2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aşkitom doğum yapmış hadi gözü aydın
meltem canım Allah yardımcınız olsun

juliet msj attı iyiyimiş pc si yokmuş

onun haricinde dün çok şükr göbeğimiz düştü gene gece uyumadık galiba gaz sancılarımızda başladı
sizde ne var ne yok bakalım kızlar

kizlar siz siz olun yardim icin kaynana felan cagirmayin,

ben yardim ederler diye cagirdim, ne gece ne gündüz yatamadim, evin seklini bile degistirdi, ama yemek konusunda ben karnibahar yapmamyi bilmiyorum sen yapar misin dedim kolay onda bisey yok tarif ederim ben sana dedi ohaoldumsmile

yardimdan cok külfet oldular, baska zaman gelseler herseyi yaparim özenirim ama hamileyken dertsiz basima dert actim

esime de yansitmak istemiyorum bosuna morali bozulmasin diye, aglamak istiyorum cok sikildim daha ilk günden

meltem geçmiş olsun sanadamı sezeryan yolu gözüküyo yoksa....hayırlısı olsun

aşkitom allah analı babalı büyütsün ogluşunu..

siizi daha önce uyarmıştım ah neler çektim lohusalıgım bir haftasında...işi yaramzlar boşuna çagırmayın.kaydirigubbakcemile3

kanından canından deilizki bir çorba kaynatıp içirecek...eyvahedigeldismile

poseidon ahh canım ahh
girmeyelim o mevzuya ama katılıyorum
ağrısız başınıza dert almayın

kızlar ne sorucam çıkmadan sorayım
yavrucaklarım
sen gitmişsindir ameliyattan sonra 3 hafta sonrasına çağırdı dr um bu perşembe randevum var gidince nasıl bakacak alttan muayene usg falan yapacakmı dr yoksa kesiyemi bakacak

kızlar bebeklerinizin göbekleri ne zaman düştü benim oğlumun bugün bir hafta oldu daha düşmedi kucağıma almaya korkuyorum göbeği acıcak diye yaaa banyo yaptırmak istiyom bana sprey al dedilerdi hemşireler babisol diye sabah akşam onu sıkıyoz sizin bebekleriniz ne kadar zamanda düşürdü göbişlerini

canım o dediğin alkolden bizde aldık hergün siliyordum bizimkide daha dn akşam düştü 16. günde düşmedi diye baya endişelenmiştik hatta alkolle silmeyi günde 2-3 e çıkarmıştık son zamanlarda endişenelnme düşer

yalnız eşimle süngerle önce köpüklü sonrada durulayarak sildi vücudunu öyle yıkadıuk sayılır
banyosunu bugün yarın yaptırırız inşallah:Saruboceq:

bizim oğlanın göğüsünde bi şişlik oluşmuş annem süt birikmiş ov demişti
netten baktımda kesinlikle ovulmamalıymuış bi kaç haftaya kadar geçer demiş

kızlar kimse yokmu
soruma cevap

bu perşembe randevum var gidince nasıl bakacak alttan muayenemi usg falan yapacakmı dr yoksa kesiyemi bakacak sadece

dikişe bakıyo canım dr benim sezeryandı dikişe baktı sadece
benim oğlumun 8.gün düştü ama her bebeğin farklı bana alkolle pansuman yap demişlerdi günde bir defa onu yaptım ve bir kere sildim sadece vücudunu hiç yıkamadım
bizim oğlanın göğüsünde bi şişlik oluşmuş annem süt birikmiş ov demişti
netten baktımda kesinlikle ovulmamalıymuış bi kaç haftaya kadar geçer demiş
sakın elleme canım annenin hormonları geçermiş bebeğe düzelir kısa zamanda merak etme

o zaman bana şimdi alttan bakmaz herhalde aman neyse bakarsa baksın
seni 6. haftada çağırdı demek banada 3 hafta sonra gel dedide

yaa bu benim oğlum alem gece uyumuyo gündüz uyuyo pufff

tutku canım teşekkürler ah bu annem yokmu
biraz ovuşturmuştum bende yaa .(
tutku canım seninki maşallah güzel kilo almış nasıl emiyo mesela bi kerede kaç dak.
ne kadar uyuyo ne kadar uyanık kalıyo

ayy smh benimkide once oyleydi sikayet ediyordum simdi gece gunduz uyumuyor ıkınmaktan, gazdan bazende keyfi:)))
yani cok daha az uyuyor gunduz.simdi bile vıkırdaniyor ama ben almiyorum kucagima biraz yaniniza gelim dedim
uynikken hep kucak istiyor kerata:)

canım bizdede başladı sanki artık gaz dün gece uyumadı eşimde habire sırtını sıvazladı vurdu canını acıtıyo sanki vuruken içim gidiyo
annemde bugün her ağladığında kucağına alma deyip durdu
uff gece gene uyumayacak desene
Annelerimiz nasıl byütmüş demekten alamıyorum kendimi
ay ne güzel 40 nızada bişey kalmadı sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…