kadus çok sevindim allah analı babalı büyütsün ogluşunu neden zor geçti sezeryanın benim tam tersi olmuştu
kadus
Masallah bebegine canim sansi bahti bol acik olsun. Neden zorlandin sezeryanda? Sezeryan olanlarinkide hep zor gecti ya dualarimiz yerine gitmiyomu ne((((
tşk ederim arkadaşlar. valla ben de anlamadım.halbuki oğlumu da sezeryanla dünyaya getirmiştim böyle zorlanmamıştım .5 gün oldu hala ağrılarım devam.dr ağrı kesici verdi onu içiyorum.ben bi de kordonları bağlattım.acaba onun acısı mı ki diye sordum dr a yok değildir dedi ama bence öyle.yoksa bu kadar ağrılı olmamıştı önceki sezeryanım.
hayırlısıyla doğurup gelirsin inşallah...kızlar ben yarın doğuma gidiyorum.sabah saat 8 de sezeryan olucak...bana dua edin..
bu gece belkı gıremem bıdaha
maşallah canım bebğine...merhaba arkadaşlar ..5 ocak da sezeryanla doğum yaptım...3700 gr.52 cm boyunda oğlumu kollarıma aldım.Çok mutluyum...teyzeleri o çok tatlı bi bebek.Allaha sizleride kurtarsın hayırlısıyla.Birer birer doğumlar gerçekleşiyor takip etmeye çalışıyorum internete girmeye fırsat buldukca...allah hepinize yardıncı olsun.:teytey:
oferta canım allah yardımcın olsun sag saglım alı ınsallahh bebişkonu kucagına bızlerede dua et bakalım bende beklıyorum ha bugun ha yarın dıye ama daha tık yok doktor bu hafta bekle dedı ama nasıl olcak bılmıorum
ofertacım, nefes egzersizleri deneyip sakinleşmeye çalışsan, enerjiye çok ihtiyaç oluyormuş doğumdan sonra...yarın kaçta doğum?
kızlar bende bı bakatım dedim ama kımse yok..yarın ben rapunzel ve oferta doğum yapıyoruz dualarınızı esırgemeyın..Allahım bızı sağsalim yavrularımıza kavustur:Saruboceq:
çok heyecanlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?