2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse biz kaçtık kk teyzoşları. bebiklerinize ve kendinize iyi bakın... Biraz yürüyüş yapayım yoksa bu gidişle normal doğum yapamayacağım oturkmaktan...eyvahedigeldismile

Neyse biz kaçtık kk teyzoşları. bebiklerinize ve kendinize iyi bakın... Biraz yürüyüş yapayım yoksa bu gidişle normal doğum yapamayacağım oturkmaktan...eyvahedigeldismile

Iyi yürüyüsler özgecim,

ben de kahvaltimi bitiriyim, disari cikiyim diyorum ama heryerde kar var, hava 0 ile -4 arasiymis, üsümem ins.

iyi günler tombalaklaR

sezeryanda iki gece kalırsan 20 al çünkü bebeler doğunca içini boşaltmak için felaket kara kaka yapıyoır bi de 2 3 saatte bir bez değiştiriyorsu8n canım

dogum yapan arkadaslar ben 40 im gectikten sonrasi icin yürüyüs bandi almayi düsünüyorum eve. Bazilari diyor ki bebekten firsat bulamazsin spor yapmaya diye, ben baska türlü nasil kilo verebilirim bilmiyorum akannehir

Sizce ise yarar mi 40 imdan sonra yürüyüs bandi

benimki hala çok kaka yapıyo normalmi acaba..

benimki de her emmeden sonra değiştiriyorum bezi bir sürü kaka
normalmiş doktor kokulu pütürlü ve sarı yeşil renkli olması normal dedi

hiç bi fikrim yok

Merhaba kizlar
Ben cok uyuyorum ya sabah oglani okula birakip geliyorum öglen alana kadar uyuyorum biraksalar geceye kadar uyurum hala uykum var.

Poseidon
Canim 40 dan sonra bebegi emziriyorsan birde demir eksikligi kansizlik cok oluyor.Dogumdan sonraki normal kontrollerinde doktoruna bi sor olmadi bi kan tahlili yaptir hersey yolundaysa kilo vermeye calis.Ama dogumdan sonraki ilk 3 ay en iyi kilo verme yöntemi bebegi emzirmek sonra arabasina koyup 1 saat dolasmak disarda. Yürüme bandi icin bebek ek gidaya baslasin diye beklesen daha iyi olur senin icin 6 ay dolunca daha az emzirmeye basliyorsun.

ben de yiyiyorum iciyorum ve uyuyorum, hayatim uyumakla geciyor :sinifsinif:

Yavrucaklarim
Ben bez depo yapin diye yaziyordum ya :)))))))
Oglan icin sordugumda cok yiyen cok yapar demisti doktorumuz saglikli beslendigini gösteriyor yapsin annesi yapsin 3 ay sonunda düzene giriyorlar.

Ya ben bebek olunca uyumayi tercih ederim cünki sagima yatmak yasak elim kolum fena uyusma icine sürekli wc icin uyan kalk git tam eziyet oldu son 2 hafta bana (( Bebek icin uyansam o emerken ben kafami dayar gene dinlenirim.Biktim oramin buramin agrisindan artik ya isyanlardayimmmmmm bu günnn

anneolmakistiyorumm
Ne güzel bardaklar süsler öyle hosuma gitti. Burda öyle seylerde yok gecen gün arkadas sanki en cok düsündügüm sey oymus gibi acele acele 2 sise sampanya almis hastanede acakmis haber veriyor :))) Neyse acip icsinler kendileri bebek emziriyorum beni alakadar etmiyor.

ne gereksiz birsey yaa, insanlar ne yapacagini sasirmis. millet anneden bebekten cok kendini düsünüyor

hastanede en cok ihtiyacin olacak olan sivi yicekler insan saglikli birseyler yapar da getirir, corbaydi hosafdi felan... B
azilari hastane yemeklerini yiyemiyor. hem yesen de dogumdan kalkinca en cok beslenmene dikkat etmen gerekir. o yüzden annemler doguma yetisse de hastaneye yicek biseyler getirsinler istiyorum, o zaman enerjiye daha cok ihtiyacimiz olucak.

biz de dogumdan sonra türkiyeden tatli getirtmeyi düsünüyoruz, hem bana enerji verir hem gelene gidene ikram ederiz diye. bir de dogum sonrasi kabiz olmamaya cok dikkat etmek lazimmis,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…