Ögretmenim
Oglumda kullanmistim doktor vermisti bi kez bile gazdan agladini bilmedik.Burda yazinca Hoya istedi ama adini hatirlayamamistim ancak buldum.Kimyon yagi varmis icinde sadece.Ordaki ecz bi sorsaniz burdaki eczacida cok iyi diyor.
Kolum dün gecede cok uyustu uykudan kaldirdi beni .Sabah esime doktora telle soralim dedim oda aman nasil olsa normal dicek bosver ptesi gidiyorsun dedi.Oda hakli ne sorsak normal diyor. Netten baktim rahimde sinirlere baski yapinca bebek parmaklarda uyusma olurmus.Soguk su altina tutunca bi süre geciyor.
:Saruboceq::Saruboceq::lepi:Esracim
Disari cikip 1-2 aylik oluncada koltukta uzanir dizlerini kirarsin bebisi oraya oturtursun onunla konusursun varya göbekteki hali aklina gelmez.Benim en sevdigim seydi oglumu koltukta yatip dizime oturtmak.Tam göz göze geliyosun ne anlatsan sana bakiyo masum masum.
çok sağol meltem abla burada bulurmuyuz bilmiyorum ama elimiz altında olsun adı inş.gerek kalmazEsracim
Tamany Windsalbe N Test und Preisvergleich
Bu adrese bakarmisin.Gönderme imkanim olsa kargo ile yollayayim.
Esracim
Dogduktan sonrada hickirik tutuyo cok komik oluyolar.Emzirince geciyor hickirigi.Büyüyor bebek derler ama bilemiyorum artik nedeni ne hava yutuyor belki ondan.
ahh canım
belki inanmazsın ama dr.haricinde dışarı çıkmıyorum hiç:umursamaz:
kocam tarafından yasak varlmaz:
forbeste dolaşmayı bile özledim artık
ama bahar bi gelsin oğluşumla acısını çıkartçazzemuszemus
baharda beraber dolaşırız belki canım gelip gideriz hatta ne güzel olur
oferta
Hava güzel mi? Gecen gün kar yagmiyormuydu ne sanslisiniz bizde hala kar yagiyor icim sisti her yeri beyaz görmekten((
günaydın kızlar
kızlar size bişey soracagım fikir verirseniz sevinirim kararsız kaldım çünkü..ben bursada yanlızım annemler ankara da annem gel yanımda yap doğumunu diyor kırkını burada çıkar ben oraya gidersem kırk gün kalamam diyor..kayınvalidemde erzurumda eger ankaraya gitmeyeceksen ben geleyim diyor bende aslında pek kayınvalidemin gelmesini istemiyorum rahat edemem diye düşünüyorum. ne yapacagıma karar veremedim..bide 37+3 üm bu haftada 6 saatlik yola çıkmak riskli olaurmu bişey olursa ankaraya giderken diyede korkuyorum..siz ne diyorsunuz bir fikir verebilirmisiniz çok kararsız kaldım ben.
günaydın kızlar
kızlar size bişey soracagım fikir verirseniz sevinirim kararsız kaldım çünkü..ben bursada yanlızım annemler ankara da annem gel yanımda yap doğumunu diyor kırkını burada çıkar ben oraya gidersem kırk gün kalamam diyor..kayınvalidemde erzurumda eger ankaraya gitmeyeceksen ben geleyim diyor bende aslında pek kayınvalidemin gelmesini istemiyorum rahat edemem diye düşünüyorum. ne yapacagıma karar veremedim..bide 37+3 üm bu haftada 6 saatlik yola çıkmak riskli olaurmu bişey olursa ankaraya giderken diyede korkuyorum..siz ne diyorsunuz bir fikir verebilirmisiniz çok kararsız kaldım ben.
Cok sevindim sizin adiniza insallah ise yarar sizlerdede
Ögetmenin
Suna bi bakarmisin?
Windsalbe - Tamany
canım bence sen eşine sor canım eşin izin verirse git annenen yanına kal 2 koltuk alırsın ayaklarını uzata uzata gidersin canım dr a sor genede
kız yazık sen ankaraya gidersen kocen ne olcak?bilmiyorumkismile
onu bebekten mahrurmu bırakcan?
aslında doğru annenin yanında daha rahat edersin ama hastane,dr.işini ne yapcan.
tabiki en doğru kararı sen verirsin canım.yerimseniben
merhaba kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?