2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım...zemuszemuszemuszemus..

Şimdi şu anda meltem doğumda mı yani?

eğer öyleyse, ben kalkıyım iki yasin okuyım bari

aşkitom gözün aydın canım hayırlısı ile aldın oğlunu kucağına hemde istediğin gibi normal doğumla çok sevindim senin adına darısı başıma inş.

aşkitomda doğurduğuna göre haftası en ileri ben kaldım hatta hafta falan kalmadı zaten

Allah bir nefeste kurtarsın inşallah....:Saruboceq:

cadı olacak senin bu kız :)))daha içerden bizi parmaklarında oynatıyorlar valla.
canım
bizimkide beni kızdırıyo baksana gelmeye hiç niyeti yok maşallah fıldır fıldır dolanıyo içerde herkeste doğacak çocuğun hareketleri azalır diyo ben benimkinin hareketlerine bakarsam daha 1 aya bile çıkmaz bu oğlan içerden

ahh ahh sorma o muayeneyi bende 2 kez yattım maalesef o çatıya yarın yine yatacağım aslında çok kısa sürüyo ama insan acayip geriliyo değil mi

evet esracım, sıra sende..
allahım hayırlı zamanda, bir avazda kurtarsın inşallah...
heyecan dorultadır eminim..
finale az kaldı.
hadi sen de doğur, sıra bize gelsin :)

Allah bir nefeste kurtarsın inşallah....:Saruboceq:

Amiiinnn

evet esracım, sıra sende..
allahım hayırlı zamanda, bir avazda kurtarsın inşallah...
heyecan dorultadır eminim..
finale az kaldı.
hadi sen de doğur, sıra bize gelsin :)

Amiiinnn

amin canımcım
heyecan ve stres dorukta valla kendi isteğiyle gelse diye benim stresim yoksa ne normal doğumdan ne sezeryandan korkmuyorum ama tabii sezeryan olmayıda istemiyorum açıkçası bakalım yarın akşam 6 da randevumuz ne yapacağımıza karar vereceğiz dua edinde açıklığım artsın geçen hafta 2 cm falandı yetmez diye almadı doğuma

hehehehe :)
demek seninki de inatçı, tembel midir nedir :)
ama tembel olsa, hareket etmeye de üşenir, hareketsiz yatar içerde :)
şaka bi tarafa, hayırlısıyla allahım şu bebeleri kucaklarımızda gçsterse, nasıl rahatlayacağız.. di mi :)

Aynen Begüm de öyle, fıldır fıldır valla.. o kadar hareketli ki, gram koyamıyor üstüne, kilo alımı çok yavaş zillimin.
öfff..
çok sinirlerim bozuk, ota çöpe ağlar oldum. kendi halime kendim sinir oluyorum...

tutku canım teşekkürler ah bu annem yokmu
biraz ovuşturmuştum bende yaa .(
tutku canım seninki maşallah güzel kilo almış nasıl emiyo mesela bi kerede kaç dak.
ne kadar uyuyo ne kadar uyanık kalıyo
canım benim velet memeyle yapışık nerdeyse normal yani kilo alması çok şükür sütümde geliyo oğlumun isteğini karşılayabiliyorum..uyuma ve uyanık kalma saatlari çok karışık hiç düzenimiz yok ama gündüzleri artık daha az uyuyor ve en fazla 1 buçuk saatte bir emiyo ama bazen o kadar emiyoki 1 saat bile sürebiliyo emmesi..geceleride 3 saatte bir genelde emiyo bazen daha sık..değişiyo yani

canım hakkında hayırlısı olsun bende sezeryan hiç istemiyodum ama çok şükür sorunsuz geçti olursada korkma.dualarımız seninle

tembel olsa dediğin gibi bu kadar hareket etmez bence babası gibi keyfine düşkün yeride rahat geldi sıcak ekmek elden su gölden oooo daha ne olsun ne yapacak çocuk dışarda:):):)
benimkinin kiloda çok fazla değil ama zayıfta değil normal diyo dr rahat normal doğurursun diyo geçen hafta 3.260 dı bakalım yarın ne kadar olmuş

bizim zilli de bugün 2650 olmuştu ancak... 37+0 bugün yani... ancak ola ola 2,5 kiloyu aşabildi Begüm hanım.
Deli ediyor beni. yiyorum yiyorum, ben şişiyorum, o zayıf hala...

ay şimdi haberleri izliyorum. o kozmik odadan ben çıkıcam yakında.. bıktım usandım kozmik odadan vallahi yaaa .... öfffffffffffff

tutkucum sağolasın bende istemiyorum ama işte hayırlısı bakalım artık oğlumu kucağıma almak istiyorum sağsalim çok merak ediyorum özlüyorum offff ağlayacağım valla
dualarınıza ihtiyacım var çok sağolun iyiki siz varsınız valla

yılbaşından önce ağda yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye baktım gelen giden yok bugün yine yaptırdım fazla çıkmamış ama yinede yaptırdım çarşamba doğuma alır diye

tutku o zaman size kocaman maşallh
bizimki 7-10 dk anca emiyo
bak gittim altını değiştrdim emzirdimde bile

slm kızlar ,biz bugün dra gitik nst de 2 sancı göründü,
açılma yok henüz,
bugün belirgin şekilde sancım var,
dr çarşambaya kadar olmassa tekrar kontrole çağırdı,
drumu çok sevdim sonuna kadar normal doğum yanlısı,
bana dua edin kızlar yakında doğuracam sanırım,bugün 40+3 olduk,

bu arada aşkitom doğum yaptımı haberiniz var mı?

yılbaşından önce ağda yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye baktım gelen giden yok bugün yine yaptırdım fazla çıkmamış ama yinede yaptırdım çarşamba doğuma alır diye

esra kendimi öyle programlamıştımki herşey planlıydı ağdamı pazar günü kardeşim yapacaktı
ama bizimki erken gelmek isteyince suyum gelince gitti bizim ağda
o ara banyo yapabildim sadece
sen en iyisini yapmışssın

ağlama...
bak şimdi ben de aynı senin gibi hissettim, gecikmem falan olmadığı halde. ağlamaya başladım yine. ay deli olcam ben bu sulu zemberek halime valla.

ağda meselesi çok pis bi iş... başlı başına problem.
ben de erken doğum korkumdan dolayı 2 hafta evvel yaptırdım.. şimdi gene başladılar çıkmaya sanki...
öfff

yalel merhaba kızın kilosu önemli değil önce sağlıklı olsun benim kızda ben çok yememe rağmen 3050 kg doğdu .doktor kemik yapısı gelişsin çiğerleri kilo öenmli değil dedi gerçektende şimdi 25 gün oldu 2 kiloyu aldı doğduktan sonra anne sütü emerse dahada iyi olur

maşallah canım benim size yaa 40+3 oldnuz demek
inşallahhh normal gelir kızın sana kolay doğumlar

aşkitom doğurmuş bi kaç sayfa geride yazıyo normal doğurmuş çok şükr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…