2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özge meltem iyiki geldiniz kızlar burasıda sessiz olunca hiç çekilmiyor yani.

aşkitomda doğurdu galiba hiç sesi çıkmadı bugün

kadus çok sevindim allah analı babalı büyütsün ogluşunu neden zor geçti sezeryanın benim tam tersi olmuştu

nina55
Allah anali babali büyütsün bir arkadas daha kurtuldu gruptan darisi basimiza.

kadus
Cok gecmis olsun canim iyi yapmisin kordonlari baglatmisin.Bende esimi tembihliyorum bak acil gideriz bi sorun olurda sezeryana alirlarsa beni hemen söyle unutma kordonlarida baglasinlar diyorum :)) Burda sezeryan sirasinda olursa ücretsiz ama sonradan olursa hem 1 gece hastanede yatman gerekiyor hemde 600 euro.

oferta
Nasilsin yatip dinlensen daha iyi aslinda bu gece ama uyku tutmuyor dimi :)))
Ben bayilacak kadar sanci cekiyorum kizlar bi yandan kalbime ayaklari ile baski yapiyor nefes alamiyorum su bile icemedim kalkip tur atayim ayaga kalkinca iyiyim bu gece yatamicam herhalde.

meltem uyku tutmuyor ne yapacağımıda bilmiyorum oyun filan oynuyorum bilgisayarda vakit geçsin diye.sen sancı filan diyorsun cidden doğum olmasın bu gece

oferta canım allah yardımcın olsun sag saglım alı ınsallahh bebişkonu kucagına bızlerede dua et bakalım bende beklıyorum ha bugun ha yarın dıye ama daha tık yok doktor bu hafta bekle dedı ama nasıl olcak bılmıorum

çok teşekkür ederim dua etmezmiyim hiç herkese dua edeceğim.senin tickerın doğruysa biraz erken değilmi doğum için

ofertacım, nefes egzersizleri deneyip sakinleşmeye çalışsan, enerjiye çok ihtiyaç oluyormuş doğumdan sonra...yarın kaçta doğum?

ofertacım, nefes egzersizleri deneyip sakinleşmeye çalışsan, enerjiye çok ihtiyaç oluyormuş doğumdan sonra...yarın kaçta doğum?

sabah 8 de olacak inşallah.ne yapsamda sakinleşmek pek mümkün olmuyor bakalım sabaha kadar uykuda uyuyamam artık.

kızlar bende bı bakatım dedim ama kımse yok..yarın ben rapunzel ve oferta doğum yapıyoruz dualarınızı esırgemeyın..Allahım bızı sağsalim yavrularımıza kavustur:Saruboceq:
çok heyecanlı ya

benim gene geçmişi okurken uykum geldi
herkese iyi geceler
yarınki doğumlar da hayırlıyısıyla sonuçlanır inşallah
yarın görüşürüz

sağol özge ben gs liyim
baba fb li

almış artık boşa gitmesin giydiriverdim
babamızın gönlü olsun

kızlar bende bı bakatım dedim ama kımse yok..yarın ben rapunzel ve oferta doğum yapıyoruz dualarınızı esırgemeyın..Allahım bızı sağsalim yavrularımıza kavustur:Saruboceq:
çok heyecanlı ya

hadi hayirli olsun ins.kolay gecer yarinki dogumlar dualarim sizinle olucak

dimple oglusun cok tatli maasalah, bizim icin de sev

askitom85 de dogurdu sonunda, bekleyenler azaldi, baska kim vardu acep normal dogumu bekleyen, ben yalniz mi kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…