2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Askitom
Sen susarsan karsindakide anlamiyosa hicccc takma kafana salla gitsin nerde yerse yesin. Yemek saati sen yataga girip sancim var desene yalanda olmaz.

poseidon
Canim ya simdi kaynimin kiz arkadasida bizde kaliyor bi kac haftaligina oda yardim edeyim abla diyor ama ben kendi yaptigim isleri onlara yaptirtamam ki .Neyse artik bir iki hafta idare eder evim hic bisi yapmasamda 2 hafta sonra eski ben olurum.Biri oglani okula götürüp getirsin ben baska bisi istemiyorum o is cok yoruyor beni. Bu ptsi son bida temizlim evi salida sacimi boyayayim carsambada camasir isimi halledeyim ondan sonra 24 saat giricem yataga cikmicam agrim olmasada keyif yapicam artik :)))

esmeralda
Ayaz 2 aylikmi oldu masallah ya günler cok cabuk gecmis gercekten ya. Sende ne güzel ise basliyorsun evde kalsan daralirsin. Kolay gelsin sana canim hem is hem bebis.

Kizlar ben gittim iyibakin kendinize

oferta hosgeldın
nasılsın

kızlar
çırkınbety ve sdsmt den haberınız var mı?
coktandır yoklarr

Allah sağlık,sıhhat verdiği sürece en iyisi kendi işini kendin yapabilmektir zaten....zemuszemuszemuszemus

şekerim valla genel olarak yazdıklarını okuyorum yorum yapmasamda
ama işin gerçekten zor ya kayınpederin erkektir anlayamıyabilir belki ama kayınvalideni anlayamıyorum
nasıl bir düşünceyle bir işin ucundan tutmuyo bide zamanın yok artık son günlerin en ağırlaştığın zamanlar
bu insanların Allah korkusu yokmu acaba kendiside kadın üst katında eltim oturuyo diyosun beddua etti diyosun şok oldum yuh dedim yani eAllah yukarda görüyodur yapılanları
ben hep rabbime öyle dua ediyorum herkese gün geliyo hakettiğini veriyo gösteriyo
valla bende etrafımda asalak olmuş insanları eledim temizledim
burda en önemli olan eşinin senin yanında olması düşünsene bu kadar şeyin yanında eşinde onlardan taraf olsa
ayy çıldırır insan
sen içini ferah tut içini bozma rabbim çektiğin bütün sıkıntıların üzüntülerin karşılıını en iyi şekilde verecektir
yazılarını okudukça sinirleniyorum yukardakilere:))
inşallah oğlunu sağlıcakla kucağına alırsında 3 kişilik güzel huzurlu bir aile olursunuz:)

anne olmak ıstıyorum sagol cnm
yapmasın ben ondan iş ıstemem
bugun geldı dedıkı yukarda bısuru ıs yaptımm
coook yoruldum gıdımde bıraz daha yapımm

eltım zaten dengesızın tekı
bana beddua ettı haksız yere
ve rabbım bılmıyor mu yasananları
bebegını kaybetmıs 15 20 gunluk bebekmıs
allaha havale edıyorum
kaynanam bana dedı zaten ben buyastan sonra ıs yapamam anca bebege bakarım arada
bende ben kendı ısımı yapıyorum zaten dedım

sunu anladım kızlar
aıleler evlad ayrımı yapıyor bu cook alenı
ve kımı daha cok sevıyorlarsa onun karısını!kocasını daha cok sevıyorlar
anneolmak cnm
ben eltımden daha saygılıyım onlara karsı
kayınpedere dıyecegım yok
bugun 2 poset meyve almıs
bırını bana verdı dıgerını yukarı goturdu

idare ediyoruz canım ya
uykusuzluk biraz sorun çıkartıyor dikişlerde ne kadarda olsa ağrı yapıyor bendede biraz kabızlık var büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor sanırım :kedi:

bol su iç,kayısı suyu,kuru incir falan ye..iyi gelir...süt de yapar...yerimseniben

ağız tadıyla bi cee bile yapamıyorum. benim yaka iğnesi yapışıyor hemen bana. :ecrin_bebek:

oferta hosgeldın
nasılsın

kızlar
çırkınbety ve sdsmt den haberınız var mı?
coktandır yoklarr

betişle bugün konuştuk. pazartesi doğuma girecek.
bugün 39+5 sanırım. dün hala açılması ve sancısı yokmuş. onun için pazatesi günü sezaryene alınacak.

slm kızlar,
biz bugün dra gittik,dr ultrasonda baktı sancın var dedi,
nst ye gönderdi 1 tane sancı çıktı,alttan muayene yapıldı hiç açılma yokmuş,
hafta sonu suyun gelirse kanama olursa gel dedi yoksa ptesi sabah bekliyorum dedi,
inş. hayırlısıyla normal doğum yaparım sezeryanı hiç istemiyorum,
bu arada ben son bir aydır hiç kilo almamış toplam14 kilo almışım,
kızım da 3,5 kilo olmuş...

Hoya
Cok gecmis olsun oglandada bana olmustu apse doktor sürekli o gögüsünle emzir atesinide ölc demisti ama ates cikmadan atlattik neyseki cok olan bisi ama anneyi mahfeder gecmis olsun.

sağol meltem abla ben de onu emziriyorum devamlı rahatlattı da ilaç kullanıyorum ateşim çıkmadı dün gece inşallah tez zamanda geçer

sağol aşkitom. hem de nasıl zor valla kabusum.
gerçi annem bakacak Ayaz'a gözüm arkada kalmayacak ama yanımda olmaması bile kötü işte.

ayy esmer yaka iğneni emin ellere bırakıyorsun bak ben ağustosta başlayacağım işe şimdiden arada düşünüyorum bakıcı işini
senin ayazın muhtemel doğum tarihi ne zamandı
hala kendini anne karnında sanıyor mu

kızlar neşe bugün dra gidecekti,noldu acaba,drdönüşü bişe yazdı mı,haberiniz var mı?

benim de tam aklımdan sen ve sdsmt geçiyordu canım ne zamandır girmiyorsunuz diye
inşallah normal olur canım hadi haberini bekliyoruz haftaya doğum patlaması olacak topikte

mehlıkasu neseyı bende merak edıyorum
msnsı de kapalı
dogum yapmıs olabılır

çok şükür annem var evet. inşallah sende güvenilir birini bulursun.

sorma benimki hala karnımda olacaktı. muhtemel doğum tarihim 18 ocaktı, ben şimdi o tarihte çalışıyor bile olacağım.
dış dünyaya alıştı ama, çok kucak isteyen bi bebek değil. kendi kendine uyuyor yatağına koyunca.

bizimki 38 haftalık doğdu aynı ayaz gibiydi 40 hafta bitince kucak da istedi gaz sancısı da başladı
bana doğum haftasını doldurdu artık dış dünyayı gördü demişlerdi
inşallah ayaz böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…