kizlar siz siz olun yardim icin kaynana felan cagirmayin,
ben yardim ederler diye cagirdim, ne gece ne gündüz yatamadim, evin seklini bile degistirdi, ama yemek konusunda ben karnibahar yapmamyi bilmiyorum sen yapar misin dedim kolay onda bisey yok tarif ederim ben sana dedi ohaoldumsmile
yardimdan cok külfet oldular, baska zaman gelseler herseyi yaparim özenirim ama hamileyken dertsiz basima dert actim
kızlar bebeklerinizin göbekleri ne zaman düştü benim oğlumun bugün bir hafta oldu daha düşmedi kucağıma almaya korkuyorum göbeği acıcak diye yaaa banyo yaptırmak istiyom bana sprey al dedilerdi hemşireler babisol diye sabah akşam onu sıkıyoz sizin bebekleriniz ne kadar zamanda düşürdü göbişlerini
kızlar kimse yokmu
soruma cevap
bu perşembe randevum var gidince nasıl bakacak alttan muayenemi usg falan yapacakmı dr yoksa kesiyemi bakacak sadece
dikişe bakıyo canım dr benim sezeryandı dikişe baktı sadeceposeidon ahh canım ahh
girmeyelim o mevzuya ama katılıyorum
ağrısız başınıza dert almayın
kızlar ne sorucam çıkmadan sorayım
yavrucaklarım sen gitmişsindir ameliyattan sonra 3 hafta sonrasına çağırdı dr um bu perşembe randevum var gidince nasıl bakacak alttan muayene usg falan yapacakmı dr yoksa kesiyemi bakacak
benim oğlumun 8.gün düştü ama her bebeğin farklı bana alkolle pansuman yap demişlerdi günde bir defa onu yaptım ve bir kere sildim sadece vücudunu hiç yıkamadımkızlar bebeklerinizin göbekleri ne zaman düştü benim oğlumun bugün bir hafta oldu daha düşmedi kucağıma almaya korkuyorum göbeği acıcak diye yaaa banyo yaptırmak istiyom bana sprey al dedilerdi hemşireler babisol diye sabah akşam onu sıkıyoz sizin bebekleriniz ne kadar zamanda düşürdü göbişlerini
sakın elleme canım annenin hormonları geçermiş bebeğe düzelir kısa zamanda merak etmebizim oğlanın göğüsünde bi şişlik oluşmuş annem süt birikmiş ov demişti
netten baktımda kesinlikle ovulmamalıymuış bi kaç haftaya kadar geçer demiş
canım o dediğin alkolden bizde aldık hergün siliyordum bizimkide daha dn akşam düştü 16. günde düşmedi diye baya endişelenmiştik hatta alkolle silmeyi günde 2-3 e çıkarmıştık son zamanlarda endişenelnme düşer
yalnız eşimle süngerle önce köpüklü sonrada durulayarak sildi vücudunu öyle yıkadıuk sayılır
banyosunu bugün yarın yaptırırız inşallah:Saruboceq:[/QU
aboooo 16 günmü annemde diyo zaten bunun göbeğinin düşmeye hiç niyeti yok diyoay inşallah okadar uzun sürmez sen yarın bol sularla yıka bebeğini
selammm canim
beni 6.haftada cagirdi
alttan bakacak
ayy smh benimkide once oyleydi sikayet ediyordum simdi gece gunduz uyumuyor ıkınmaktan, gazdan bazende keyfi:)))
yani cok daha az uyuyor gunduz.simdi bile vıkırdaniyor ama ben almiyorum kucagima biraz yaniniza gelim dedim
uynikken hep kucak istiyor kerata:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?