slm kızlar bız geldık oglumla...
dun 12,45 sıralarında suyum geldı.
saat 1 de hastanedeydık...oglum kakasını yapmaya baslamıstı...
yatırdılar sancılarım sıklasmaya basladı.sanırım 1 2 santım acılmam vardı.aksam 5e kadar sancı cektım 5 olmustu acılam.ve 19,30da da 5 santımdı acılmam.artık agrılarım dayanılmazdı...sezeryanı kabul ettık.drumuz ve anestezı uzmanı yola cıktı....cnm cok yandıgından mecburen sezeryan ıstedım.20,00de drum geldıgınde acılmam 8 santım olmustu.hemen doguma aldılar.kızkardesım de dogumuma gırdı...
20,45 te oglum ömerım dunyaya geldı...canım yavrum 3360kg 50 santım dogdu.çok sukur o da bende ıyıyız.az once evımıze geldık.babanemız corba yapıyor.
rabbım herkese kolay dogumlar nasıp etsın...ben cok zorlandım ama yınede normal yaptım...
herkesede tavsıye ederım.şimdi oglusum uyuyor.arada kacar yıne sıze bakarım...
herkese hayırlı dogumlar...
hepınızın yerı ayrı....ve ben hepınızı çok sevıyorum...
banyo lifi ne aldınız kızlar
bebedor'un alsam olur mu?CADIARZU
kızlar bebeklerinizin göbekleri ne zaman düştü benim oğlumun bugün bir hafta oldu daha düşmedi kucağıma almaya korkuyorum göbeği acıcak diye yaaa banyo yaptırmak istiyom bana sprey al dedilerdi hemşireler babisol diye sabah akşam onu sıkıyoz sizin bebekleriniz ne kadar zamanda düşürdü göbişlerini
merhabalar teyzoşlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım face de gördüm meltem ablanın sancısı mı suyu mu geldi neden acil gitti doğuma benim 40 hafta bitti daha demirin gelmeye niyeti yok yarın alşam 6 da dr randevumuz var muayene edecek açıklık yeterse suni sancı ile naormal doğum deneyeceğiz olmazsa mecburen sezeryana alacak inş.oğlum bu gece kendi gelir dua edin bana korkum hiç yok ama doğuramadım diye stresten heryerim sivilce oldu valla
çok haklısın
öğretmenim
gece altını açayım özelikle uyumuyo bi daha sıpa ama gündüz neler yapıyom müziğede banamısın demiyo :)
bende 2 gün geçsin istiyorum şimdi göbeğinin üzeri yara gibi ne zaman düzelir ki
hımm ne diycem seninki etrafı anlamaya başladımı tepki vermek falan ne zaman başlıyacak
hadi inşallah esracım. bakarsın yarın sende kavuşursun bebişine
esra sen de meltemde insallah kolaylıkla saglikla alırsiniz bebeklerinizi kucaginiza.esra sende strese girme, gec olsun guc olmasın...yani ben de heyecanlanridim tabi ama:))
esra canım Allah yardımcınız olsun sağlıcakla doğur inşallah
öğretmenim herkesin suyu geliyodu ya nasıl bişey acaba derdim
başıma geldi o an feci bişey hüngür hüngr ağladım
Allah kurtarsın herkesi
Maşallah...geçmiş olsun askitom..Allah analı,babalı büyütsün inşallah....a.s.a.s.slm kızlar bız geldık oglumla...
dun 12,45 sıralarında suyum geldı.
saat 1 de hastanedeydık...oglum kakasını yapmaya baslamıstı...
yatırdılar sancılarım sıklasmaya basladı.sanırım 1 2 santım acılmam vardı.aksam 5e kadar sancı cektım 5 olmustu acılam.ve 19,30da da 5 santımdı acılmam.artık agrılarım dayanılmazdı...sezeryanı kabul ettık.drumuz ve anestezı uzmanı yola cıktı....cnm cok yandıgından mecburen sezeryan ıstedım.20,00de drum geldıgınde acılmam 8 santım olmustu.hemen doguma aldılar.kızkardesım de dogumuma gırdı...
20,45 te oglum ömerım dunyaya geldı...canım yavrum 3360kg 50 santım dogdu.çok sukur o da bende ıyıyız.az once evımıze geldık.babanemız corba yapıyor.
rabbım herkese kolay dogumlar nasıp etsın...ben cok zorlandım ama yınede normal yaptım...
herkesede tavsıye ederım.şimdi oglusum uyuyor.arada kacar yıne sıze bakarım...
herkese hayırlı dogumlar...
hepınızın yerı ayrı....ve ben hepınızı çok sevıyorum...
esime de yansitmak istemiyorum bosuna morali bozulmasin diye, aglamak istiyorum cok sikildim daha ilk günden
esra hic endise etme ben de hic istemiyordum sezaryeni.ama korktugum gibi de olmadi.hatta suyum gelince girdim duşumu aldim oyle gittim hastaneye temiz temiz:))ki benim de surekli alkiyordu:)))ay aklima geldikce guluyorumo an soka girmiştim ilk suuyum geldiginde agladim tabi o ayri cok erken diye
selam ben geldim begüm ile..
doğuranların haberlerini aldım şimdi face'ten... meltem de doğuma gitmiş...
Allahım tüm doğuranların meleklerini korusun kollasın, hayırlı evlat olmalarına yardımcı olsun inşallah...
Doğurmaya çalışanlara yardımcı olsun...
Benim gibi, sırasını bekleyenlere de çok yardımcı olsun... sabır versin :)
hoşgeldin canım girmedin bikaçgündür merak ettim bende seni nasılsın
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?