2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evi Tuvaleti sildim süpürdüm hertarafim agridi, ben mi cok nazik`im acep,

Siz temizligi nansil yapiyorsunuz ya, iyice paslanmisim.

Herkese iyi akşamlar....posi cim...ben de senin gibiyim.kaydirigubbakcemile3..normal olsa gerek..bir yandan içimizde bir canlı bir yandan da ev işleri ...di mi ama....bilmiyorumkismile

Askitom
Canim bosver artik valla esin disardan getirsin.Benim oglan olmasa bende umursamicam yemek isini ama hele bu gün öglen biri yatakta beni kaldirsada bikasik corba verse agzima diye agladim ama herkes benim elime bakiyor bu güne kadar hep öyle oldu mecbur ama gecen bebegi kaybettigimde klinikten geldim 2 saat sonra kalktim mutfaga girmistim (((

Herkese iyi akşamlar....posi cim...ben de senin gibiyim.kaydirigubbakcemile3..normal olsa gerek..bir yandan içimizde bir canlı bir yandan da ev işleri ...di mi ama....bilmiyorumkismile

annem olsa ofis mali bunlar derdi, yeni nesil icin öyle diyor kaydirigubbakcemile3

Poseidon
Valla sürüne sürüne yapiyorum bu kadar agrim bosunami (( Hele kar yagiyor ya kapi girisini temizlemekten gina geldi.

sagol meltem abla
eşim zaten o konuda anlayıslı
annesıne kızdım ben
4 5 gundur hep burda yedıler,yemelerınden degılım kalkıp yapmadı kayın valdem
eşim de kızdı yapma yorulma bız 2mız ne olsa yerız dıye
allahtan 2 gundur yukarda evlerındeler de
bıraz rahat ettım
yoksa ne bulasıgı bıtıyor ne bısey
bugun 40+3
ıkı tabak yıkasam hemenbelım agrıyor
ama işte anlayana

cee yapmaya geldim. opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar. ben salı işe başlıyorum onun için elimden geldiğince oğlumla ilgileniyorum son günlerimizde. işbaşı yapayım nasılsa bütün gün burada olacağım gene.

Poseidon
Valla sürüne sürüne yapiyorum bu kadar agrim bosunami (( Hele kar yagiyor ya kapi girisini temizlemekten gina geldi.

Kar isi de zordur Meltem senin evin de büyük isi de cok olur, Lohusayken mutlaka yardima ihtiyacin olur, kötü de olsa bir tane en azindan temizlik icin yardimci tut. 1 cocuk, 1 bebek, ev isi yemek felan bir de lohusasin sagligini düsün canim yazik sana.

Ben söyleniyorum ama temizledigim 50 m2 ev basimda coluk cocuk yok :kedi:

algor hosgeldın cnm nasılsın
bak ben daha doguramadım
40+3 bugun
hayırlısı olsun

gerçi eskiler bizlere göre daha dayanıklı olduklarını söyleyip dururlar her zaman...benim annem ,kayınvalidem de aynı şeyleri söyleyenlerden....kaydirigubbakcemile..3kaydirigubbakcemile3...

esmeralda
hosgeldın
ne zor olur sımdı oglundan ayrılmak
allah bol sabır versın ve yardımcın olsun...
bebısını benım ıcın de öp...

algor hosgeldın cnm nasılsın
bak ben daha doguramadım
40+3 bugun
hayırlısı olsun

iyiyim be güzelim...sen anlaşılan inadına doğurmıycan ....kaydirigubbakcemile3..İçinde bulunduğun ortam için de Allah yardımcın olsun..:Saruboceq:..Lohusa iken annen gelmez mi yanına?.

esmeralda
hosgeldın
ne zor olur sımdı oglundan ayrılmak
allah bol sabır versın ve yardımcın olsun...
bebısını benım ıcın de öp...

sağol aşkitom. hem de nasıl zor valla kabusum.
gerçi annem bakacak Ayaz'a gözüm arkada kalmayacak ama yanımda olmaması bile kötü işte.

sagol algor cugum

eşim her konuda yardımcım
ben ev işlerımı zaten yaparım dogumdan sonra
ama kayınvalıdem işte bıraz anlayıssız

annem calıstıgı ıcın
ancak aksamdan aksama gelecek
bana bır faydası yok yanı
kayınvaldem de 1 2 ay bebek bakımına yardım etse
baska bısey ıstemem
zaten devamlı bende kalmıyor
ust katımda eltımle yasıyorlar
yoksa ısım coookkk zor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…