalbe N Test und Preisvergleich

Bu adrese bakarmisin.Gönderme imkanim olsa kargo ile yollayayim.
çok sağol meltem abla burada bulurmuyuz bilmiyorum ama elimiz altında olsun adı inş.gerek kalmaz
Esracim
Dogduktan sonrada hickirik tutuyo cok komik oluyolar.Emzirince geciyor hickirigi.Büyüyor bebek derler ama bilemiyorum artik nedeni ne hava yutuyor belki ondan.

bencede hava yutuyo ondan tutuyo hıçkırık ama gerçekten çok komik oluyo hihoyyythihoyyyt

baharda beraber dolaşırız belki canım gelip gideriz hatta ne güzel olur

Bende gecmise bakyiorum Askitom gece cok agrim var demis ne yapti acaba bu gün?
Esra yat dinlen en güzeli bende biraz yaticam oturunca altim cok agriyor yatincada belim ama ayakta durunca hic bisi yok nasil isse ((

oferta
Hava güzel mi? Gecen gün kar yagmiyormuydu ne sanslisiniz bizde hala kar yagiyor icim sisti her yeri beyaz görmekten ((

oferta
Hava güzel mi? Gecen gün kar yagmiyormuydu ne sanslisiniz bizde hala kar yagiyor icim sisti her yeri beyaz görmekten ((

diğer iller için bişey diyemeyeceğim ama izmirde
biz kar a hasretiz.ahh yağsada izlesek ne güzel beyaz beyaz..

günaydın kızlar

kızlar size bişey soracagım fikir verirseniz sevinirim kararsız kaldım çünkü..ben bursada yanlızım annemler ankara da annem gel yanımda yap doğumunu diyor kırkını burada çıkar ben oraya gidersem kırk gün kalamam diyor..kayınvalidemde erzurumda eger ankaraya gitmeyeceksen ben geleyim diyor bende aslında pek kayınvalidemin gelmesini istemiyorum rahat edemem diye düşünüyorum. ne yapacagıma karar veremedim..bide 37+3 üm bu haftada 6 saatlik yola çıkmak riskli olaurmu bişey olursa ankaraya giderken diyede korkuyorum..siz ne diyorsunuz bir fikir verebilirmisiniz çok kararsız kaldım ben.

canım bence sen eşine sor canım eşin izin verirse git annenen yanına kal 2 koltuk alırsın ayaklarını uzata uzata gidersin canım dr a sor genede

kız yazık sen ankaraya gidersen kocen ne olcak?bilmiyorumkismile
onu bebekten mahrurmu bırakcan?
aslında doğru annenin yanında daha rahat edersin ama hastane,dr.işini ne yapcan.
tabiki en doğru kararı sen verirsin canım.yerimseniben

canım bence sen eşine sor canım eşin izin verirse git annenen yanına kal 2 koltuk alırsın ayaklarını uzata uzata gidersin canım dr a sor genede

canım kendi arabamızla götürecek eşim..ama oda yolda doğurursam diye korkuyor.

canım benımde tek düşüncem eşim aslında doğum başladığında haber versem yetişebilirmi diye çünkü yanımda olmasını çok istiyorum..hastane ve dr da sorun yok benım çalışitıgım hastane oradaki dr umda çok iyi o konuda rahatım yani..

merhaba kızlar nasılsınız?

slm canım biz aynıyız beklemedeyiz sen nasılsın oğlun nasıl?

fatma yavaş yavaş dinlene dinlene gidersiniz canım yada annen gelsin doğumdan sonra kendini toplayınca götürsün eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…