2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben yarın doğuma gidiyorum.sabah saat 8 de sezeryan olucak...bana dua edin..
bu gece belkı gıremem bıdaha
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.Allah kolaylıklar versin.
kızlar bende doğum yaptım perşembe şükürler olsun
Allah analı babalı büyütsün.gözün aydın canım.
nina maşallah bebeğine canım güle güle büyüt.
kızlar nerdesiniz bu gece beni yanlız bıraktınız yarın doğuma gideceğim heyecandan öleceğim
oferta Allah kolaylıklar versin.miniğine kavuşmana az kaldı desene.opuyorumnanaktan
Çirkin Betty nin Meleği Geliyor:) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Kızlar Çirkin beti Doğumhanede.Alalhın izni ile yakındır meleğimizin gelmesi.
Allah hayırlı kolay doğumlar versin.:Saruboceq:
ohh aşkitom gözün aydın canım.güle güle büyüt bebeğini canım.Allah inşallah bizlerede kolay doğumlar nasip eder.:Saruboceq:maşallah canım size.
sagolun kızlar
vallaha 9 kılom gıtmıs
kaldı 9 ne maoral oldu bana
yavrum da saglıklı
benım bıraz agrım var ama olsun beya o kadar
babanemız corba yapıyor onu yıyecem hakoperı

ne güzel normal doğum yapmışsın.bende çok istiyorum.benim çatı muayenesi falan yapıldı,bebeğimin pozisyonuda uygunmuş bakalım son anda bişy çıkmazsa mormal doğurcam inşallah.zemuszemus

cumartesi bizde doktordaydık.
oğlum 3350 gr.51 cm.olmuş
doktorum 15-20 ocak arası tahmini gelir dedi.
ayy şurda 1 hafta 10 gün içersinde kavuşacağim Allahın izniyle
çok sabırsızlanıyorum.zemuszemus
Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

ya kızlar bende çok heyecanlıyım bi an evel gelsin istiyorum bebişim ya bi an evvel gelsin kollarıma kuzuum

kizlar
doktordan geldim simdi bebegin suyu azalmis büyük bir problem yok ama hastaneye gönderdi beni doktor yasimdan dolayi kontrol altina alinmam gerekiyormus.Son hazirliklarimi yaptim hastaneye gidiyorum bana dua edin.
Haticecim sana mesaj aticam dogum olursa
Size dua ediyorum sizde bana edin
Cok korkuyorum ya ((

Canim zor olmus ama ins. gecti kurtuldun, bebegine baktikca unutursun cektigin acilari da,

Ben de annelerle ugrasiyorum, ins. benim bebek kolay ve saglikli olur

Ins. saglikli bir sekilde alirsin kucagina bebegini hersey iyi gecer ins meltem, iyi haberlerini bekliyoruz.

meltem abla dualarımız seninle hadi oglanı al gel bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz ikinizinde...

anne olmak senin daha erken bekle sıranı bakim büyüsün demir bey biraz daha...herkes dogurunca seni sıkıntı basıyor dimi anlıyorum...

sevcancım maşallah oğluşa. inş sağlıkla bebeğine kucağına almayı nasip etsin Alahım hemşerim.

canımmm korkma güzel haberlerini bekliyoruz.

aşkitom canım hadi sonunda aldın ömercigini kucagına darısı biz bekleyenlerin başına inşallahh hayırlısıylaaa

gözün aydın aşkitom

meltem abla inşallah bi sorun çıkmaz Allah yardımcın olsun

çirkin betty Allah analı babalı büyütsün

merhaba kızlar bi süredir bakamamıştım nasılsınız?
geçmişi okuyamıyorum malesef son birkaç yazıya bakabildim
aşkitom da sonunda oğluna kavuşmuş ne güzel normal doğum yapmış
ikisinin de iyi olmasına çok sevindim

meltem güzel haberlerini bekliyoruz
doğum olursa ilk ben öğrenicem ne güzel
hem buraya hem de face'e yazarım hemen

banyo lifi ne aldınız kızlar
bebedor'un alsam olur mu?CADIARZU

ben bebedor almıştım ama onu kullanmıyoruz
bana çok sert gibi geldi
tülbent ağız silme mendillerinden bir tanesini artık banyo lifi olarak kullanıyorum
daha iyi oldu sanki

kızlar merhaba

bizde heycanla bekliyoruz oglumuzu.
doktor her şey normal dedi başkada bişey söylemedi son günümüz 21 ocak ama bende hiç bir belirti yok daha bebeğin gelmesine dair.
yarın yine kontrole gitcez.
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi
allahım sen bütün hamile kadınlara yardımcı ol
emeklerimizi boşa çıkartma yarabbim.
AMıN...

aşkitom çok sevindim oğluna kavuşmana hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün..

meltem dualarımız seninle

selam kızlar naber nasılsınız geçmişi çok okuyamıyorum annem oturtmuyo radyasyon alırmışım bilse hamileken alacağım kadaraldığımı eyvahedigeldismile nasılsınız doğuranların gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün daha henüz koyamadım oğluşun resimlerini ben koymayı beceremiyom eşimde haftasonu evde çok yoğundu iş falan fırsatolmadı ekletemedim ama ekleticem en kısa zamanda resimlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…