2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin kaduş

aşkitom bebek bakımı konusunu hiç dert etme canım bebeğim doğduğundan beri ben bakıyorum canım insanın içine bi his veriyo Allah her şeyi bilebiliyorsun
sanki bebeğini yıllardır tanıyor gibi oluyorsun
eşin de yemeğe yardım eder bak annen de akşam gelirse o da yapar sen hiç takma kayınvalideni
hiç olmadı bak kayınpederine söylersin o kaynananla konuşur hiç olmazsa

sagol cnmcım hoya
nasılda cozdun hemen olayı

evet kayınpedere solesem iş tamam ama gerek yokk

vallaha kayınpeder kaynanadan 1000kat daha anlayıslı

kadus gecmıs olsun
bak ben hala beklıyorum

kızlar ben cıkıyorum
kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakınn

aşkitom yeni geldim bilgisayar başına nasılsın demişsin görmemişim canım kusura bakma.sen nasılsın hala ömerden bir faliyet yokmu daha.

valla oferta cnm ıyıyım

benım ömerim inatcı cıktı

babası da kustu bana....

benim de tam aklımdan sen ve sdsmt geçiyordu canım ne zamandır girmiyorsunuz diye
inşallah normal olur canım hadi haberini bekliyoruz haftaya doğum patlaması olacak topikte

inş.cnm,Rabbim tüm hamilelere hayırlı ve kolay doğum nasib eder,benim gibi normal doğum isteyenlere de kolay doğum nasib eder inş..:Saruboceq:

geçen hafta doğum yapan bi arkadaşım var diyodum ya 1 saat sonra onlara gidicem hem hazırlnıyorum hemde gecmişi okuyodum arkadaşıma bir meyvadan tatlı yapıyorum söylemiyorum açık açık
zavallımın sütü yetmiyo galiba gelirken mama al dedi doyuramıyo cadı kızını:)

Anneolmak canım bu mide yanması için ayvayı sen mi demiştin? Ben de neden işe yaramadı yaaa?? Yedikten sonra 1 saat falan rahatım ama sonra yine başlıyor,resmen boğazımda midem mafoldumben Sen gün boyu az az mı yiyordun?

Bu arada kızlar 2 gün önce bir programda izledim Hani annelerin hep sütüm yetiyor mu acaba korkuları var ya, eğer bebeğiniz 24 saat içerisinde 4 kere küçük tuvaletini yapıyorsa sütünüz gayet normaldir dedi dr. Size de söyleyim dedim...

rapunzel
Benimde sat 14 nisan ayniymisiz bakalim sen ptesi sezeryana gidiyorsun bende doktor kontrolüme benim derdim ne kadar daha devam edecek bana dua et canim.Allahta sana yardimci olsun.

Meltemcim inşallah sende bir an önce sağlıkla oğlunu kucağına alırsın ... inanırmısın benimkide kaburgalarıma nasıl baskı yapıyor midem aynı devam ayva falan yiyorum ama yok geçmiyorrr ... iyi dileklerin için teşekkürler bu arada benim eşimde erzurumlu ))

ay canım ne zor olacak ama biliyosun ki emin ellerde bende daha bebeğimi kucağıma almadan nasıl bırakıp işe gidicem diyorumm Allah yardımcımız olsun...

canım haftan kaç 40 oldunmu? hakkında hayırlısı olsun bende normal istedim ama bu p.tesi sezeryana giricem ((

iyiyiz canım.çarşamba günü doğdu minik asyam.benim hala ağrılarım var ama.

hayırlısı olsun canım Allah sana acil şifa versin kızınada güzel bir ömür dilerim senle günlerimiz aynıydı benden önce aldılar seninkini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…