2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

niye yaramasın...bi dekanguru alırsın takarsın bebişi önüne birlikte yürürsünüz...

Merhaba kizlar
Ben cok uyuyorum ya sabah oglani okula birakip geliyorum öglen alana kadar uyuyorum biraksalar geceye kadar uyurum hala uykum var.

o bi dönem meltemcimi bende de başlayıp bir hafta sürdüğü oluyor, bir de uyku uykuyu çekşyor düzen bozulunca

off of göğsümü sağıyorum sağdıkça çoğalıyor apse olan yerdeki damarlar çok belirginleşti
elektrikli pompa aldım kraftın çok yavaş çekiyor sinir oldum
inşallah cerrahi müdahele gerkmeden geçer şu apse
dün gece de ateşlendim zaten bebek de 5e kadar uyudu uyandı en son 2de babası ve babaannesi sallıyordu onu hatırlıyorum..
bi de dün gece 1buçuk saat emdi
versem daha emecekti ama dayanamadım
sabah da doktora gittik bebiş 49cm 3400 gr olmuş
iki haftada 400 gr almış
doktor sütümün kaliteli olduğunu ve yaradığını söyledi
sarılık da azalıyor kalça usgsi normal çıktı

saol canım
e oda kendince bişi düşünmüş işte saolsun:))

kızlar biz bugun kocişle konuştuk akşamda doktorumu arıcaz sanırım sezeryana karar vericez doktorumuzda fikrini söylesin olurunu olmazını bekleyemicez sanırım bende çok ağırlaştım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

son bir haftadır kendimden çok şikayetçiyim kızlar, nerede pislik bişi var onu yiyor ve içiyorum...örneğin, bir haftadır her gün fanta ile cheetos,doritos yiyorum...gofretler, saçma sapan tatlılar...napıcan ben ya..gece gece cheetos aşeriyorum resmen....

krizalit bastırılmış duyguların ortaya çıkıyor
8 9 ay sınırladın mı patlıyor böyle
ben de çok çikolata yemiştim sonra 1 ayda 3 kilo aldım
şimdi süt yapacak diye bir şey yiyemiyorum

krizalit bastırılmış duyguların ortaya çıkıyor
8 9 ay sınırladın mı patlıyor böyle
ben de çok çikolata yemiştim sonra 1 ayda 3 kilo aldım
şimdi süt yapacak diye bir şey yiyemiyorum

çok haklısın hoya...balık normalde ağzıma sürmezdim, hep balık yedim hamileliğim boyunca ittire kaktıra, ete de bayılmıyordum onu her gün yedim...en son balık yedikten sonra eşime isyanları oynadım...yemiyorum yaaa balık malık, midem bulanıyor artık diye, et de yemiyorum...halbuki o pis şeyleri normalde yemezdim, fanta colanın yerine içiliyor ama o konuda vicdan yapıyorum güya koladan daha az zararlı kafamçokkarıştı

vall bende bi süredir aynı durumdayım özellikle geceleri içimdeki canavar dışarı çıkıyo resmen

amaan yiyin gitsin doğum yapınca yok şu gaz yapar yok şu yok bu bişey yiyemiyorsunuz korkunuza

anneolmakistiyorum canım neden sezeryan istiyorsun ki
zorunlu bir durum mu var
yoksa normal yap derim ben şu anda hiç doğum yapmamış gibiyim tavsiye ederim

selam kızlar bende sımdı doktordan geldım bebesım kafayı sokmus artık kanala yerlestırmıs yanı doktor muhtemelen bu hafta dogar dedı ayy ınsallahh sag saglım dogursaydım hayırlısıylaa kılosuda ıyıymıs 3 kılo rahat olur cok kılolu olmadıgı ıyı dedı sabırsızlıkla beklıyorummm akalım askıtom ve nese ne yaptı kızlar gecmıse donemedım henuzzz

Askitom sabahtan beri gelmedi canim

belki yatirmislardir hastaneye

canim ben dehastanede de vermeyi planliyorum lohusa serbeti hatta bugun pasabahceden bardak takimi baktim ama istedikelrimden kalmamis cumaretsi gelecekmis minik likor bardaklari seklinde bardaklarla ikram etmeyi planliyorum canim cok buyuk bardakla icilmiyor lohusa serbeti kucuk tadimlik olsun diye dusundum ben de guzel bir de sarap surahisi gibi bir surahi olur yanind ainsallah bu arada senin susleme cicilerine bayildim cok sekerler sen hangi hastanede yapacaktin canim dogumunu acibademmiydi hastaneden birsey getirmene gerek yok dedikleri icin soruyorum

ecrin canim cok tebrik ederim nasil gidiyor annelik ayris hanim nasil uyuyor mu geceleri yoksa biraz yaramaz bir prenses mi

tek değilim demek ki bende yapıyorum bunları
ki ben 2 yıldır asitli hiç bişey içmem cips hazır yiycekler
hazır çorbalar dikkat eder ve etrafımdakilere söylerdim
evde cola olmuyo ama iş yerinde 1 haftadır öğlen yemekte içiyorum
iş yerindekiler güluyo lar halime

Slm kızlar biz geldik... Ya abur cuburdan konu açılmış, ben de aynı durumdayım özellikle son 1 haftadır aşırı düştüm lüzumsuz yiyeceklere. ıçim hiç rahat etmiyor yedikten sonra ama dayanamıyorum artık. Bir de doğumdan sonra zaten kilo verme çabaları başlayacak,gaz şu bu derken zaten kısıtlanacak yediğim şeyler o yüzden saldım kendimi bilmiyorumkismile

evet canım acıbdemde yapıcam doğumu dediğim gibi geçen cuma arkadaşım doğum yaptı sadece geceliklerini ve iç çamaşırlarını kullandı geri kalan herşeyi hastane karşılıyor bebek içinde hastaneden çıkarken 1 tkım giydirdi eldiven ve patiği bile hastaneninki kalmıştı :) her altını değiştirdiklerinde tulumunu yenisiyle değiştiriyolar her seferinde yeni tulum giydiriyorlar yani daha önceden kullanılmış değil sürekli tertemiz bebiş doğduğu günün gecesinde tekrar yıkandı doğumun ertesi sabahı hemşireler arkadaşımı yıkadı hastanenin kuaförü geldi fön çekti falan moral açısından çok güzel sezeryandı ama doğumdan 3 saat sonra yürüttüler gayet iyi geçirdi hastane günlerini ben geçen hafta doğumu tecrübe ettim yani

jasmincim ayris iyi gaz sıkıntımız oluyor malum süt gelmedi daha mama verdi doktorumuz bol bol emzirmeye çalışıyorum gögüsler birsürü krem kullanmama ragmen yara oldu ugraşıp duruyoruz ama güzel şeyler bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…