2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

smh zaman ver cocuga daha gece gunduz ayrimi yapamiyor.aksam banyolarina baslarsin gobegi dusmus.iki gun yıkamayin dediler bana dustukten sonra.bir de gunduz biraz az uyutmaya caliş
yuksek sesle muzik falan ac.

merhabalar teyzoşlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım face de gördüm meltem ablanın sancısı mı suyu mu geldi neden acil gitti doğuma benim 40 hafta bitti daha demirin gelmeye niyeti yok yarın alşam 6 da dr randevumuz var muayene edecek açıklık yeterse suni sancı ile naormal doğum deneyeceğiz olmazsa mecburen sezeryana alacak inş.oğlum bu gece kendi gelir dua edin bana korkum hiç yok ama doğuramadım diye stresten heryerim sivilce oldu valla

canim aynen anne olunca annemin kıymetini anladim.nasıl buyutmusler birde biz iki kardesiz aramizda 18 ay var :S

gazi cıkartmak icin yumusak vurmayacaksin.korkma biz pat pat vuruyoruz 15 gunluk bile degildi yavrumm.simdi de uyuyamiyor ıkınmaktan.
ama bu zamanlar agladikca kucagina almak lazim.yani bu donemdeki gerekli ozguven acisindan.ama vıkırdaninca her zman almıyroum

hadi gözün aydın aşkitom. bu kadar bekledikten sonra normal doğum yapmana ayrıca sevindim

banyo lifi ne aldınız kızlar
bebedor'un alsam olur mu?CADIARZU

ben lif falan almadım. elimle ovalıyom kaydirigubbakcemile3

benimki 8.gün düşürmüştü galiba. hastanedeyken bezinin içinde bulmuştum

çok haklısın
öğretmenim
gece altını açayım özelikle uyumuyo bi daha sıpa ama gündüz neler yapıyom müziğede banamısın demiyo :)
bende 2 gün geçsin istiyorum şimdi göbeğinin üzeri yara gibi ne zaman düzelir ki

hımm ne diycem seninki etrafı anlamaya başladımı tepki vermek falan ne zaman başlıyacak

hadi inşallah esracım. bakarsın yarın sende kavuşursun bebişine

esra sen de meltemde insallah kolaylıkla saglikla alırsiniz bebeklerinizi kucaginiza.esra sende strese girme, gec olsun guc olmasın...yani ben de heyecanlanridim tabi ama:))

esra canım Allah yardımcınız olsun sağlıcakla doğur inşallah

ben de korkudan gece pek acamiyorum altini((vicdan azabida cekiyorum tabi cocugu oyle bırakiyorum diye.birde cok huysuzlaniyor bez degiştiriken

tepki vermiyor ya benimki(meltem normal dedi gerci rahatlatti saolsun.

öğretmenim herkesin suyu geliyodu ya nasıl bişey acaba derdim
başıma geldi o an feci bişey hüngür hüngr ağladım
Allah kurtarsın bakalım herkesi

hadi inşallah esracım. bakarsın yarın sende kavuşursun bebişine

esra sen de meltemde insallah kolaylıkla saglikla alırsiniz bebeklerinizi kucaginiza.esra sende strese girme, gec olsun guc olmasın...yani ben de heyecanlanridim tabi ama:))

esra canım Allah yardımcınız olsun sağlıcakla doğur inşallah

öğretmenim herkesin suyu geliyodu ya nasıl bişey acaba derdim
başıma geldi o an feci bişey hüngür hüngr ağladım
Allah kurtarsın herkesi

sağolun kızlar valla stresimi sizden daha iyi kimse anlayamaz inş.oğlum kendi isteğiyle gelir hakkımızda hayırlısı ama sezeryan olmayı hiç istemiyorum ben stresim oyüzden
dr randevumuz akşam eğer dr bikaçgün daha bekleyelim demezse çarşamba sabahı yatırır sanırım hast.
semihacım o su olayını bende çok merak ediyorum ama sanırım ben su olayını yaşayamayacağım :):)

esra hic endise etme ben de hic istemiyordum sezaryeni.ama korktugum gibi de olmadi.hatta suyum gelince girdim duşumu aldim oyle gittim hastaneye temiz temiz:))ki benim de surekli alkiyordu:)))ay aklima geldikce guluyorumo an soka girmiştim ilk suuyum geldiginde agladim tabi o ayri cok erken diye

selam ben geldim begüm ile..

doğuranların haberlerini aldım şimdi face'ten... meltem de doğuma gitmiş...
Allahım tüm doğuranların meleklerini korusun kollasın, hayırlı evlat olmalarına yardımcı olsun inşallah...

Doğurmaya çalışanlara yardımcı olsun...

Benim gibi, sırasını bekleyenlere de çok yardımcı olsun... sabır versin :)

Maşallah...geçmiş olsun askitom..Allah analı,babalı büyütsün inşallah....a.s.a.s.
esime de yansitmak istemiyorum bosuna morali bozulmasin diye, aglamak istiyorum cok sikildim daha ilk günden

Az daha sabırlı ol canım...Bu sefer ders olsun bak...Mecbur kalmadıkça kimseyi çağırmamak (tabiki son ana kadar) en iyisi bence...vereliniortak

merhabalar öğretmenim nasılsınız bakalım oğluşla?
bak şimdi sana mesaj atıyorum, telf umaramı gönderiyorum.
gelip gidelim, çocuklar oyun arkadaşı olurlar :)

Paşa ne kadar erken gelmişti ki?

hoşgeldin canım girmedin bikaçgündür merak ettim bende seni nasılsın

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öğretmenim herşeyin hayırlısı artık ne yapalım oğlum sağlıkla doğsunda
normal olması için elimizden geleni yapacağız ama olmuyorsada zorlamanın anlamı yok önemli olan sağlığımız

hoşgeldin canım girmedin bikaçgündür merak ettim bende seni nasılsın

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya iyiyiz esracım..
bizim zilli beni kızdırmaya devam ediyor.

Aylardır, erken gelmesin diye çabalıyoruz. Geçen hafta başı doğum kanalına girmişti.. bu hafta doğar diye beklemeye başlamıştık.
Bugün doktora gittik rutin..
kordonu dolamış boynuna Begüm. Dolayısıyla aşağıda rahat edememiş, kendini yumarı çekmiş. Kanaldan çıkmış durumda.. :)
ŞAka gibi.. asabım bozuldu.

Bugün çatı muayenesi lduk ayrıca, sevmedim ben o muayeneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…