Neşe,
benim de iki gündür akıntım var ama su ve akıntı karışık gibi çok yoğun değil, anlamlı birşey mi acaba?
Bir de kızlar, sizde de aşağıya yoğun bir baskı var mı, benim hafiften canımı yakmaya başladı...özellikle gece tuvalet için uyandığımda ve sabah kalktığımda...
Ecrin, hayırlı olsun.
slm kızlaaar,işte geldim burdayım ve hala tombalağım:lepi:
bizim sıpanın çıkmaa pek niyeti yokeyvahedigeldismile
neşee sende mi doğurmadın dahaa:1shok:yakında dra gittinmi?bişe dedi mi?
ben yarın için randevü aldım,
ecrin tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsdun inş.
kızlar başka doğuran var mı,aşkitom doğurdu mu,
bir de benim parmaklarım 2 haftadır uyuşuk vaziyette zor yazıyorum şuan:bbo:
Neşe,
benim de iki gündür akıntım var ama su ve akıntı karışık gibi çok yoğun değil, anlamlı birşey mi acaba?
Bir de kızlar, sizde de aşağıya yoğun bir baskı var mı, benim hafiften canımı yakmaya başladı...özellikle gece tuvalet için uyandığımda ve sabah kalktığımda...
Canim en son Salı gunü gittim Dr a Cuma gel dedi yarın sabahtan hastanede olucaz bakalım ne olcak bekliyoz
Canım benim de gece wcye kalkarsam,ki bir tesadüf eseri olmadıkça sırf wc için uyandığım olmuyor, acayip bir ağrı oluyor. Eğer gece boyu hiç kalkmadıysam sabah kalktığımda baskı oluyor. Sanırım tuvalet ile alakalı benimkisi bilmiyorumkismile
günaydin herkese, daha yeni kalkabildim :kedi:
Kahvalti etmedim daha,
Hastanede bilezikleri alirlar mi diye sormus biri, sezeryanda alirlar diye tahmin ediyorum cünkü diger ameliyatlarda özel esyalari cikarmamizi isityorlar.
Ecrin hayirli olsun kizini almissin kucagina ins. usku ve saglikli bir bebek olur seni de cok yormaz.
benim de kabizmisim gibi alt kisma dogru baski yapiyor uzun süre oturunca,
o biri benim canım....kaydirigubbakcemile2...çıkmıyor ki kolumdan ...ne yapayım ....?kafamçokkarıştı
günaydın ..pardon tünaydın...o biri benim canım....kaydirigubbakcemile2...çıkmıyor ki kolumdan ...ne yapayım ....?kafamçokkarıştı
algor herşeyi çıkarttırıyorlar canım alyansını bile..bende zor çıkardım ince çorapla çıkarmayı dene.
Günaydın poseidon... Erkencisiniz bugünkaydirigubbakcemile3 Aman ne güzel bu son anların kıymetini bilip bol bol uyumak lazım....
alyansımı,bilekliklerim çıkardım..ama bunları bir türlü çıkaramadım...sanki elim kangren olacakmış gibi morarıyor çıkarmaya çalışırken...:bbo::bbo:
Gercekten erkenciyim ama bugün normalde bir saat daha uyurdum bu sefer gece erken biraktim muhabbeti o yüzden biraz daha erken kalkabildim demek, aklinialirimsmile
özge artı 350 demişlerdi benim hastanemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?