2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol sced ben su meltemin bahsettigi kremi almayi dusunuyorum.aci elmayi ben de denedim ama simdi topugunda igne izi var.tarama testi icin kan aldilar da.bisey olur diye suremedim.

algor ben pek lohusa gibi değilim sanki
eşim de "sen nasıl lohusasın" diyor sanki ömründe kaç tane lohusa gördüyse
gece uykusuzluğunun verdiği mahmurluk dışında gayet iyiyim
depresif olmadım çok şükür

sağolasın canım
bi yandan yazıyom bi yandan tıkınıyom
10 buçuktan beri yatıyo gece uykusuz kalınca beyefendi
acıkmıştır
uyandıram bari
kaçayım ben

slm kızlar.
bikaç gündür bakmadım buraya ,aşkitom doğurmuştur heralde.
biz de yarı kontrole gidecez ,hayırlı haberler alırız inş.dua edin bizim için:Saruboceq:

bizimkide gunduz cok uyuyor geceye uykuyu almıs oluyor.kıyıp uyandiramiyorum ki gunduz(bende ki kitapta-bebek bakimina mucuzevi cozumler de 45 dk oyalayin diyor emdikten sonra

korsenin bir faydasi yok dedielr.emzir ki rahmin kasilsin kuculur dediler

canım batmalar adet ağrısı gibi ağrılar bel ağrıları oluyo ama geçiyo sürekli ve düzenli değil yani yarın randevumuz var bakalım
pazar günü eşimle alışveriş merkezine gittik dolaştık dolaştık sinemeya girdik yine dolaştık nasıl yoruldum kesin gelir dedim bu gece tık yok
p.tesi annemle k.altına gittik yine çok yürüdük yorulduk bu gece dedim yok gene gelen yok
dünde aynı kuaföre gittim baya bi yürüdüm dün gecede olan bişey yok
artık pes edip bugün oturdum evde ne yapalım hayırlısı neyse öyle olacak bekliyorum bakalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

selam kızlar biz mayıs annesi olucaz allah kısmet ederse sizin geçmişi okudum çok güzel paylaşımlar yaaa biz o günlere gelebilirmiyiz acaba :Saruboceq:

öğretmenim
ne kanı aldılar ki? sadece ilk doğduğunda alınmıyor mu topuk kanı?

kusuruma bakma surekli burda olamiyorum malum:))gec oldu cevabim ama
ikikez aliniyormus.saglik ocagina gittim dun ilk ayimiz dolunca 2.asiyi olalim diye.orda dediler iki kez oldugunu.aldialrda ne guzel temiz diye rahatlamiştik.insallah temiz cıkarda....cocukta nasıl agladi anlatamam.sen olma bence yaninda kan man alinirken

geldımmm kızlar

nesecımmm

burdayım cnm
nasılsın bakalım
gece cok agrım olduuu

hosgeldın hula
yok cnm yaa
40+1 bugun
dungece cok agrım oldu
hiç uyuyamadım
cnm cok yandı
sabah 05 te uyudumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…