2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özge bende mide yanması çok yaşıyorum.yama sırasında kuru ekmek ye bide yudum yudum süt içmekte iyi geliyor.bir dene istersen.

evet canım ben gün içinde bir ayvayı yavaş yavaş yiyorum ki allaha çok şükür yanma sorunum hiç kalmadı şimdilik

özge bende mide yanması çok yaşıyorum.yama sırasında kuru ekmek ye bide yudum yudum süt içmekte iyi geliyor.bir dene istersen.

Sağol canım bir de onu deneyim. Ya bir ara çok rahattım geçti diyordum ama yine başladı 2-3 gündür. Artık herkes bıktı benim şikayetlerimden,bugün ablam ne kadar çok kendini dinliyorsun dedi... Bilmiyorum ki bir tek ben miyimbilmiyorumkismile

evet canım ben gün içinde bir ayvayı yavaş yavaş yiyorum ki allaha çok şükür yanma sorunum hiç kalmadı şimdilik

Öyle deneyim bir de ben de bir kere yeyince etkisi oluyor sandım:kedi: tekrar teşekkür ederim. Bu arada benim yerime arkadaşının bebişini bol bol kokla opuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar güzel hamişleropuyorumnanaktan. 2010 mayıs annesiyim:CüvCüv: hamile kalmadan önce midemde problem vardıbenneyaptımki o yüzden mide yanmalrım çok erken başladı:sinifsinif:. hergün bir tane maden suyu içiyorumlaelaelaelaelae. yazdıklarınızı okuyorum da ayva yazmışsınız mide yanması için:1shok:. faydası oluyorsa hemen deniyeyim:Saruboceq:.

sağol özgecim hoşbulduk ne yapayım öğlen yürüyüş yaptım belki demir bey gelmeye razı olur diye ama pek taktığı yok öyle takılıyorum ne yapayım sen nasılsın

Sen yine yürüyüş yapabiliyorsun canım,dün ben çıkayım dedim belimin ağrısından pişman oldum fena baskı yapıyor belime. Senin de az kaldı gününün dolmasına,erkek bebek geç gelir diyorlar ama fazla da bekletmezler inş biziopuyorumnanaktan

Benim de mide problemlerim vardı hamilelikten önce hamileliğimin başlarında eşim koliyle alıyordu madensuyunu,bir ara rahattım şimdi yine başladı. Ayvayı öneren arkadaşlar var ben de gün içerisinde ara ara yemeyi deneyeceğim,umarım bu sefer işe yarar. Sana da Allah kolaylık versin... Benim gibi olursa son zamanlarda maden suyu da işe yaramıyor:1no2:

özge nasılsın cnmcım
benım cok canım sıkılıyor
eşim işten geldı
bu sefer bılgısayar tamırı ıcın cagırdılar
bugun patladım zaten sıkıntıdan

walla canım burda senden başka beni soran özleyen yok oyüzden bende dk başı girmiyorum bu saattlerde yada gece daha çok giriyorum

cnm bugunde sordum senı
yok canım ya sana oyle gelmıstır

ama herkesın kafasının daha cok uyustugu bırı vardır mutlaka
cnm sıkılıyor
eşim işten geldı
hop hemen bılg tamırıne cagırdılar
malum tek kısı calısınca hıc yetmıyor,
mecbur oda ek iş yapıyor
ama cok sukur bereketlı bızım evımız
suanda bıyerım agrımıyor cnm
buarada benım satım dra gore 1 nısan
ama az once esımle hesapladıkta
3 yada 4 nısan olabılır
bana gore 40+ bugun
drma gore 40+3
zaten hesaplayıcılardada + - 3 gun gosterıyorya
hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…