2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sudembebıs
banada haftasonu dogurursun dedı

ama ınanasım yok
acılmam yokk

ozge meltem abla hante oferta rapunzel
poseıdon
sudembebıs anneolmak delf dımple2
nasılsınız ben hala buralardayımmmmmm

meltem abla gecmıs olsun

uyuyamadım hoyaaa

aşkitom sen şimdi herkesi erken erken doğuruyor gördükçe heyecanlanıyosun hiç dert etme doktorun baksana gayet normal karşılıyor 42.haftaya kadar doğum oluyor biliyorsun sağlıkla gelsin inşallah rahat ol sen....

merhba cnm... bende hala merakla ve sabırl a beklıyorum ama artık olsun yaaa
kaç haftalıksın hante sen?

ay canım inşallah atlatırsınız bir an önce ve düzene sokarsınız ((

canım ben sezeryan yaptım ama normal doğum belirtileriyle hastaneye gittim

bana dr bu haftayı geçirebilirmisin bilmiyorum demişti
ve gerçekten de dediğinin 7. günü doğum başladı

baş tamamen yrleşmişti
oramda başını sağa sola çevirişini hissediyodum

Ayyy bu benim oğlan herşeyi geç yapıyor,geçen hafta kontrole gittik beyefendi daha kanala bile girmemişti,ne rahat karnım varmış,kafasına göre hareket ediyor. keşke pzt bana da 1-2 güne kadar gelir dese ya da açılma var yatırıyoruz seni dese,ama nerdeeee sancı bile yok ya da ben hissetmiyorum...

13 ocakda 40. haftam oluyor canım. yanı sat 8 nısan... ama bebısım bıraz kucuk dıye mı bılmıyorum dr. 20-22 ocagı bulabılrıs dedı :'(mafoldumbenmafoldumben
senın kac hafta ıdı?a.s.

valla dün gittim bu hafta muhtemelen dogurursun dedi tecrübeli adam ama bende tık yok ya ınanasım gelmedı benımkı alttan sancı yapıyor artık donerken bende hıssedıyordum ama artık sımdı cok ayakta kalınca resmen alttan batma oluyorr bıçak saplanırcasınaa inşallahh sag saglım dogururum bu hafta hayırlısıyla

canım senın erkek ya cinsiyeti bıraz daha gec gelebılır doktora gore kız cocukları genellıkle daha erken dogarmıs sanırım senın beklemen normal olabılırr en kısa zamanda dogururuz hepımız ınsallah sag saglımopuyorumnanaktan

efvet yerleştirmişti inşallah normal yaparsın canım

canım yaaa

ateşin çok yükseldimi
ben 40buçukla hastaneye kaldırılmıştım

o ateşle aşırı bi üşümede vardı titriyodum
kendimde değildim
aynı ateş üşüme titreme
hemen gittim de dokora o anladı
,

Evet herkes erkek olduğu için daha dur diyor. Aman sağlıklı olsunlar da biz de onlar da,doğururuz eninde sonunda inş...:CüvCüv:

nese kızlar ben yatıyorum

kendınıze ıyı bakınn
hepınızı optuk

kızlar ben sımdı 37. haftamdayım yaa 8,5 aylıkmı oluyorum 9 aylıkmı onu anlamıyorum yaa
valla canım bu saate geldik ben de hala onu çözemedim vallahi.. Ama bak ben nasıl sayıyorum:
en son adet tarihi 20 Nisan mı mesela o zaman 20 Mayıs 1 ay
20 haziran 2 ay 20 temmuz 3 ay 20 agustos 4 ay ...20 ocak 9 ay bitecek...:)
doğrusu bu işte:)):ecrin_bebek:

selam kızlar ne var ne yok
ben hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
dün gece 3te kasıklarıma bir ağrı girdi
gece daha şiddetliydi şuan hafif ama
bu seferde gene kasığımda ama tek sol tarafımda bir ağrı var
sürekli bir ağrı
sanki böyle batar girer gibi yani
ve orası çok sert acayip rahatsızlık veriyor
bebeğim hareketliopuyorumnanaktan
ama bu neyin nesidir anlamadım
şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım
varmı aranızda benim gibi bir şey yaşayan
ne olabilirki bir fikir verin kızlar:uhm:

13 ocakda 40. haftam oluyor canım. yanı sat 8 nısan... ama bebısım bıraz kucuk dıye mı bılmıyorum dr. 20-22 ocagı bulabılrıs dedı :'(mafoldumbenmafoldumben
senın kac hafta ıdı?a.s.
ben 38+5 im bugün senden 6 gün küçüğüz biz :)) sat 14 nisandı

ben p.tesi kuzu kuzu yatıcam ameliyat masasına

valla canım tam benım son adet tarıhımle hesaplama yaptın tebrıklerrkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

Kizlar ben de simdi temizlige giriisicem mecbur,
evi pislik götürüyor :kedi: pis eve gelmesin anneler.

arada bakarim ben yine,

kızlar ben sımdı 37. haftamdayım yaa 8,5 aylıkmı oluyorum 9 aylıkmı onu anlamıyorum yaa

ay su hesaplamalara delı oluyorum yaa.. bende bı utrlu ögrenemdım ama gunluk uzerınden hesaplayınca bıraz daha manıdar oluyor. mesela 37 hafta ya, 37 carpı 7 = 259 gün toplamda 40 hafta 280 gun edıyor. 280 - 259 = 21 gunun kalmış oluyor ama ay muhabbetıne gırınce bazı ayların 30 bazı ayların 31 cekmesıyle sanırım ortalık kaırısıyor...

ben 38+5 im bugün senden 6 gün küçüğüz biz :)) sat 14 nisandı

ben p.tesi kuzu kuzu yatıcam ameliyat masasına

oyy hayırlısı olsun bende ıstıyorum gari.. belirli bır tarıh ıstıyroumm yani.. sizin neden sezercik oluyor cnm? hersey planlı programlı ınsanın kafası daha dınc oluyor aslında ... böle şaşkaloz gıbıyım :)))delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…