niye yaramasın...bi dekanguru alırsın takarsın bebişi önüne birlikte yürürsünüz...dogum yapan arkadaslar ben 40 im gectikten sonrasi icin yürüyüs bandi almayi düsünüyorum eve. Bazilari diyor ki bebekten firsat bulamazsin spor yapmaya diye, ben baska türlü nasil kilo verebilirim bilmiyorum akannehir
Sizce ise yarar mi 40 imdan sonra yürüyüs bandi
Merhaba kizlar
Ben cok uyuyorum ya sabah oglani okula birakip geliyorum öglen alana kadar uyuyorum biraksalar geceye kadar uyurum hala uykum var.
anneolmakistiyorumm
Ne güzel bardaklar süsler öyle hosuma gitti. Burda öyle seylerde yok gecen gün arkadas sanki en cok düsündügüm sey oymus gibi acele acele 2 sise sampanya almis hastanede acakmis haber veriyor :))) Neyse acip icsinler kendileri bebek emziriyorum beni alakadar etmiyor.
krizalit bastırılmış duyguların ortaya çıkıyor
8 9 ay sınırladın mı patlıyor böyle
ben de çok çikolata yemiştim sonra 1 ayda 3 kilo aldım
şimdi süt yapacak diye bir şey yiyemiyorum
son bir haftadır kendimden çok şikayetçiyim kızlar, nerede pislik bişi var onu yiyor ve içiyorum...örneğin, bir haftadır her gün fanta ile cheetos,doritos yiyorum...gofretler, saçma sapan tatlılar...napıcan ben ya..gece gece cheetos aşeriyorum resmen....
canim ben dehastanede de vermeyi planliyorum lohusa serbeti hatta bugun pasabahceden bardak takimi baktim ama istedikelrimden kalmamis cumaretsi gelecekmis minik likor bardaklari seklinde bardaklarla ikram etmeyi planliyorum canim cok buyuk bardakla icilmiyor lohusa serbeti kucuk tadimlik olsun diye dusundum ben de guzel bir de sarap surahisi gibi bir surahi olur yanind ainsallah bu arada senin susleme cicilerine bayildim cok sekerler sen hangi hastanede yapacaktin canim dogumunu acibademmiydi hastaneden birsey getirmene gerek yok dedikleri icin soruyorumcanım ben evdede ikram edicem
zaten ama hastaneye gelenler evime gelmeyecek olanlar o yüzden hastanedede şık bir ikram yapmak istiyorum odam suit olacak o açıdanda rahat olucam inşallah sorunsuz kucağıma alırım tosunumu :)
merhaba kızlar
son bir haftadır kendimden çok şikayetçiyim kızlar, nerede pislik bişi var onu yiyor ve içiyorum...örneğin, bir haftadır her gün fanta ile cheetos,doritos yiyorum...gofretler, saçma sapan tatlılar...napıcan ben ya..gece gece cheetos aşeriyorum resmen....
Merhaba hosgeldin canim, ben de tam yemek yapmaya baslicaktim
canim ben dehastanede de vermeyi planliyorum lohusa serbeti hatta bugun pasabahceden bardak takimi baktim ama istedikelrimden kalmamis cumaretsi gelecekmis minik likor bardaklari seklinde bardaklarla ikram etmeyi planliyorum canim cok buyuk bardakla icilmiyor lohusa serbeti kucuk tadimlik olsun diye dusundum ben de guzel bir de sarap surahisi gibi bir surahi olur yanind ainsallah bu arada senin susleme cicilerine bayildim cok sekerler sen hangi hastanede yapacaktin canim dogumunu acibademmiydi hastaneden birsey getirmene gerek yok dedikleri icin soruyorum
ecrin canim cok tebrik ederim nasil gidiyor annelik ayris hanim nasil uyuyor mu geceleri yoksa biraz yaramaz bir prenses mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?