merhabalar teyzoşlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım face de gördüm meltem ablanın sancısı mı suyu mu geldi neden acil gitti doğuma benim 40 hafta bitti daha demirin gelmeye niyeti yok yarın alşam 6 da dr randevumuz var muayene edecek açıklık yeterse suni sancı ile naormal doğum deneyeceğiz olmazsa mecburen sezeryana alacak inş.oğlum bu gece kendi gelir dua edin bana korkum hiç yok ama doğuramadım diye stresten heryerim sivilce oldu valla
slm kızlar bız geldık oglumla...
dun 12,45 sıralarında suyum geldı.
saat 1 de hastanedeydık...oglum kakasını yapmaya baslamıstı...
yatırdılar sancılarım sıklasmaya basladı.sanırım 1 2 santım acılmam vardı.aksam 5e kadar sancı cektım 5 olmustu acılam.ve 19,30da da 5 santımdı acılmam.artık agrılarım dayanılmazdı...sezeryanı kabul ettık.drumuz ve anestezı uzmanı yola cıktı....cnm cok yandıgından mecburen sezeryan ıstedım.20,00de drum geldıgınde acılmam 8 santım olmustu.hemen doguma aldılar.kızkardesım de dogumuma gırdı...
20,45 te oglum ömerım dunyaya geldı...canım yavrum 3360kg 50 santım dogdu.çok sukur o da bende ıyıyız.az once evımıze geldık.babanemız corba yapıyor.
rabbım herkese kolay dogumlar nasıp etsın...ben cok zorlandım ama yınede normal yaptım...
herkesede tavsıye ederım.şimdi oglusum uyuyor.arada kacar yıne sıze bakarım...
herkese hayırlı dogumlar...
hepınızın yerı ayrı....ve ben hepınızı çok sevıyorum...
ya iyiyiz esracım..
bizim zilli beni kızdırmaya devam ediyor.
Aylardır, erken gelmesin diye çabalıyoruz. Geçen hafta başı doğum kanalına girmişti.. bu hafta doğar diye beklemeye başlamıştık.
Bugün doktora gittik rutin..
kordonu dolamış boynuna Begüm. Dolayısıyla aşağıda rahat edememiş, kendini yumarı çekmiş. Kanaldan çıkmış durumda.. :)
ŞAka gibi.. asabım bozuldu.
Bugün çatı muayenesi lduk ayrıca, sevmedim ben o muayeneyi.
ya iyiyiz esracım..
bizim zilli beni kızdırmaya devam ediyor.
Aylardır, erken gelmesin diye çabalıyoruz. Geçen hafta başı doğum kanalına girmişti.. bu hafta doğar diye beklemeye başlamıştık.
Bugün doktora gittik rutin..
kordonu dolamış boynuna Begüm. Dolayısıyla aşağıda rahat edememiş, kendini yumarı çekmiş. Kanaldan çıkmış durumda.. :)
ŞAka gibi.. asabım bozuldu.
Bugün çatı muayenesi lduk ayrıca, sevmedim ben o muayeneyi.
aşkitom gözün aydın canım hayırlısı ile aldın oğlunu kucağına hemde istediğin gibi normal doğumla çok sevindim senin adına darısı başıma inş.
aşkitomda doğurduğuna göre haftası en ileri ben kaldım hatta hafta falan kalmadı zaten
Allah bir nefeste kurtarsın inşallah....:Saruboceq:
evet esracım, sıra sende..
allahım hayırlı zamanda, bir avazda kurtarsın inşallah...
heyecan dorultadır eminim..
finale az kaldı.
hadi sen de doğur, sıra bize gelsin :)
Amiiinnn
cadı olacak senin bu kız :)))daha içerden bizi parmaklarında oynatıyorlar valla.
