2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben korkudan doğuramicam bu gidişle kendimi sıkıyorum annannemiz geliyo cumaya işallah onu bekliyoruz gelsinde bizde doğuralım artık benimle aynı gün olanlar bugün doğuruyolar biz bekliyoruz hala

merhaba arkadaşlar ben nisan annesiyim aşkitom açık görünüyor ama ben çok merak edince hastaneyi aradım taburcu olduklarını söylediler. bu kadar çabuk taburcu olunur mu bilmiyorum ama aşkitom ordaysan meraktan ölecem bi yazıveropuyorumnanaktan

slm kızlar bız geldık oglumla...
dun 12,45 sıralarında suyum geldı.
saat 1 de hastanedeydık...oglum kakasını yapmaya baslamıstı...
yatırdılar sancılarım sıklasmaya basladı.sanırım 1 2 santım acılmam vardı.aksam 5e kadar sancı cektım 5 olmustu acılam.ve 19,30da da 5 santımdı acılmam.artık agrılarım dayanılmazdı...sezeryanı kabul ettık.drumuz ve anestezı uzmanı yola cıktı....cnm cok yandıgından mecburen sezeryan ıstedım.20,00de drum geldıgınde acılmam 8 santım olmustu.hemen doguma aldılar.kızkardesım de dogumuma gırdı...
20,45 te oglum ömerım dunyaya geldı...canım yavrum 3360kg 50 santım dogdu.çok sukur o da bende ıyıyız.az once evımıze geldık.babanemız corba yapıyor.
rabbım herkese kolay dogumlar nasıp etsın...ben cok zorlandım ama yınede normal yaptım...
herkesede tavsıye ederım.şimdi oglusum uyuyor.arada kacar yıne sıze bakarım...
herkese hayırlı dogumlar...
hepınızın yerı ayrı....ve ben hepınızı çok sevıyorum...

geldım tarhann
sagol cnmcım
ayy çok şükür haber aldım senden hastaneye de yetişemedim. gözün aydın hayırlı olsun güle güle büyüt ömerini canımcım inan çok sevindim doğumdaki zorluklar yaşadığınız en büyük zorluklar olarak kalsın inşallahhihoyyyt hihoyyyt :asigim:

maşallah ömerimize iyi bak kendine de ömerede allahım analı bablı büyütsün canım bizde seni seviyoruz öptüm sizi bizi habersiz bırakma bende tam hastaneyi arıyodum seni sormaya

saol aşkitom banada az kaldı hayırlısıyla bende kavuşsam bi yavruma kokusunu içime çeksem karnındaki hareketler gitti dimi şimdi kucağında

kızlar enis yiğitimin resimleri

ah yavrum maşallah çok tatlııı

biz doğuma gidiyoruz dua edin bana

allah yardımcın olsun cnaım

oh oh maşallh drısı biz bekleyenlerin başına çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah fırsat buldukça gir anlat bize şekerim:)

sagolun kızlar
vallaha 9 kılom gıtmıs
kaldı 9 ne maoral oldu bana
yavrum da saglıklı
benım bıraz agrım var ama olsun beya o kadar
babanemız corba yapıyor onu yıyecem hakoperı

canım tebriklr Allah analı babalı büyütsün

cnm bende aynı rüyayı gördüm.bebimkisisı minik ayaklayını çıkarmıstı çok gercekciydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…