2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

posicim bir sen kaldın galiba en kıdemli aramızda

benim bebe daha gelmezdi de anneler geldi bugün oturduklari yerden kalkmiyorlar dogal olarak insan yasli olunca....

yaptigim bir yemek vardi onu da kaynanam tuzlu yemedigi diyeti oldugu icin ayni yemegi iki defa farkli sekilde pisirmek zorundayim.....

dogurmadan iki bebegim oldu bile bu yogunluk ve kosusturmada benimki de tez zamanda gelir merak etmeyinyerimseniben

oferta sen de dogurucaksin yarin enerjiye güce ihtiyacin olacak git yat bence yorma kendini

aşkitom doğdumu

Allah analı babalı büyütsün

gelsinde anlatsın

neyse ben çıkıyorum

askitomun doktoru hakli cikti haftasonu dogurursun dedi dogurdu da.artik ne zaman ömer bebekten kafasini kaldirabilirse girer anlatir ins.

bir ben kalmisim topikte, hep ben geldigimde buralar bos oluyor mafoldumben

herkesler uyumus herhalde, ben bu gidisle hic uyumadan gidecegim kontrole

yarin gelecek bebekler hayirlisiyla gelirler insallah,

askitoma da cok sevindim, Allah anali babali buyutsun

ben kaçtım biraz uyumayı deneyeceğim dualarınız eksik etmeyin yarın benden.
allah yardımcın olsun inşallah....:Saruboceq:
kızlar enis yiğitimin resimleri

süper yaaa..fanatiğim benim...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar aşkitom doğum yapmış facebookta eşi yazmış.20:40 ta normal doğum olmuş.
ASKİTOM da doğurdu haa...Allah analı,babalı büyütsün inşallah...a.s.a.s.
biz doğuma gidiyoruz dua edin bana

Allah yar ve yardımcın olsun canım...

rapunzel,oferta ve ayvalık hepinize Allah yardım etsin...bir nefeste inşallah...:Saruboceq:

kızlar bende bı bakatım dedim ama kımse yok..yarın ben rapunzel ve oferta doğum yapıyoruz dualarınızı esırgemeyın..Allahım bızı sağsalim yavrularımıza kavustur:Saruboceq:
çok heyecanlı ya

hadi hayırlısı sag saglim gelsinler inşallah:teytey::teytey::teytey:

ben facebooka giremiyorum ( neden yaaaa 2010 ocak anneleri yazdım yok öyle bişi sildinizmi beni grupdan???

günaydın kızlar

aşkitom doğum yapmış allah analı babalı büyüytsün sağ sağlim evlerine dönerleer işallah

doğuma giden anneler duğalarım sizlerle kızlar hadi doğurun gelin sizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…