2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de 21 ocaktan sonra dogurmak isterdim bebek kova burcu olsun diye ama zaten sabredemem o kadar.

napıyorsunuz kızlarr gecmısı okudum geldımm nese askıtom kaldınız kız basımıza dogurun artık bak ben sızden once dogurcam yoksaakaydirigubbakcemile3

kızlar dün kontrolum vardı doktor suyumun çoğaldığını söyledi
tatlı yeme dedi ben zaten çok tatlı yemem
doktor çok üstünde durmadı ama netten okuyunca biraz moralim bozuldu mafoldumben

kızlar dün kontrolum vardı doktor suyumun çoğaldığını söyledi
tatlı yeme dedi ben zaten çok tatlı yemem
doktor çok üstünde durmadı ama netten okuyunca biraz moralim bozuldu mafoldumben

ya suyun cogalması kotu bısey mı_?hey allahım suyunuz azalmasın dıye bol su ıcın derler su cogalur azaltın derlerr sıkma canınıı yaaa stres yapma sorun olsaydı dr senı eve
yollamazdııı

evet sekerım gununuz doldu tasıyorr daha burdasınız neolacak bu halınız böylekaydirigubbakcemile3amann sag saglım kurtulundaa baska ne ısterızzz

hula ben yaptım bebek sekerımı ıcının sekerı ve bırde yazısı kaldı ama eklemek fırsat olmadı kucuk bıberonlar aldım bende dısını pembe ortu ve mınık ayıcıkla susledım ıyı oldu

sudembebıs bende sunı sancı cekıp
sezeryan olmaktan korkuom
hayırlısı artıkk

fatma yavaş yavaş dinlene dinlene gidersiniz canım yada annen gelsin doğumdan sonra kendini toplayınca götürsün eşin

teşekkür ederim kızlar bende istemiyorum kayınvalidemin gelmesini gideyim anamın yanına eşimede yazık ama napıyım...

fatmazehra
ben senın yerıne olsam gıtmemm

10 15 gunlugune annen gelsın olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…