hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.Allah kolaylıklar versin.kızlar ben yarın doğuma gidiyorum.sabah saat 8 de sezeryan olucak...bana dua edin..
bu gece belkı gıremem bıdaha
Allah analı babalı büyütsün.gözün aydın canım.kızlar bende doğum yaptım perşembe şükürler olsun
nina maşallah bebeğine canım güle güle büyüt.merhaba arkadaşlar ..5 ocak da sezeryanla doğum yaptım...3700 gr.52 cm boyunda oğlumu kollarıma aldım.Çok mutluyum...teyzeleri o çok tatlı bi bebek.Allaha sizleride kurtarsın hayırlısıyla.Birer birer doğumlar gerçekleşiyor takip etmeye çalışıyorum internete girmeye fırsat buldukca...allah hepinize yardıncı olsun.:teytey:
oferta Allah kolaylıklar versin.miniğine kavuşmana az kaldı desene.opuyorumnanaktankızlar nerdesiniz bu gece beni yanlız bıraktınız yarın doğuma gideceğim heyecandan öleceğim
Allah hayırlı kolay doğumlar versin.:Saruboceq:Çirkin Betty nin Meleği Geliyor:) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Kızlar Çirkin beti Doğumhanede.Alalhın izni ile yakındır meleğimizin gelmesi.
ohh aşkitom gözün aydın canım.güle güle büyüt bebeğini canım.Allah inşallah bizlerede kolay doğumlar nasip eder.:Saruboceq:maşallah canım size.slm kızlar bız geldık oglumla...
dun 12,45 sıralarında suyum geldı.
saat 1 de hastanedeydık...oglum kakasını yapmaya baslamıstı...
yatırdılar sancılarım sıklasmaya basladı.sanırım 1 2 santım acılmam vardı.aksam 5e kadar sancı cektım 5 olmustu acılam.ve 19,30da da 5 santımdı acılmam.artık agrılarım dayanılmazdı...sezeryanı kabul ettık.drumuz ve anestezı uzmanı yola cıktı....cnm cok yandıgından mecburen sezeryan ıstedım.20,00de drum geldıgınde acılmam 8 santım olmustu.hemen doguma aldılar.kızkardesım de dogumuma gırdı...
20,45 te oglum ömerım dunyaya geldı...canım yavrum 3360kg 50 santım dogdu.çok sukur o da bende ıyıyız.az once evımıze geldık.babanemız corba yapıyor.
rabbım herkese kolay dogumlar nasıp etsın...ben cok zorlandım ama yınede normal yaptım...
herkesede tavsıye ederım.şimdi oglusum uyuyor.arada kacar yıne sıze bakarım...
herkese hayırlı dogumlar...
hepınızın yerı ayrı....ve ben hepınızı çok sevıyorum...
sagolun kızlar
vallaha 9 kılom gıtmıs
kaldı 9 ne maoral oldu bana
yavrum da saglıklı
benım bıraz agrım var ama olsun beya o kadar
babanemız corba yapıyor onu yıyecem hakoperı
slm kızlar bız geldık oglumla...
dun 12,45 sıralarında suyum geldı.
saat 1 de hastanedeydık...oglum kakasını yapmaya baslamıstı...
yatırdılar sancılarım sıklasmaya basladı.sanırım 1 2 santım acılmam vardı.aksam 5e kadar sancı cektım 5 olmustu acılam.ve 19,30da da 5 santımdı acılmam.artık agrılarım dayanılmazdı...sezeryanı kabul ettık.drumuz ve anestezı uzmanı yola cıktı....cnm cok yandıgından mecburen sezeryan ıstedım.20,00de drum geldıgınde acılmam 8 santım olmustu.hemen doguma aldılar.kızkardesım de dogumuma gırdı...
20,45 te oglum ömerım dunyaya geldı...canım yavrum 3360kg 50 santım dogdu.çok sukur o da bende ıyıyız.az once evımıze geldık.babanemız corba yapıyor.
rabbım herkese kolay dogumlar nasıp etsın...ben cok zorlandım ama yınede normal yaptım...
herkesede tavsıye ederım.şimdi oglusum uyuyor.arada kacar yıne sıze bakarım...
herkese hayırlı dogumlar...
hepınızın yerı ayrı....ve ben hepınızı çok sevıyorum...
kizlar
doktordan geldim simdi bebegin suyu azalmis büyük bir problem yok ama hastaneye gönderdi beni doktor yasimdan dolayi kontrol altina alinmam gerekiyormus.Son hazirliklarimi yaptim hastaneye gidiyorum bana dua edin.
Haticecim sana mesaj aticam dogum olursa
Size dua ediyorum sizde bana edin
Cok korkuyorum ya((
cumartesi bizde doktordaydık.
oğlum 3350 gr.51 cm.olmuş
doktorum 15-20 ocak arası tahmini gelir dedi.
ayy şurda 1 hafta 10 gün içersinde kavuşacağim Allahın izniyle
çok sabırsızlanıyorum.zemuszemus
Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
kizlar
doktordan geldim simdi bebegin suyu azalmis büyük bir problem yok ama hastaneye gönderdi beni doktor yasimdan dolayi kontrol altina alinmam gerekiyormus.Son hazirliklarimi yaptim hastaneye gidiyorum bana dua edin.
Cok korkuyorum ya((
banyo lifi ne aldınız kızlar
bebedor'un alsam olur mu?CADIARZU
kizlar
Cok korkuyorum ya((
banyo lifi ne aldınız kızlar
bebedor'un alsam olur mu?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?