2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben yarın doğuma gidiyorum.sabah saat 8 de sezeryan olucak...bana dua edin..
bu gece belkı gıremem bıdaha

kızlar Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucğınız alırsınız
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba esim anneleri karsilamaya gidince ben de bakiyim buraya kizlar ne kaynatiyor dedim ama herkes kendi bebislerinin derdinde galiba :ecrin_bebek:

ayvalikta yarin bebisine kavusuyor
Yarinki dogumlarda allah kolaylik versin kizlar

poseidon
Annenlermi geliyor gözün aydin.

Sagolasin Meltem, ins. annelerle zaman iyi gecer, birbirimizi yemeyelim de bilmiyorumkismile

kadus
Masallah bebegine canim sansi bahti bol acik olsun. Neden zorlandin sezeryanda? Sezeryan olanlarinkide hep zor gecti ya dualarimiz yerine gitmiyomu ne ((((

rapunzel
Suyu az az ic ya o kalmaz icinde sabaha kadar ondan dedim.Ben normal dogumdayken lavman yapmislardi dogma girmeden ama dogum sirasinda su istedigimde getirip verdiler o zaman bile su icmistim.

krizalit
Yillar önce pasabahce yi geziyorum cok güzel bir lohusa serbet takimi görmüstüm o ara kesmeler cok modaydi.Icimden oglum olsa su serbet takimini alsam serbet yapsam diye gecirmistim :)))))))))) Aslinda sekerimde var ayva tatlisi icin bulundururum evde ama bi kendim icin yapacagim sanirim cok canim cekti zaten tatli bisi yemeyeli icmeyeli öyle uzun zaman olduki.Bizim almanlarda sampanyalari almislar sanki herseyi o tamamliyor gibi bana aldik tamam diye haber veriyorlar.Onlar almasa ben bu halimle karda kiyamette dolanip aricaktim sanki baska derdim yoktu :))))))))))))))))))) Simdi onlara ben serbet versem anlamicaklar esek ne anlar hosaftan misali. Insallah senin serbetinde tatli olur misafirlerinde serbet gibi olur.

Poseidon
Yemeyin ya birbirinizi sen yat naz yap azicik 4 günün kalmis o nazi kaldirir o kadar gün )

Bende anneme dün tel actim dogum oldumu diyor bana yok daha cok var dedim.Arkadaslarida diyor sen bi dogruyosun biz 9 dogurduk burda nezaman diye.Bende dedim keske bende öyle rahat rahat oturaydimda birinin haberini bekleyeydim 19 dograydim oturdugum yerde insan gelir bi yardim ederdi (((

ankara tebrik ederim güle güle büyüt bebişini..
meltem abla ayris de iyi uykusuz geceler gazlı günler ugraşıyoruz işte:)

ankara0606
Gecmis olsun allah anali babali büyütsün

ecrin
Bi sürü güzel cicisi var ayrisin bol bol giydir oyun oyna :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…