oyy hayırlısı olsun bende ıstıyorum gari.. belirli bır tarıh ıstıyroumm yani.. sizin neden sezercik oluyor cnm? hersey planlı programlı ınsanın kafası daha dınc oluyor aslında ... böle şaşkaloz gıbıyım :)))delikafadulden
Aynen canım ben de senin gibiyim delikafadulden Bana göre sezeryanın en güzel yanı belli bir tarih ve saatin olması. Biz hergün acaba bugün mü diye uyanıyoruz...
Canım ben hep normal olsun istedim ama dr.uygun görmüyor çatı muayenesi yaptı çok zorlanırsın dedi ne açılma ne bişey birde kemik basık orda dedi ayrıca bebek kanala da girmediyüzünü görüyoruz her defsında kanala inen çocuğun yüzü görünmezmiş bide üstüne üstlük boynunda kordon var gerçi dr.bunu dert etmedi hiçoyy hayırlısı olsun bende ıstıyorum gari.. belirli bır tarıh ıstıyroumm yani.. sizin neden sezercik oluyor cnm? hersey planlı programlı ınsanın kafası daha dınc oluyor aslında ... böle şaşkaloz gıbıyım :)))delikafadulden
Canım ben hep normal olsun istedim ama dr.uygun görmüyor çatı muayenesi yaptı çok zorlanırsın dedi ne açılma ne bişey birde kemik basık orda dedi ayrıca bebek kanala da girmediyüzünü görüyoruz her defsında kanala inen çocuğun yüzü görünmezmiş bide üstüne üstlük boynunda kordon var gerçi dr.bunu dert etmedi hiç
aaa çok komik olmuş..hehehehe!!! Bak içime doğmuş demek ki alkisalkisalkis Ay sorularınızı bekliyourm medyum gibiyim kaydirigubbakcemile3valla canım tam benım son adet tarıhımle hesaplama yaptın tebrıklerrkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
rapunzelcim sen daha doğurmadınmı kıs
biz 15 günlük ettik bebişi
darısı başına İnşallah
hani benim bebişin boynundada kordon vardıya doktor norml deneyelim demişti
ama son gidişimizde bebğin baş çevresinin büyüklüğü artı çatımın çokta uygun olmayışı artı hiç açılma olmaması nedeniyle sezeryana aldı beni epiduraldi zaten doktor bebiş doğarken iyiyki sezeryanla almışız kordon boynunu çok sıkıştırmış dedi
Umarım sende sağ salim alırsın kucğına
sağol amin canımmmm....a.s.canım hayırlısıyla atlatırsınız ıns. pazartesi..Allah'ım nerde varsa herkesın yardımcısı olsun inş.a.s.a.s.
ikimizde iyiyiz çok şükür artık eskisi kadar uyumuyoruz iki dakkada bir uyanıyoruz babamızın da izni bugün bitti geceleri kıyamıyorum artık onada tek başıma idare etmeye çalışıyorum. neyse olsun bunlar güzel telaşeler demek bay göbek benimde baş çevresi 2 hafta önde gidiyodu zaten babasının tarafına çekmiş tahmin ediyodum böyle olacağınıevet canım sana normal deneriz demişti kordon için ama başka şeylerçıktı aynı benim gibi
ben dr. değiştirdim yeni doktorum kordon sorun değil dedi ama bizimkininde göbek çevresi 40 haftalık çıkıyo bay göbek diyorum artık ben ona :) diğer durumlarda senle aynı çatım geniş değil zor çok zor olur dedi dönmemişte... bebişin iyidir umarım...iyi dileklerin için sağol ...
canım benim ilk 6 gitti sonra 4 gitti şimdi gitmiyor ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben de 15-16 kg ile tamamlayacağım galiba,inşallah ben de veririmmm:Saruboceq: İlk anda bu kiloların kaçı gidiyor,yani doğumdan 1 yada 2 gün sonra?
selam kızlar ne var ne yok
ben hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
dün gece 3te kasıklarıma bir ağrı girdi
gece daha şiddetliydi şuan hafif ama
bu seferde gene kasığımda ama tek sol tarafımda bir ağrı var
sürekli bir ağrı
sanki böyle batar girer gibi yani
ve orası çok sert acayip rahatsızlık veriyor
bebeğim hareketliopuyorumnanaktan
ama bu neyin nesidir anlamadım
şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım
varmı aranızda benim gibi bir şey yaşayan
ne olabilirki bir fikir verin kızlar:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?