2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm o akıntılar dogum yaklaştıkça artıyor normal yani baskı hissi bende de var aynen acıyor

Canim en son Salı gunü gittim Dr a Cuma gel dedi yarın sabahtan hastanede olucaz bakalım ne olcak bekliyoz

Canım benim de gece wcye kalkarsam,ki bir tesadüf eseri olmadıkça sırf wc için uyandığım olmuyor, acayip bir ağrı oluyor. Eğer gece boyu hiç kalkmadıysam sabah kalktığımda baskı oluyor. Sanırım tuvalet ile alakalı benimkisi bilmiyorumkismile

Canim en son Salı gunü gittim Dr a Cuma gel dedi yarın sabahtan hastanede olucaz bakalım ne olcak bekliyoz

Biz de yarın gidiyoruz kontrole,ben de kaç gündür eşimin başının etini yiyorum keşke pzt gel doğur dese diye,ama normal doğum düşündüğüm için bu pek mümkün değil gibi...

günaydin herkese, daha yeni kalkabildim :kedi:

Kahvalti etmedim daha,

Hastanede bilezikleri alirlar mi diye sormus biri, sezeryanda alirlar diye tahmin ediyorum cünkü diger ameliyatlarda özel esyalari cikarmamizi isityorlar.

Ecrin hayirli olsun kizini almissin kucagina ins. usku ve saglikli bir bebek olur seni de cok yormaz.

benim de kabizmisim gibi alt kisma dogru baski yapiyor uzun süre oturunca,

Aynisindan bende de var iste ben de tuvalet ve gazla ilgili birsey diye düsünüyorum

günaydın ..pardon tünaydın...o biri benim canım....kaydirigubbakcemile2...çıkmıyor ki kolumdan ...ne yapayım ....?kafamçokkarıştı

Günaydın poseidon... Erkencisiniz bugünkaydirigubbakcemile3 Aman ne güzel bu son anların kıymetini bilip bol bol uyumak lazım....

günaydın ..pardon tünaydın...o biri benim canım....kaydirigubbakcemile2...çıkmıyor ki kolumdan ...ne yapayım ....?kafamçokkarıştı

algor herşeyi çıkarttırıyorlar canım alyansını bile..bende zor çıkardım ince çorapla çıkarmayı dene.

algor herşeyi çıkarttırıyorlar canım alyansını bile..bende zor çıkardım ince çorapla çıkarmayı dene.

alyansımı,bilekliklerim çıkardım..ama bunları bir türlü çıkaramadım...sanki elim kangren olacakmış gibi morarıyor çıkarmaya çalışırken...:bbo::bbo:

Günaydın poseidon... Erkencisiniz bugünkaydirigubbakcemile3 Aman ne güzel bu son anların kıymetini bilip bol bol uyumak lazım....

Gercekten erkenciyim ama bugün normalde bir saat daha uyurdum bu sefer gece erken biraktim muhabbeti o yüzden biraz daha erken kalkabildim demek, aklinialirimsmile

pose teşekkür ederim darısı başınıza..
takıları çıkarıyolar kızlar.çıkmazsa keserler ne olcakki:)

alyansımı,bilekliklerim çıkardım..ama bunları bir türlü çıkaramadım...sanki elim kangren olacakmış gibi morarıyor çıkarmaya çalışırken...:bbo::bbo:

simdiye kadar mutlaka denemisindir ama sabunla köpürtüp kayganlastirmayi denesen

Hadi kac bakalim ben de simdi kahvalti edicem, sonra da biraz disari cikarim belki

Kızlar hastanenizin epidural için ne kadar ek ücret istediğini biliyor musunuz? Hiç merak edip soranınız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…