2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki kiz ciksaydi Azra ismini düsünecektim benziyor bu isimde Ayza Azra bi kizin daha olursa ilerde Azra yada Beyza gibi alternatif isimlerin cok olur

Ankara0606 ben hala bekliyorum son 4 günüm kaldi 40 haftanin dolmasina.

Ben de Askitom gibi beklicem galiba

Ayza ismi ne demek ki ben isimlerin anlamlarini önemserim, sonucta isimlerim insanlarin karekterlerini etkiledigini düsünüyorum.

Poseidon
Bazen sat tarihi tam dogru olmuyor yani en son reglinin ilk günü aliniyor sayim icin ama o ay yumurta gec gelmis olabiliyor döllenme gec olmus olabiliyor.Tamitamina gün denk gelmiyor o yüzden 42 haftaya kadar normal sayiliyor.

ecrinin anlaminida bilmiyorum ben ama Zeynep ismi kimde varsa hepsi cok güzel insanlar oluyor nedense kiz deyince zeynep geliyor aklima hemen

Benim satim 19 ocak ama ultrasona göre 40 hafta 14 ocakda doluyor, ben de 42. ye kadar gelmezse beklicem mecburen,

ecrinin anlamı ücret demek ankara bilindigi gibi allahın hediyesi demek degil.

Ben mükafat Allahin hediyesi mükafati olarak biliyorum yani ücret birseyin karsiligi birsey karsiliginda aldigin deger aslinda ikisi de cok farkli seyler degil dil yasayan birsey arapcadan türkceye gecerken anlam kaymasi olmus olabilir yerimseniben

Kizlar Askitom85 sabah merhaba demis sonra gelmemis bir daha foruma
msnde de yok acep doguma gitmis olabilir mi?

gezdim gezdim geldimm

ayvalık, rapunzel hep beraber bekliyoruz bu gece.yarın büyük günnn

merhaba arkadaşlar ..5 ocak da sezeryanla doğum yaptım...3700 gr.52 cm boyunda oğlumu kollarıma aldım.Çok mutluyum...teyzeleri o çok tatlı bi bebek.Allaha sizleride kurtarsın hayırlısıyla.Birer birer doğumlar gerçekleşiyor takip etmeye çalışıyorum internete girmeye fırsat buldukca...allah hepinize yardıncı olsun.:teytey:

Ankara0606 ve nina55 hayırlı olsun kızlar,gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.:Saruboceq: Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah...

kızlar nerdesiniz bu gece beni yanlız bıraktınız yarın doğuma gideceğim heyecandan öleceğim

Bugün topic ne kadar sessiz yaaa.... Günün hangi saati girdiysem kimsecikler yoktu. Oferta canım valla çok heyecanlı bir durum, burada sessiz olunca bekle bekle zaman geçmiyordur sana...

Merhaba
Oferta galiba bende yarin doguma gidicem gibime geliyor :))) Saka bi yana yarim saattir bir sanci basladi bende asagi tarafta hayatimda hic bilmedigim gibi bakalim sabaha ne olacak doktor kontrolüm var evi her duruma hazirladim.Oglani sabah götürüp alamayabilirimde müdürün odasina git annem gelmedi bebek gelmis olabilir de dedim öglende almaya gelemezsem.Icim bi tuhaf aslinda bu sancilar 3-5 günde sürüp gününde gelebilir bebek ama böyle ha geldi ha gelecek diye beklemekten gina gelir bize bakalim hayirlisi sabah ola hayrola.Sanki kendini ittiriyor altimda acilma varmis gibi hissediyorum doktor bi baksin bakalim.

meltem hayırlısı inşallah canım.bakarsın yarın doğum başlar aynı gün doğurmuş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…