oyy oy beni zaten anca eşekten düşen anlıyo 3 gündür yazıyorum buraya ...
ozge meltem abla hante oferta rapunzel
poseıdon
sudembebıs anneolmak delf dımple2
nasılsınız ben hala buralardayımmmmmm
meltem abla gecmıs olsun
uyuyamadım hoyaaa
kaç haftalıksın hante sen?merhba cnm... bende hala merakla ve sabırl a beklıyorum ama artık olsun yaaa
aşkitom çizelgen bile iflas etti sen hala dierniyosun doğmamakta :)))))))))))
ama en iyisi
kızlar feleğim şaştı yeminle
gece uykusu yok
bide gaz sancıları başladı(((((((
rezene ıhlamur çayı veriyorum
bide bu gün hindistancevizi aldırdım
onu oyayayım onuda deniycem
acaba şu bitkisel şuruplar işe yarıyomudur?
bi araştırmak lazım
kızlarr doktorum banada bu hafta dogurursun dedi bilmiyorum pek inanasım gelmedi ama alttan muayene falanda etmedi ama bebek basını kanala yerlestırmıss hoya sen normal dogum yaptın anlarsın senınkıde kafayı tamamaen yerlestırmısmıydı kafa orda hıc hareket etmezse gelırmıs sanırım benımde normal dogum beklenıyor bır aksılık olmazsa
kızlarr doktorum banada bu hafta dogurursun dedi bilmiyorum pek inanasım gelmedi ama alttan muayene falanda etmedi ama bebek basını kanala yerlestırmıss hoya sen normal dogum yaptın anlarsın senınkıde kafayı tamamaen yerlestırmısmıydı kafa orda hıc hareket etmezse gelırmıs sanırım benımde normal dogum beklenıyor bır aksılık olmazsa
aşkitom sen şimdi herkesi erken erken doğuruyor gördükçe heyecanlanıyosun hiç dert etme doktorun baksana gayet normal karşılıyor 42.haftaya kadar doğum oluyor biliyorsun sağlıkla gelsin inşallah rahat ol sen....
kaç haftalıksın hante sen?
ay canım inşallah atlatırsınız bir an önce ve düzene sokarsınız((
valla dün gittim bu hafta muhtemelen dogurursun dedi tecrübeli adam ama bende tık yok ya ınanasım gelmedı benımkı alttan sancı yapıyor artık donerken bende hıssedıyordum ama artık sımdı cok ayakta kalınca resmen alttan batma oluyorr bıçak saplanırcasınaa inşallahh sag saglım dogururum bu hafta hayırlısıylacanım ben sezeryan yaptım ama normal doğum belirtileriyle hastaneye gittim
bana dr bu haftayı geçirebilirmisin bilmiyorum demişti
ve gerçekten de dediğinin 7. günü doğum başladı
baş tamamen yrleşmişti
oramda başını sağa sola çevirişini hissediyodum
Ayyy bu benim oğlan herşeyi geç yapıyor,geçen hafta kontrole gittik beyefendi daha kanala bile girmemişti,ne rahat karnım varmış,kafasına göre hareket ediyor. keşke pzt bana da 1-2 güne kadar gelir dese ya da açılma var yatırıyoruz seni dese,ama nerdeeee sancı bile yok ya da ben hissetmiyorum...
aynı ateş üşüme titremecanım yaaa
ateşin çok yükseldimi
ben 40buçukla hastaneye kaldırılmıştım
o ateşle aşırı bi üşümede vardı titriyodum
kendimde değildim
canım senın erkek ya cinsiyeti bıraz daha gec gelebılır doktora gore kız cocukları genellıkle daha erken dogarmıs sanırım senın beklemen normal olabılırr en kısa zamanda dogururuz hepımız ınsallah sag saglımopuyorumnanaktan
valla canım bu saate geldik ben de hala onu çözemedim vallahi.. Ama bak ben nasıl sayıyorum:kızlar ben sımdı 37. haftamdayım yaa 8,5 aylıkmı oluyorum 9 aylıkmı onu anlamıyorum yaa
ben 38+5 im bugün senden 6 gün küçüğüz biz :)) sat 14 nisandı13 ocakda 40. haftam oluyor canım. yanı sat 8 nısan... ama bebısım bıraz kucuk dıye mı bılmıyorum dr. 20-22 ocagı bulabılrıs dedı :'(mafoldumbenmafoldumben
senın kac hafta ıdı?a.s.
valla canım bu saate geldik ben de hala onu çözemedim vallahi.. Ama bak ben nasıl sayıyorum:
en son adet tarihi 20 Nisan mı mesela o zaman 20 Mayıs 1 ay
20 haziran 2 ay 20 temmuz 3 ay 20 agustos 4 ay ...20 ocak 9 ay bitecek...:)
doğrusu bu işte:)):ecrin_bebek:
kızlar ben sımdı 37. haftamdayım yaa 8,5 aylıkmı oluyorum 9 aylıkmı onu anlamıyorum yaa
ben 38+5 im bugün senden 6 gün küçüğüz biz :)) sat 14 nisandı
ben p.tesi kuzu kuzu yatıcam ameliyat masasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?