2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım ben de senin gibiyim delikafadulden Bana göre sezeryanın en güzel yanı belli bir tarih ve saatin olması. Biz hergün acaba bugün mü diye uyanıyoruz...

öpüyorum kızlar hepinizi

benimkilerin ikiside altına yapmış

alt değiştirme seansına giricem

itiraf etmeliyimki ortanca oğlumun altını değiştirmek daha kolay o minik totoşu temizlemek daha zor oluyo:)))))))))))))))))

Aynen canım ben de senin gibiyim delikafadulden Bana göre sezeryanın en güzel yanı belli bir tarih ve saatin olması. Biz hergün acaba bugün mü diye uyanıyoruz...

:))) walla yasayan yasayanın halınden anlıyor canım . bızde her gun bugunde gelemedı dıye yatıyoruz:))):CüvCüv::CüvCüv:

Canım ben hep normal olsun istedim ama dr.uygun görmüyor çatı muayenesi yaptı çok zorlanırsın dedi ne açılma ne bişey birde kemik basık orda dedi ayrıca bebek kanala da girmediyüzünü görüyoruz her defsında kanala inen çocuğun yüzü görünmezmiş bide üstüne üstlük boynunda kordon var gerçi dr.bunu dert etmedi hiç

rapunzelcim sen daha doğurmadınmı kıs
biz 15 günlük ettik bebişi
darısı başına ınşallah
hani benim bebişin boynundada kordon vardıya doktor norml deneyelim demişti
ama son gidişimizde bebğin baş çevresinin büyüklüğü artı çatımın çokta uygun olmayışı artı hiç açılma olmaması nedeniyle sezeryana aldı beni epiduraldi zaten doktor bebiş doğarken iyiyki sezeryanla almışız kordon boynunu çok sıkıştırmış dedi
Umarım sende sağ salim alırsın kucğına

canım hayırlısıyla atlatırsınız ıns. pazartesi..Allah'ım nerde varsa herkesın yardımcısı olsun inş.a.s.a.s.

valla canım tam benım son adet tarıhımle hesaplama yaptın tebrıklerrkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
aaa çok komik olmuş..hehehehe!!! Bak içime doğmuş demek ki alkisalkisalkis Ay sorularınızı bekliyourm medyum gibiyim kaydirigubbakcemile3

evet canım sana normal deneriz demişti kordon için ama başka şeylerçıktı aynı benim gibi
ben dr. değiştirdim yeni doktorum kordon sorun değil dedi ama bizimkininde göbek çevresi 40 haftalık çıkıyo bay göbek diyorum artık ben ona :) diğer durumlarda senle aynı çatım geniş değil zor çok zor olur dedi dönmemişte... bebişin iyidir umarım...iyi dileklerin için sağol ...

canım hayırlısıyla atlatırsınız ıns. pazartesi..Allah'ım nerde varsa herkesın yardımcısı olsun inş.a.s.a.s.
sağol amin canımmmm....a.s.

ikimizde iyiyiz çok şükür artık eskisi kadar uyumuyoruz iki dakkada bir uyanıyoruz babamızın da izni bugün bitti geceleri kıyamıyorum artık onada tek başıma idare etmeye çalışıyorum. neyse olsun bunlar güzel telaşeler demek bay göbek benimde baş çevresi 2 hafta önde gidiyodu zaten babasının tarafına çekmiş tahmin ediyodum böyle olacağını

iyiki normal denemedi deneseydik bile sezeryana geçerdik dedi zaten demekki bu durumda benim bebişte bay koca kafa oluyo ha delikafadulden neyse ben kaçar
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de 15-16 kg ile tamamlayacağım galiba,inşallah ben de veririmmm:Saruboceq: İlk anda bu kiloların kaçı gidiyor,yani doğumdan 1 yada 2 gün sonra?
canım benim ilk 6 gitti sonra 4 gitti şimdi gitmiyor ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bence drunu ara ve bildir görmek isteyebilir canım

evi süpürdüm camasir attim bir mola yapiyim dedim geldim ama burda kimse kalmamis

ben geldım
sobayı yaktım evı toparladım
bulasıgımı yıkadım
tavugu ocaga koydum haslansın dıye

e ıdare eder bukadar iş şimdilik

Bende isimi bitirdim yemegi koydum geldim ama cok issiz buralari. Benimde belimin tam ortasinda bi agri var sanirim oraya baski yapiyor bebek kolumda o yüzden uyusuk.Hele orta parmak ucumu 2 gündür hic hissetmiyorum sanki buzda donmus.Disardada öyle cok kar yagiyorki hic durmadan icim daraliyor.Zaten giyecek kiyafetim kalmamisti bide böyle soguk olunca iki parcaya yapistim sanki forma gibi oldular üstümde dahada ruhum daraliyor ((

Askitom
O halinle nasil soba yakiyorsun canim ya ben normal halimle soba yakmayi becerememis biriyim.Bi ton isi oluyor sobaninda Allah yardimcin olsun.

zambakkiz
Allah anali babali büyütsün sende dogum yapmisin.

rapunzel
Benimde sat 14 nisan ayniymisiz bakalim sen ptesi sezeryana gidiyorsun bende doktor kontrolüme benim derdim ne kadar daha devam edecek bana dua et canim.Allahta sana yardimci olsun.

Kizlar
cinderella ile gonulll ün hic mesajini görmüyorum ben haberi olan var mi`?

demette gelmiyor bebekle ugrasiyor herhalde

Özgecim
Benim oglanda seninki gibi dogum zamani yaklasiyor bu basini asagi koyacagina yukari mideme ayak sokuyor ya .Bu gün hic bisi yiyemedim yogurt ve portakalla gün gecirir oldum.
Oglumda bu zamanlarda buraya gelmistim is güc yoktu bütün gün yatiyordum ama gene yemek yiyemiyordum.Gören herkes 2. daha erken gelir diyor ama bana hic öyle gelmiyor.

Dimple2
Canim sanada allah kolaylik versin 2 taneye bez nasil yetistiriyorsun?

Hoya
Cok gecmis olsun oglandada bana olmustu apse doktor sürekli o gögüsünle emzir atesinide ölc demisti ama ates cikmadan atlattik neyseki cok olan bisi ama anneyi mahfeder gecmis olsun.

meltem abla
ben daha nelerle ugrasıyorum bılsen
ama allah razı olsun eşimden

yoksa yanmıstım ben
hele son gunlerde yemek yetısmıyordu evdekılere
yazık degıl mı bana
eşim de dedı yapmak ısteyen gıdıp yapsın
hıc ugrasma
olmazsa aksam hazır alır gelırım

Evi Tuvaleti sildim süpürdüm hertarafim agridi, ben mi cok nazik`im acep,

Siz temizligi nansil yapiyorsunuz ya, iyice paslanmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…