canım
bizimkide beni kızdırıyo baksana gelmeye hiç niyeti yok maşallah fıldır fıldır dolanıyo içerde herkeste doğacak çocuğun hareketleri azalır diyo ben benimkinin hareketlerine bakarsam daha 1 aya bile çıkmaz bu oğlan içerden
ahh ahh sorma o muayeneyi bende 2 kez yattım maalesef o çatıya yarın yine yatacağım aslında çok kısa sürüyo ama insan acayip geriliyo değil mi
canım benim velet memeyle yapışık nerdeyse normal yani kilo alması çok şükür sütümde geliyo oğlumun isteğini karşılayabiliyorum..uyuma ve uyanık kalma saatlari çok karışık hiç düzenimiz yok ama gündüzleri artık daha az uyuyor ve en fazla 1 buçuk saatte bir emiyo ama bazen o kadar emiyoki 1 saat bile sürebiliyo emmesi..geceleride 3 saatte bir genelde emiyo bazen daha sık..değişiyo yanitutku canım teşekkürler ah bu annem yokmu
biraz ovuşturmuştum bende yaa .(
tutku canım seninki maşallah güzel kilo almış nasıl emiyo mesela bi kerede kaç dak.
ne kadar uyuyo ne kadar uyanık kalıyo
merhabalar teyzoşlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım face de gördüm meltem ablanın sancısı mı suyu mu geldi neden acil gitti doğuma benim 40 hafta bitti daha demirin gelmeye niyeti yok yarın alşam 6 da dr randevumuz var muayene edecek açıklık yeterse suni sancı ile naormal doğum deneyeceğiz olmazsa mecburen sezeryana alacak inş.oğlum bu gece kendi gelir dua edin bana korkum hiç yok ama doğuramadım diye stresten heryerim sivilce oldu valla
hehehehe :)
demek seninki de inatçı, tembel midir nedir :)
ama tembel olsa, hareket etmeye de üşenir, hareketsiz yatar içerde :)
şaka bi tarafa, hayırlısıyla allahım şu bebeleri kucaklarımızda gçsterse, nasıl rahatlayacağız.. di mi :)
Aynen Begüm de öyle, fıldır fıldır valla.. o kadar hareketli ki, gram koyamıyor üstüne, kilo alımı çok yavaş zillimin.
öfff..
çok sinirlerim bozuk, ota çöpe ağlar oldum. kendi halime kendim sinir oluyorum...
tembel olsa dediğin gibi bu kadar hareket etmez bence babası gibi keyfine düşkün yeride rahat geldi sıcak ekmek elden su gölden oooo daha ne olsun ne yapacak çocuk dışarda:):):)
benimkinin kiloda çok fazla değil ama zayıfta değil normal diyo dr rahat normal doğurursun diyo geçen hafta 3.260 dı bakalım yarın ne kadar olmuş
yılbaşından önce ağda yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye baktım gelen giden yok bugün yine yaptırdım fazla çıkmamış ama yinede yaptırdım çarşamba doğuma alır diye
tutkucum sağolasın bende istemiyorum ama işte hayırlısı bakalım artık oğlumu kucağıma almak istiyorum sağsalim çok merak ediyorum özlüyorum offff ağlayacağım valla
dualarınıza ihtiyacım var çok sağolun iyiki siz varsınız valla
yılbaşından önce ağda yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye baktım gelen giden yok bugün yine yaptırdım fazla çıkmamış ama yinede yaptırdım çarşamba doğuma alır diye
bizim zilli de bugün 2650 olmuştu ancak... 37+0 bugün yani... ancak ola ola 2,5 kiloyu aşabildi Begüm hanım.
Deli ediyor beni. yiyorum yiyorum, ben şişiyorum, o zayıf hala...
ay şimdi haberleri izliyorum. o kozmik odadan ben çıkıcam yakında.. bıktım usandım kozmik odadan vallahi yaaa .... öfffffffffffff
slm kızlar ,biz bugün dra gitik nst de 2 sancı göründü,
açılma yok henüz,
bugün belirgin şekilde sancım var,
dr çarşambaya kadar olmassa tekrar kontrole çağırdı,
drumu çok sevdim sonuna kadar normal doğum yanlısı,
bana dua edin kızlar yakında doğuracam sanırım,bugün 40+3 olduk,
bu arada aşkitom doğum yaptımı haberiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?