2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

smhhhhhhhh canimmmmmm.seninde mi basladi uykusuz gecelerin.gazi mi var?gecesi gunduzu mu karişti yoksa.bizim basta aglamayip sadece meme istiyordu simdi agliyor gazdan
merak etme bizimkide cok gec dustu gobek bagimiz.alkolle gunde 3-4 kez temizliyor msuun

fatma zehra doğum sonrası yanında biri olması şart
zamanla ağrılar acılar azalıyo ozaman kendin bişeyler yapabiliyosun 40ının çıkmasına gerek kalmayabilir
ama kayınvaliden nasıldır bilmiyorum
benim burnumdan geldi Allah korusun
kayınvalidende kalma
benimki hiç bişey yapmadı üstne akşama kadar vıdı vıdı
sütüm gelsin ucu çıksın diye göğsüme yapmadığı eziyet kalmadı
neyse
onun yüzünden günlerce ağladım Allah korusun sütüm gidebilirdi

canım yaaa
gaz şimdilik çok yok galiba yada ben anlamıyorum
bizimki uyandırmayınca meme istemiyo çoğu zaman
10 dak ya emiyo ya emmiyo sonra tutmak istemiyo istiyo açıyo aranıyo göğüs ucum yoktu şimdi çok küçük ondanmı bilemedimde
mızmızlanıyo
ve hemen hemen 4-5 saat uyumuyo sonrada zorla uyuyo
scedcedu 3. haftadan sonra olacak gaz demişti eyvahhhh

günde 1 kere yapın dedi hemşireler öyle 3-4 kez temizlemedim açıkcası canım yaa
kaçıncı gün düştü sizin

fatma zehra...annen 15 veya 20 gün de mi kalamaz?kendini toparlayana kadar annen kalsın bence...her türlü nazını ,sıkıntını o çeker...Bi de sıkıntılı olursan lohusalık döneminde (kayınvaliden gelip de kalırsa yani)sütün de azalır...stresten...Bence annenin gelip kalması daha uygun olur diye düşünüyorum...

canim kayinvalideni bilmem ama annenin yanina gitmen cok iyi olur.tamam esine zor ama....ben zorlandim acıkcasi yemmek yapip evi duzenlemeyi geleni gidenle ugrasamam.

bizim 16.gun dustu gunde 2-3 kez temizledim

haticecim hoşgeldin bi gidemedim ya yatmaya
canımcım bende bitek senin numaran var doğurursam sana haber veririm sen buraya yazabilir misin

anladım canım
gece gündüz kavramını oturtmak için bebeklere ne yapmamız lazım peki

korse konusunu zaten acıdan dolayı yani sezeryan olduğum için bende ne yapacağımı bilemedim haftaya perşembe benim kontrolm var dr a soracağım

esra canım ne var ne yok doğum ne zaman

ay canım yazık sana o ağrılarınla bir de kayınvalideni mi çektin, kimse de dur yapma demedi mi bu kadına

iyiyiz cok sukur sen nasılsın
gaz taktiklerin nasıl işe yariyor mu
biz dun metsil verdik sanki işe yaradi.o saate kadar pırtlıyamamıstı

canım ben metsili bıraktım doktorumuza sormadan yaptık ama şu anda kullandıklarım daha çok işe yarıyor.
-zincoya başladım
-papatya çayı veriyorum ama hanımefendi tadını beğenmedi 3-5 damla zorla akıtıyoruz ağzına
-badem yağının içine muskat rendeledik günde 4-5 damla onu veriyorum
-topuklarına acı elma yağı sürüyorum

bunları sırayla yapıyorum ama her emmeden önce ya da sonra mutlaka birini yapıyorum

karnı taş gibi sert ve şiş değil ve eskisi kadar kıvranmıyor genellikle gazını kendisi çıkarıyor

bize günde iki kere yapın demişlerdi
her bebeğin farklı zamanlarda düşer canım merak etme kurumaya başlamıştır artık değil mi
görümcemin kızının göbeği 15. günden sonra düşmüştü

fatmazehra bence kendi evinde olman daha rahat olur
annemlere gidip orda doğum yapmyı bende düşünmüştüm ama hem kendi evimde olayım diye hem de bu dönemde bence insanın en büyük destekçisi annesi değil de aşi oluyor eşimden ayrı olmak istemediğim için annemlere gitmedim. şimdi annem yanımda ama açıkçası 10-15 günden sonra yanında birisinin olmasına pek de ihtiyacın kalmıyor şşimdi annem bende olmasına rağmen her işimi kendim yapıyorum

esracımm
yat yat uyu
bugünlerin kıymetini bil
herkes böyle söylerdi dinlemezdim
ki zaten şuan uyuyamaman normal bende aslında uyuyamıyordum

anladım canım

geceleri loş ısık olsun.gunduz ayık tutmaya caliş bir sure emzirdikten sonra.evde ses olsun muzik konusma falan.sessiz olmasın yani.aydinlikta uyusun.aksam ise banyo yaptir diyorlar.ben yapıyorum hepsini ayri ama gece agridan uyanıgız.
sutun icinse sunu sakin unutma biz ikiz besleyebilecek potansiyele sahibiz.gogusunude bebek illaki alacak acikinca cilgina doner bebek sakin sıkma canini

doğum yapan anneler sizie bi soru lütven ilgilenin korse kullandınızmı

sezeryan olduğum için henüz kullanmaya başlamadım ama kullanmak istiyorum hangi korse daha iyi olur diye araştırıyorum

haticecim hoşgeldin bi gidemedim ya yatmaya
canımcım bende bitek senin numaran var doğurursam sana haber veririm sen buraya yazabilir misin

yazarım tabi canım ne demek hele bi demir bey gelmeye karar versin
burdan ilan ederim ben hiç merak etme

nasılsın peki canım ağrıların var mı?

anladım canım

ahhh keşke bu işin bi formülü olsa
ben bulamadım henüz
biz 11 gübü uyanıyoruz gece 3'e kadar ayaktayız
işin ilginç tarafı hanımefendi kendi yatağına koyunca ağlıyor
ama bizim yatakta ya da koltukta ağlamıyor
çözemedim ben bu işi
beşiğinde bişeyler batıyo sanki

hayir canim kullanmayin dedi hemsie ve doktorum

neden kullanma dediler acaba

korse konusunu zaten acıdan dolayı yani sezeryan olduğum için bende ne yapacağımı bilemedim haftaya perşembe benim kontrolm var dr a soracağım

esra canım ne var ne yok doğum ne zaman

esracımm
yat yat uyu
bugünlerin kıymetini bil
herkes böyle söylerdi dinlemezdim
ki zaten şuan uyuyamaman normal bende aslında uyuyamıyordum

ah canım beceremedim daha doğurmayı :) bekliyoruz bakalım 13 ocağa kadar gelmezse suni sancı verecek oda olmazsa mecburen sezeryan olacak sen nasılsın kaana maşallah resimlerini gördü bayıldım Allah nazarlardan korusn fındığını tabi senide sen nasıl oldun daha iyimisin

valla yatacağımda uyuyabilecekmiyim bilmiyorum millet hamileyken sürekli uyur ben öncekiden bile daha az uyudm bi terslik var anlayamadım:) inş.demir uslu olurda üzmez anne babasını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…