kızlar neşe bugün dra gidecekti,noldu acaba,drdönüşü bişe yazdı mı,haberiniz var mı?
sagol cnmcım hoya
nasılda cozdun hemen olayı
evet kayınpedere solesem iş tamam ama gerek yokk
vallaha kayınpeder kaynanadan 1000kat daha anlayıslı
bol su iç,kayısı suyu,kuru incir falan ye..iyi gelir...süt de yapar...yerimseniben
benim de tam aklımdan sen ve sdsmt geçiyordu canım ne zamandır girmiyorsunuz diye
inşallah normal olur canım hadi haberini bekliyoruz haftaya doğum patlaması olacak topikte
inş.cnm,Rabbim tüm hamilelere hayırlı ve kolay doğum nasib eder,benim gibi normal doğum isteyenlere de kolay doğum nasib eder inş..:Saruboceq:
geçmişi okuyup geldik nasılsınız kızlar
rapunzel
Benimde sat 14 nisan ayniymisiz bakalim sen ptesi sezeryana gidiyorsun bende doktor kontrolüme benim derdim ne kadar daha devam edecek bana dua et canim.Allahta sana yardimci olsun.
cee yapmaya geldim. opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar. ben salı işe başlıyorum onun için elimden geldiğince oğlumla ilgileniyorum son günlerimizde. işbaşı yapayım nasılsa bütün gün burada olacağım gene.
canım haftan kaç 40 oldunmu? hakkında hayırlısı olsun bende normal istedim ama bu p.tesi sezeryana giricemslm kızlar,
biz bugün dra gittik,dr ultrasonda baktı sancın var dedi,
nst ye gönderdi 1 tane sancı çıktı,alttan muayene yapıldı hiç açılma yokmuş,
hafta sonu suyun gelirse kanama olursa gel dedi yoksa ptesi sabah bekliyorum dedi,
inş. hayırlısıyla normal doğum yaparım sezeryanı hiç istemiyorum,
bu arada ben son bir aydır hiç kilo almamış toplam14 kilo almışım,
kızım da 3,5 kilo olmuş...
iyiyiz canım.çarşamba günü doğdu minik asyam.benim hala ağrılarım var ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?